Libnet.ro
UNICEF

10:00

HOROSCOP 1 DECEMBRIE. Racii trebuie sa fie prudenti, Scorpionii trebuie sa se motiveze

Antena3 Antena3,
HOROSCOP 1 DECEMBRIE. Racii trebuie sa fie prudenti, Scorpionii trebuie sa se motiveze

Iata horoscopul zilei de azi DUMINICA 1 DECEMBRIE 2019. Incepe prima zi din ultima luna a anului si aduce cu ea ultima zi a maretului Jupiter in Sagetator. Intrarea in Capricorn aduce noroc. continuă pe Antena3

HOROSCOP DECEMBRIE 2019. Varsatorii se canalizeaza pe cariera, Berbecii au parte de clipe de bucurie

Iata horoscopul general al lunii DECEMBRIE 2019. Ne apropiem cu pasi repezi de anul 2020 ce se anunta a fi unul cu adevarat special, un an de rascruce, cotitura, evolutie, nou, un an in.

HOROSCOP weekend 22-24 noiembrie. Racii trebuie sa se canalizeze pe creativitate, Capricornii nu trebuie sa se lase dusi de val

Iata horoscopul de weekend 29 noiembrie 1 decembrie 2019. Este ultimul weekend din luna noiembrie ce contine startul ultimei luni a anului, cea care ne pregateste cu ale sale evenimente astrale ca sa.

HOROSCOP de weekend, 30 noiembrie - 1 decembrie. Racii risca sa intre in tot felul de conflicte

HOROSCOP Berbec Petreci mult timp cu partenerul de cuplu si, in fond, weekendul acesta este doar despre intimitate si romantism. in plus, ai foarte multa incredere in propria persoana. HOROSCOP Taur Ai.

HOROSCOP DRAGOSTE 30 NOIEMBRIE. Racii trebuie sa se apropie mai mult de parteneri, Balantele se indeparteaza de parteneri

Iata horoscopul zilnic dragoste pentru azi, SAMBATA 30 noiembrie 2019. Mercur in Scorpion si Saturn in Capricorn fac sextil pentru a treia si ultima oara in aceasta toamna. Acum este.

HOROSCOP DRAGOSTE 1 DECEMBRIE. Berbecii trebuie sa creada in miracole, Sagetatorii incep o noua etapa

Iata horoscopul zilnic dragoste de la ingerii iubirii pentru azi, DUMINICA 1 DECEMBRIE 2019; iubirea este o energie, o vibratie de o anumita frecventa. Ca sa atragem, mentinem si daruim.

HOROSCOP rune cu Mihai Voropchievici pentru luna decembrie. Taurii trebuie sa-si rezolve niste probleme, Varsatorii pleaca in vacanta

Numerologul Mihai Voropchievici a prezentat, sambata, la emisiunea Adevaruri ascunse, de la Antena 3, previziunile runelor pentru toata luna decembrie. Au o protectie.

HOROSCOP rune 1 decembrie. Gemenii trebuie sa se deschida catre schimbare, Capricornii au emotii si pasiuni intense

Iata mesajele pe zodii in etalarea runelor pentru DUMINICA 1 decembrie 2019. In legenda norvegiana, se stie ca zeul Odin si-a tras in teapa inima cu propria sa sulita si a atarnat-o in copacul viet.

HOROSCOP DECEMBRIE 2019. Tonus fizic si mental excelent pentru Raci

Reperele cele mai insemnate din horoscopul Racului in luna decembrie 2019 sunt consolidarea relatiilor cu amicii, oamenii dragi, preocuparea pentru optimizarea starii de sanatate, o viata sentimentala ce nu mai.

ştiri de la Antena3

actualitate, 10:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2055 seconds )