Libnet.ro
UNICEF

19:15

Cele mai bune 10 filme de Craciun pe care sa le vezi in luna decembrie

Playtech Playtech,
Cele mai bune 10 filme de Craciun pe care sa le vezi in luna decembrie

Luna decembrie este cea mai potrivita pentru a urmari filme de Craciun, asa ca ti-am pregatit o lista cu cele mai bune pe care sa le vezi in perioada asta. Cand spiritul sarbatorilor. continuă pe Playtech

Cele mai bune tinute purtate de Meghan Markle in 2019

2019 a fost un an extrem de aglomerat pentru Meghan Markle, dar asta nu a impiedicat-o pe Ducesa de Sussex sa se concentreze si pe stilul ei vestimentar. Iata cele mai bune tinute ale ei de anul acesta! .

Cum sa faci cele mai bune sarmale de post cu orez. Reteta Sandei Marin

Pentru ca suntem in perioada postului, de pe masa multor romani nu lipsesc sarmalele cu orez. Va propunem aici o reteta din celebra carte de bucate a Sandei Marin. Sunt foarte bune si fara a fi incalzite, multi preferand sa le consume reci.

Cele mai agresive rase de pisici. Felinele care pot deveni periculoase in preajma copiilor

Putine animale au reusit sa-si gaseasca un loc in sufletul oamenilor asa cum au izbutit pisicile. Nu intamplator, alaturi de caini, sunt printre cele mai populare animale de companie.

Cele mai frumoase Mesaje, SMS-uri si felicitari de Sfantul Andrei

Pe 30 noiembrie, romanii il sarbatoresc pe Sfantul Andrei, ocrotitorul Romaniei si apostolul care a raspandit crestinismul pe teritoriul tarii noastre. Pe langa cadoul pe care il oferiti celor care isi sarbatoresc onomastica, un mesaj, o declaratie, un SMS, o felicitare este binevenita. Cele mai frumoase Mesaje, SMS-uri si felicitari de Sfantul Andrei Andreea iti .

Sfasietor cum a aparut Maria Carneci la inmormantarea sotului ei! Cine a fost barbatul care a sprijinit-o in cele mai grele momente

Maria Carneci trece prin cel mai greu moment din viata sa. Barbatul care i-a fost alaturi timp de 36 de ani s-a stins din viata. Ieri, 28 noiembrie, cunoscuta cantareata l-a condus pe ultimul drum pe cel care i-a daruit un copil. Cine a fost barbatul care i-a fost alaturi pas cu pas? Maria Carneci, .

EURES: 869 locuri de munca, vacante in strainatate. Cine ofera cele mai multe slujbe

Angajatorii din Spatiul Economic European ofera, prin intermediul retelei Eures Romania, 869 de locuri de munca vacante, cele mai multe oferte fiind oferite de angajatorii danezi.

Un targ de Craciun din Romania a fost nominalizat printre cele mai frumoase 20 din Europa. Unde poate fi votat

O organizatie europeana cu sediul in capitala Belgiei, Bruxelles, a nominalizat 20 de targuri de Craciun din tot atatea orase intr-un concurs numit Cele mai frumoase piete europene de Craciun. Un singur oras din Romania se numara printre cele nominalizate. Acesta poate fi votat pana pe 10 decembrie.

Unde sa calatoriti in 2020: de ce ar trebui sa fie Europa de est in capul listei. Sfaturi de la Forbes pentru americani, chiar mai bune pentru romani

Poate ca ati si explorat canalele Venetiei sau ati facut un tur cu bicicleta prin Copenhaga la o ora de varf. Nu exista niciun motiv sa va opriti din explorarea Europei dupa ce ati fost in cele mai populare destinatii tot ce aveti de facut este sa priviti spre rasarit. Retelele sociale ne-au aratat unde merg oamenii care folosesc Instagramul ca sa se inspire si unde dezvoltarea infrastructurii ca la Talin, viitorul nod de tranzit al Estoniei) aduce noi locuri care vor fi mai bine conectate, deci internetul a facut fara indoiala mai accesibile calatoriile spre tari mai indepartate. Nu a fost vreodata un timp mai potrivit pentru a explora minunile Europei de est, unde industria turismului este in crestere.

Lovitura pentru bugetari. Val de concedieri inainte de Craciun. Care sunt criteriile

Au fost anuntate restructurari la nivelul aparatului guvernamental si noile masuri urmeaza sa fie puse in practica inainte de Sarbatorile de iarna. Ministrul Finantelor Publice a anuntat ca in perioada imediat urmatoare vor fi vazute si primele rezultate, odata cu realizarea unui audit, pentru fiecare minister in parte. Lovitura pentru bugetari. Val de concedieri inainte .

Cele mai frumoase politiste din Romania. Ele vor defila cu mandrie de Ziua Marii Uniri FOTO

Parada de 1 Decembrie organizata in fiecare an cu prilejul Zilei Marii Uniri, le va reuni ca intotdeauna si pe doamnele si domnisoarele care fac parte din structurile militare, fie din cele regasite in cadrul Ministerului Afacerilor Interne MAI). Printre acestea se numara si tinere care cuceresc prin frumusetea lor de-a dreptul rapitoare si care .

ştiri de la Playtech

actualitate, 19:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2213 seconds )