Libnet.ro
UNICEF

15:00

HOROSCOP. Cele trei zodii care vor avea o intreaga toamna plina de cosmar. Nimic nu le merge bine

Antena3 Antena3,
HOROSCOP. Cele trei zodii care vor avea o intreaga toamna plina de cosmar. Nimic nu le merge bine

Toamna aduce ghinion pentru trei dintre semnele zodiacale. Acestea sunt cele trei zodii pentru care urmeaza o perioada de cosmar. HOROSCOP TAUR - Pentru tine incepe o perioada ciudata si plina de. continuă pe Antena3

HOROSCOP. Cele trei zodii care vor avea o intreaga toamna de cosmar. Nimic nu le merge bine

Toamna aduce ghinion pentru trei dintre semnele zodiacale. Acestea sunt cele trei zodii pentru care urmeaza o perioada de cosmar. HOROSCOP TAUR - Pentru tine incepe o perioada ciudata si plina de.

HOROSCOP. Cele trei zodii care vor avea o toamna de cosmar. Nimic nu le merge bine

Toamna aduce ghinion pentru trei dintre semnele zodiacale. Acestea sunt cele trei zodii pentru care urmeaza o perioada de cosmar. HOROSCOP TAUR - Pentru tine incepe o perioada ciudata si plina de.

HOROSCOP. Vrei o relatie plina de aventura? Acestea sunt cele trei zodii care cauta distractie

Iti doresti o relatie in care tu si partenerul sa nu petreceti serile de weekend la televizor, mancand popcorn? Aceste trei zodii isi doresc o viata plina de aventura, asa incearca sa le fii alaturi.

Horoscop. Zodiile care vor avea parte de castiguri pe toate planurile, in luna septembrie

Exista zodii care, in luna septembrie, vor avea numai de castigat. Taur - va fi o perioada cu multe momente neplacute, iar avantajele astrale vin tocmai datorita faptului ca au resursele de a le.

HOROSCOP. Topul zodiilor care primesc totul de la Dumnezeu

Astrele ne dezvaluie care sunt cele 3 zodii care vor avea o toamna plina de succes si pe care Dumnezeu le va ocroti la fiecare pas. HOROSCOPRAC: HOROSCOPRacii sunt.

Trei avioane care ar fi trebuit sa aterizeze pe aeroportul din Belgrad, redirectionate la Timisoara

Trei avioane care au decolat din Tirana, Atena si Abu Dhabi, in care se afla aproximativ 450 de pasageri, si ar fi trebuit sa aterizeze pe aeroportul din Belgrad, miercuri dimineata, au fost redirectionate la Timisoara, dupa ce aeroportul din Serbia a fost inchis, transmite Mediafax. 56 Aeroportul Nikola Tesla din Belgrad este inchis miercuri de cateva ore dupa ce un avion al companiei Egypt Air a ramas blocat pe pista din cauza unor probleme tehnice, a anuntat administratia aeroportului pe Twitter. Site-ul aeroportului arata mai multe curse care inregistreaza intarzieri, iar unele au fost anulate sau redirectionate spre alte aeroporturi, inclusiv spre Timisoara.

FOTOGALERIE Cum a fost la marsul masinilor eco si cine sunt oamenii si companiile care vor sa-si puna amprenta pe viitorul mobilitatii

Marsul masinilor eco a avut loc in Bucuresti, Sambata, 8 Septembrie, cu 23 de autovehicule participante nu doar electrice, ci si hibride sau pe gaz natural comprimat CNG). Practic intreg spectrul de utilizatori si companii au venit la mars, de la clienti persoane fizice, antreprenori mici si mari, companii care vor sa transmita un semnal. Iata ce tehnologii se remarca si care sunt avantajele si dezavantajele fiecareia.

Horoscop. Acestea sunt zodiile perfectioniste. Mereu se straduiesc sa se autodepaseasca

Sunt definitia exacta a perfectionismului. Pentru cele trei zodii si haosul are nevoie sa fie facut intr-o anumita ordine si niciodata nu se multumesc cu jumatati de masura, indiferent despre ce este.

HOROSCOP. Cele mai pesimiste zodii in dragoste. Atrag energiile negative - FECIOARA este perfectionista si gaseste minusuri in orice

Patru semne zodiacale par sa nu poata vedea partile pozitive ale relatiilor. Pentru ele, nimic nu este indeajuns de bun. GEMENI - Au o natura duala si sunt destul de pesimisti atunci cand vine vorba.

HOROSCOP. Acestea sunt zodiile care isi vor gasi marea dragoste in aceasta toamna

Toamna aduce vesti bune pentru trei nativi ai zodiacului. Vor trai o iubire pe care nu au mai simtit-o niciodata. Iata cine sunt norocosii. HOROSCOPBERBEC- Pana la mijlocul lunii Noiembrie t.

ştiri de la Antena3

actualitate, 15:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2387 seconds )