Libnet.ro
UNICEF

16:30

HOROSCOP. Cum influenteaza Eclipsa totala de Luna fiecare zodie. Ce trebuie sa se schimbe

Antena3 Antena3,
HOROSCOP. Cum influenteaza Eclipsa totala de Luna fiecare zodie. Ce trebuie sa se schimbe

Eclipsa totala de Luna iulie 2018. In noaptea de vineri 27 iulie 2018 toata lumea va trai unicul eveniment al secolului nostru: cea mai lunga eclipsa totala de Luna, insotita de Luna plina sangerie in. continuă pe Antena3

HOROSCOP de eclipsa totala de Luna. Cum influenteaza Eclipsa fiecare zodie

Eclipsa care va avea loc vineri, 27 iulie, nu este una obisnuita, ci este cea mai mare eclipsa totala de luna din acest secol, cu o durata de 103 minute. Potrivit Elite Daily, eclipsa va produce .

Apocalipsa, prevestita de eclipsa totala de Luna de vineri: Soarele se va transforma in intuneric, iar Luna in sange

La fel ca in cazul oricarui fenomen astronomic care are loc foarte rar, profetii autoproclamati au aparut si acum in sfera publica, sustinand ca detin cheile sfarsitului planetei noastre, care este in mod cert evidentiat de schimbarile climatice la care asistam si la dezastrele naturale care au loc in jurul nostru.

Cea mai lunga eclipsa de Luna din secolul XXI: Ce zodii vor putea rasufla usurate pe 27 iulie

Eclipsa totala de Luna de pe 27 iulie va face ravagii in buna stare a zodiilor, insa unele semne zodiacele se vor putea relaxa putin in timpul acestui eveniment lunar, nefiind la fel de afectate precum alte.

Cea mai lunga eclipsa totala de Luna din secolul XXI va fi urmarita la Observatorul Astronomic din Galati

In seara zilei de vineri, 27 iulie 2018, va loc cel mai important eveniment astronomic al anului vizibil din Romania: eclipsa totala de Luna. Va fi cea mai lunga eclipsa totala de Luna din secolul XXI, cu durata totalitatii de 1 ora si 42 minute.

Eclipsa de Luna de pe 27 iulie, vizibila si in Romania. E cea mai lunga din acest secol

Cea mai lunga eclipsa de luna totala a secolului 21 va avea loc in noaptea de vineri spre sambata si va fi vizibila si din Romania, cu conditia sa fie senin, e informatia de ultima ora transmisa de.

Eclipsa de Luna de pe 27 iulie, vizibila si in Romania. Mariana Cojocaru, despre cum sunt influentate zodiile

Cea mai lunga eclipsa de luna totala a secolului 21 va avea loc in noaptea de vineri spre sambata si va fi vizibila si din Romania, cu conditia sa fie senin, e informatia de ultima ora transmisa de.

Noi detalii despre CEA MAI LUNGA ECLIPSA de Luna a secolului! Doar cinci zile pana la MARELE iNTUNERIC...

Cea mai lunga eclipsa de luna totala a secolului 21 va avea loc in noaptea de vineri spre sambata si va fi vizibila si din Romania, daca va fi senin, informeaza Observatorul Astronomic Amiral Vasile Ursean.

HOROSCOP. Soarele a intrat in Leu. Cum este influentata fiecare zodie. Taurii sunt sfatuiti sa petreaca mult timp singuri

Soarele intra in maiestuosul, fierbintele si puternicul Leu intre 23 iulie si 23 august 2018 si este timpul sa iti deschizi inima si sa savurezi viata si vara aflata la mijlocul ei. Suntem in plin sezon de.

ştiri de la Antena3

actualitate, 16:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,254 seconds )