Libnet.ro
UNICEF

08:15

Horoscop decembrie 2017. Vesti extraordinare pentru aceste zodii

Antena3 Antena3,
Horoscop decembrie 2017. Vesti extraordinare pentru aceste zodii

HOROSCOP DECEMBRIE BERBEC TE BUCURI DE FIECARE ZI E o luna in care te simti bine, esti linistita, in apele tale. Optimista si increzatoare, te bucuri de cumparaturi, cadouri, ai tone de energie si simti ca nu-. continuă pe Antena3

Vesti EXTRAORDINARE pentru politisti si cadrele militare! Propunere legislativa: Sa primeasca bani pentru RATA unui iMPRUMUT

Politistii si cadrele militare ar putea ca in viitorul apropiat sa poata sa utilizeze suma compensatorie acordata pentru chirie si pentru achitarea ratei pentru achizitia unei locuinte. Deputatul PSD.

Horoscopul saptamanii 24-30 noiembrie 2017. Vesti fantastice pentru Berbeci

Urmeaza cea mai buna perioada din punct de vedere profesional pentru cativa nativi. Munca lor da in cele din urma roade, iar acum este momentul sa le culeaga. Pe plan sentimental, pentru majoritatea.

Horoscop 27 noiembrie. Vesti proaste pentru Gemeni

Berbec Aveti toate motivele sa priviti cu incredere un proiect care evolueaza excelent spre rezultatele visate. Cineva va drag va rasfata fara limita. Taur Va streseaza o situatie.

Horoscopul lunii decembrie, prezentat de Mariana Cojocaru. Surprize pentru patru zodii

Astrologul Mariana Cojocaru a prezentat horoscopul lunii decembrie, luni, la Prietenii de la 11, de la Antena 1. Pe 1 decembrie, Venus, planeta iubirii, va intra in Sagetator. Marte le va.

VESTI PROASTE pentru ROMANI. Energia va continua sa se SCUMPEASCA si in 2018

Primul semnal ca energia se va scumpi si la anul a fost deja remarcat. Astfel, licitatiile de pe piata pentru energia populatiei cunosc preturi cu pana la 15% mai mari. Operatorul Comercial al.

Vesti proaste pentru romani. Pretul energiei electrice a crescut cu 38% in doar o saptamana

Evolutie socanta in economie. Costul electricitatii pe bursa de energie a crescut cu 38% in ultimele sapte zile. Pretul mediul al energiei pentru vineri este de 344 de lei pe MWh, pe piata spot a.

Concert Grigore Lese si cete de colindatori - Asteptand Craciunul - 4 decembrie, 2017, Teatrul National I.L.Caragiale din Bucuresti, Sala Studio, ora 19:00 (P)

Luni, 4 decembrie, Grigore Lese prezinta, la Sala Studio a Teatrului National I. Caragiale din Bucuresti, incepand cu ora 19, Concertul Extraordinar de Sarbatori, Asteptand Craciunul.

Topul zodiilor compatibile. Vesti perfecte pentru Pesti

Cu atatea miliarde de oameni care traiesc astazi in lume, este greu sa credem in conceptul de suflet-pereche. in timp, vedem ca oamenii perfecti nu exista si ca in orice.

ştiri de la Antena3

actualitate, 08:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2076 seconds )