Libnet.ro
UNICEF

00:07

HOROSCOP. Chiron iese din retrograd! Influente uriase pentru zodii

Antena3 Antena3,
HOROSCOP. Chiron iese din retrograd! Influente uriase pentru zodii

Micutul asteroid Chiron, aflat in Berbec, se afla in stationare inainte de a iesi din retrograd si a intra in miscare directa. Cand o planeta care se misca lent isi schimba directia, energia lui este si mai puternica. Te poti simti mai sensibil, mai vulnerabil. Lucrurile se intensifica si datorita energiei Lunii pline in Gemeni, din 12 decembrie, dar si datorita portalului 12. 12 care s-a deshis tot in aceasta zi. continuă pe Antena3

Wizz Air iese din Europa. Unde va opera noul transportator aerian

Wizz Air a anuntat ca a ajuns la un acord de principiu pentru infiintarea Wizz Air Abu Dhabi, in Emiratele Arabe Unite EAU), in parteneriat cu Abu Dhabi Development Holding Company PJSC. Noua companie va fi primul transportator aerian fondat de Wizz.

ANUL VIITOR Lufthansa iese din actionariatul diviziei de catering

Compania aeriana Deutsche Lufthansa AG va iesi din actionariatul LSG Group la inceputul anului viitor, cand va lansa la vanzare partea care ii ramane din aceasta divizie de catering dupa instrainarea unor operatiuni catre Gategroup din Elvetia, conform Reuters.

Alegatorii britanici merg din nou la vot pentru a treia oara in mai putin de cinci ani

Alegatorii britanici merg din nou la vot pentru a treia oara in mai putin de cinci ani, acesta fiind primul scrutin din ultimii 100 de ani care are loc in decembrie, relateaza BBC.

Bursa din Londra lanseaza consultari pentru scurtarea programului de tranzactionare

London Stock Exchange LSE - Bursa de Valori din Londra) a lansat o consultare pe marginea scurtarii programului sau de tranzactionare in urma apelurilor facute in acest sens de organismele din industrie, care sustin ca o astfel de schimbare va imbunatati cultura si lichiditatea pietei.

ştiri de la Antena3

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2102 seconds )