Libnet.ro
UNICEF

20:16

Horoscop Dragobete 2019. Iubirea nu mai e ce a fost pentru Balante

Adevărul Adevărul,
Horoscop Dragobete 2019. Iubirea nu mai e ce a fost pentru Balante

Luna februarie este despre iubire, iar de Dragobete sunt sanse ca cei care inca nu si-au gasit jumatatea s-o faca. Iata care sunt semnele astrale care au noroc pe 24 februarie 2019. continuă pe Adevărul

HOROSCOP martie 2019. Primavara incepe prost pentru aceste doua zodii

Berbec Se anunta o luna productiva. Reusesti sa duci la bun sfarsit toate proiectele pe care ti le pui in minte si, in plus, rezolvi orice problema iti iese in cale. in ceea ce priveste dragostea,.

DRAGOBETE 2019: Iata ce trebuie sa faci ca sa ai parte de IUBIRE tot anul!

Duminica, 24 februarie, se sarbatoreste Dragobetele, aceasta reprezentand sarbatoarea iubirii in Romania. Traditii si superstitii de Dragobete 2019 Potrivit traditiei, in anumite zone din.

Euro revine la peste 4.76 lei, curs care a mai fost vizitat la finalul lunii trecute

In linie cu celelalte monede ale tarilor din jur, leul a scazut vineri in fata euro, BNR calculand o medie de 4. 7619 lei pentru un euro, nivel care a mai fost atins la finalul lunii ianuarie. Moneda unica se tranzactioneaza intr-un interval ingust in jurul nivelului USD 1. 1335/EUR fata de dolar inaintea comentariilor asteptate de la presedintele BCE.

DRAGOBETE 2019. De unde vine expresia Dragobetele saruta fetele

Sarbatoarea de Dragobete are radacini adanci in cultura romaneasca, legenda spunand ca aceasta se intinde inca din era dacica. Aceeasi legenda afirma ca Dragobete, tanar voinic si chipes,.

HOROSCOP. Acesta este cel mai puternic semn din zodiac. E nativul cu cea mai mare forta si incarcatura emotionala

Fiecare semn zodiacal are partile sale puternice. Cineva are un suflet bun, cineva norocul in buzunar. insa cel mai puternic si ferm in deciziile sale este Scorpionul. Forta si incarcatura.

HOROSCOP. Aceasta este cea mai ambitioasa zodie.Nativii sunt foarte buni lideri, mai ales la locul de munca

Persoanele nascute sub semnul zodiacal Capricorn sunt cele mai ambitioase si hotarate, din tot horoscopul. Capriconii sunt muncitori. Ei nu vor sa aiba un moment liber in timpul.

HOROSCOP. Aceasta este cea mai controversata zodie. Estecapabilasa formeze noi ideologii

Femeile din zodia Varsator pot fi foarte atragatoare si totodata controversate. Au un spirit independent pronuntat, dar si multa creativitate si imaginatie care.

HOROSCOP 21 FEBRUARIE. Succes fara precedent pentru una dintre zodii!

Iata ce ne rezerva astrele pentru ziua de joi. Unii iti spun sa stai pe loc, sa nu pornesti aventura care ti se deschide acum in fata ochilor, ca e riscanta, ca nu.

Cine este Razvan Cuc, propunerea pentru Transporturi: A mai fost ministru al transporturilor, criticat chiar si n partid pentru blocarea investitiilor/ n mandatul sau i-a sporit averea

Deputatul PSD Razvan Cuc 37 ani), propus de PSD ministru la transporturi, a mai detinut aceasta functie in guvernele Grindeanu si Tudose. A fost dur criticat, chiar in propriul partid, pentru faptul ca in mandatul sau nu a avansat niciun proiect important de infrastructura. De altfel, in ianuarie 2017, intrebat de jurnalisti cati kilometri de autostrada vor fi construiti in acel an, Cuc a raspuns: Nu promit niciun kilometru de autostrada. Si chiar s-a tinut de cuvant. Potrivit ultimei declaratii de avere, in 2017, cand a fost ministru, a achizitionat mai multe imobile. Figureaza si cu 200. 000 lei primiti ca donatie.

Inscriere clasa pregatitoare 2019 - Acte necesare, calendarul pentru depunerea cererilor, criterii de departajare

Au fost publicate in Monitorul Oficial si pe edu. ro metodologia si calendarul de inscriere in invatamantul primar pentru anul scolar 2019-2020. In conformitate cu prevederile calendarului de inscriere, luni, 25 februarie, vor fi afisate circumscriptiile scolare si planul de scolarizare propus, respectiv numarul de clase pregatitoare alocate. In articol poti gasi informatii complete despre inscrierea in clasa pregatitoare 2019.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 20:16

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2104 seconds )