Libnet.ro
UNICEF

08:45

Wizz Air iese din Europa. Unde va opera noul transportator aerian

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Wizz Air iese din Europa. Unde va opera noul transportator aerian

Wizz Air a anuntat ca a ajuns la un acord de principiu pentru infiintarea Wizz Air Abu Dhabi, in Emiratele Arabe Unite EAU), in parteneriat cu Abu Dhabi Development Holding Company PJSC. Noua companie va fi primul transportator aerian fondat de Wizz. continuă pe Wall-Street Ro

Wizz Air intentioneza sa se extinda in afara Europei

Operatorul aerian Wizz Air a ajuns la un acord de principiu pentru infiintarea Wizz Air Abu Dhabi, in Emiratele Arabe Unite EAU), in parteneriat cu Abu Dhabi Development Holding Company PJSC ADDH), a anuntat, astazi, compania intr-un comunicat, potrivit Agerpres. ro.

Romania este a cincea piata de asigurari din Europa Centrala si de Est

Romania este a 5-a piata de asigurari ca dimensiune din Europa Centrala si de Est, dar densitatea as.

Liviu Dragnea afla daca iese din inchisoare. Avocata Flavia Teodosiu: Speram sa se admita contestatia

Fostul presedinte al PSD Liviu Dragnea a fost adus, marti dimineata, de la Penitenciarul Rahova la sediul inaltei Curti de Casatie si Justitie, unde se discuta o cerere pe care a depus-o de anulare a condamnarii de 3 ani si 6 luni de inchisoare primita in dosarul angajarilor fictive de la DGASPC Teleorman. Judecatorii au ramas in pronuntare.

Procesul lui Liviu Dragnea, a inceput. Fostul lider PSD afla daca iese din inchisoare. Jurnalistii au fost scosi din sala de judecata

Fostul presedinte al PSD Liviu Dragnea a fost adus, marti dimineata, de la Penitenciarul Rahova la sediul inaltei Curti de Casatie si Justitie, unde se discuta o cerere pe care a depus-o de anulare a condamnarii de 3 ani si 6 luni de inchisoare primita in dosarul angajarilor fictive de la DGASPC Teleorman.

ANUL VIITOR Lufthansa iese din actionariatul diviziei de catering

Compania aeriana Deutsche Lufthansa AG va iesi din actionariatul LSG Group la inceputul anului viitor, cand va lansa la vanzare partea care ii ramane din aceasta divizie de catering dupa instrainarea unor operatiuni catre Gategroup din Elvetia, conform Reuters.

Directorii din Marea Britanie, cel mai bine platiti din Europa

Cel mai bine platiti directori din Europa sunt cei din Marea Britanie, care primesc 2,7 milioane de lire sterline pe an, datorita planurilor generoase de stimulente care sunt din ce in ce mai criticate de actionari, informeaza publicatia britanica Financial Times FT), relateaza Agerpres.

Faze tari: Momentul n care o invitata striga catre o mireasa: Trebuia sa fiu n locul tau; Imagini din clubul unde au loc petreceri erotice pentru bogatasi. Invitatii si pot ndeplini orice fantezie

Barbat lasat fara mostenirea de 230. 000 euro dupa ce a gresit o cifra din contul bancar. Un britanic a fost la un pas sa-si piarda mostenirea dupa ce. Un copil de 5 ani si-a chemat colegii de la gradinita in instanta. Michael, un baietel de 5 ani din statul american Michigan, si-a chemat colegii de la gradinita la tribunal.

actualitate, 08:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2107 seconds )