Libnet.ro
UNICEF

15:00

HOROSCOP. Cele trei zodii care vor avea un NOIEMBRIE plin de magie si noroc. Totul le merge extraordinar!

Antena3 Antena3,
HOROSCOP. Cele trei zodii care vor avea un NOIEMBRIE plin de magie si noroc. Totul le merge extraordinar!

Trei zodii vor avea o luna Noiembrie norocoasa. Totul le va iesi exact asa cum isi doresc. Ghinonul le ocoleste pana in decembrie. HOROSCOP RAC - Vei avea o luna plina de surprize, creativitate si. continuă pe Antena3

HOROSCOP. Zodiile care vor avea un NOIEMBRIE de cosmar. Nu le merge bine!

Luna noiembrie aduce nefericire pentru trei semne zodiacale. Iata care sunt ghinonistii acestei perioade. HOROSCOP BERBEC - Vei avea o luna de cosmar. Nimic nu iti va merge bine iar lucrurile vor ajunge din.

HOROSCOP. Zodiile care vor avea un NOIEMBRIE de cosmar. Nimic nu le merge bine!

Luna noiembrie aduce nefericire pentru trei semne zodiacale. Iata care sunt ghinonistii acestei perioade. HOROSCOP BERBEC - Vei avea o luna de cosmar. Nimic nu iti va merge bine iar lucrurile vor ajunge din.

HOROSCOP. Zodiile care vor avea un NOIEMBRIE de cosmar. Nu le merge deloc bine!

Luna noiembrie aduce nefericire pentru trei semne zodiacale. Iata care sunt cei mai mari ghinonisti ai acestei perioade. HOROSCOP BERBEC - Vei avea o luna de cosmar. Nimic nu iti va merge bine iar lucrurile.

Baiat sau fata? Ce vor avea Meghan Markle si Printul Harry?

Meghan Markle si Printul Harry au anuntat luna aceasta ca vor deveni parinti pentru prima data in primavara anului viitor. Nu au dezvaluit daca vor avea baiat sau fata, insa deja au inceput pariurile in acest sens. Iata ce cred oamenii.

Brandurile de moda care vor renunta la plastic

Brberry, HM si LOreal sunt doar cateva dintre companiile care vor sa se implice in criza mondiala a plasticului. Lista cu brandurile din fashion si beauty, care vor sa renunte la folosirea plasticului virgin, este lunga si creste de la o saptamana la alta.

HOROSCOP RUNE pentru aceasta saptamana. Berbecii vor avea parte de un noroc neasteptat, Taurii de noi inceputuri

MESAJ RUNE pe ZODII saptamana 29 octombrie 4 noiembrie 2018. O noua etalare de RUNE si SFATUL runelor pentru tine! Iata mesajele runelor pentru fiecare zodie in saptamana 29 octombrie 4 noiembrie 2018 in.

HOROSCOP. Venus retrograd ajunge din Scorpion in Balanta pe 31 octombrie. Zodiile care vor fi cele mai afectate

Venus retrograd in Balanta. Inca din 5 octombrie, Venus, minunata planeta cu energie feminina responsabila de iubire, relatii, frumos, armonie, cuplu si bani, este in miscare retrograda pana pe 15 noiembrie 201.

Noile case de marcat: Controalele ANAF si modul n care se vor face la firme dupa expirarea termenului de 1 noiembrie 2018

Legal, de la 1 noiembrie 2018, toate categoriile de firme care au case de marcat cu rola vor avea obligatia sa le schimbe cu case de marcat cu jurnal electronic, dar acest proces nu are sanse de efectuare la termen, motiv pentru care Ministerul de Finante si ANAF au anuntat, marti, cum vor proceda la controalele tematice privind aparatele fiscale.

Rovana Plumb, despre finantarea a trei spitale regionale: Se vor finaliza din fonduri europene etapizat/ Nu excludem si finantari si n parteneriat public privat

Cele trei spitale regionale de la Iasi, Craiova si Cluj se vor finaliza din fonduri europene etapizat, a declarat marti ministrul fondurilor europene Rovana Plumb, in cadrul unei conferinte comune cu comisarul european Corina Cretu. Rovana Plumb a mai spus ca Romania este pregatita sa transmita Uniunii Europene studiile de fezabilitate aferente celor trei spitale regionale. Reamintim ca Executivul a transmis luni printr-un comunicat de presa ca au fost identificate solutii de finantare a acelor spitale, insa nu a precizat si care sunt acestea.

HOROSCOP 30 octombrie. Zodia care da lovitura vietii in cariera!

Horoscop zilnic 30 octombrie. Afla ce ti-au harazit astrele pentru ziua de marti. Horoscop 30 octombrie SCORPION Chiar daca schimbarile pe care le asteptai nu survin cu surle si trambite, adica nu se petrece.

ştiri de la Antena3

actualitate, 15:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2092 seconds )