Libnet.ro
UNICEF

01:05

HOROSCOP. Cum ne afecteaza luna decembrie viata sentimentala

Antena3 Antena3,
HOROSCOP. Cum ne afecteaza luna decembrie viata sentimentala

Cand vine vorba de dragoste, luna decembrie ne da curajul sa luptam pentru ce ne dorim. Daca suntem intr-o relatie, acum o sa facem tot ce ne sta in putinta pentru a duce aceasta relatie. continuă pe Antena3

HOROSCOP. Cum ne afecteaza luna decembrie viata sentimentala

Luna decembrie incepe cu energia Capricornului, in mod deosebit atunci cand vine vorba de viata sentimentala. Energia lunii decembrie este deosebit de importanta, pentru ca este cea cu care incepem.

HOROSCOP rune cu Mihai Voropchievici pentru luna decembrie. Taurii trebuie sa-si rezolve niste probleme, Varsatorii pleaca in vacanta

Numerologul Mihai Voropchievici a prezentat, sambata, la emisiunea Adevaruri ascunse, de la Antena 3, previziunile runelor pentru toata luna decembrie. Au o protectie.

Horoscopul iubirii pentru fiecare nativ din zodiac in luna decembrie

Mihai Voropchievici si Lidia Fecioru au prezentat horoscopul iubirii pentru luna decembrie pentru fiecare nativ. Dragostea, respectul, tandretea sunt la cote inalte.

Cele mai bune 10 filme de Craciun pe care sa le vezi in luna decembrie

Luna decembrie este cea mai potrivita pentru a urmari filme de Craciun, asa ca ti-am pregatit o lista cu cele mai bune pe care sa le vezi in perioada asta. Cand spiritul sarbatorilor.

Orban spune ca leul se depreciaza pentru ca este luna decembrie, a consumului

Cursul de schimb este determinat de foarte multi factori, sustine premierul Ludovic Orban, care a precizat faptul ca ne aflam in luna decembrie, luna de crestere a consumului. El a mai afirmat ca nu sunt motive de ingrijorare.

HOROSCOP saptamana 2-8 decembrie. Jupiter in Capricorn. Racii simt nevoia sa fie aventurosi, Balantele se promoveaza mult mai bine

Iata horoscopul saptamanal 2-8 decembrie 2019. Jupiter intra in Capricorn. Mos Craciun vine mai devreme, din punct de vedere astrologic, si aduce un sac plin de bunatati pentru toate semnele zodiacale. Vestea b.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2164 seconds )