Libnet.ro
UNICEF

16:15

HOROSCOP. Acesta este cel mai puternic semn din zodiac. E nativul cu cea mai mare forta si incarcatura emotionala

Antena3 Antena3,
HOROSCOP. Acesta este cel mai puternic semn din zodiac. E nativul cu cea mai mare forta si incarcatura emotionala

Fiecare semn zodiacal are partile sale puternice. Cineva are un suflet bun, cineva norocul in buzunar. insa cel mai puternic si ferm in deciziile sale este Scorpionul. Forta si incarcatura. continuă pe Antena3

S-a aflat! Acesta este cea mai cautata meserie din Romania. Sigur nu te asteptai la asa ceva

Meseria de sofer ramane cea mai cautata pe piata muncii din Romania, deficitul de candidati fiind generat si de atractivitatea sporita a joburilor de transport international, potrivit studiului Indexul.

Clasament: Desi si-a propus sa faca America mareata din nou, Donald Trump este CEL MAI NEPOPULAR presedinte din ISTORIA Statelor Unite

Abraham Lincoln, George Washington, Franklin Delano Roosevelt, Teddy Roosevelt si Thomas Jefferson sunt cei mai apreciati presedinti americani, se arata intr-un clasament recent facut deinstitutul american.

Caru' cu vedete: Cum arata Adela Popescu n copilarie; Felina, iubita si rasfatata peste masura de designer; Adda a lansat cel mai sexy clip din cariera

La ce tinute se asteapta criticii de moda. Dupa premierea in sine, cel mai urmarit moment de la gala Oscarurilor este sosirea vedetelor. Adda a lansat cel mai sexy clip din cariera. Adda a lansat cel mai sexy clip din cariera pentru piesa Te-as iubi, chiar in luna dragostei.

CEL MAI BUN PLASAMENT IN PERIOADA 11 - 18 FEBRUARIE Purcari Wineries - cel mai rentabil emitent din BET

Marcand un salt al pretului de 9,76%, in raport cu moneda euro, in intervalul 11 - 18 februarie, titlurile producatorului de vinuri Purcari WINE) reprezinta actiunile cu cel mai ridicat randament din cadrul indicelui BET, al celor mai tranzactionati cincisprezece emitenti de la Bursa de Valori Bucuresti BVB), care a marcat o crestere de 5,4%, in perioada mentionata.

A murit barbatul care a oferit cel mai faimos sarut din istorie. Povestea lui George Mendonsa

Barbatul care apare intr-una dintre cele mai cunoscute fotografii din toate timpurile,cea in care un marinar saruta o asistenta medicala, in Times Square, a murit. George Mendonsa avea 95 de ani.

HOROSCOP. Aceasta este cea mai ambitioasa zodie.Nativii sunt foarte buni lideri, mai ales la locul de munca

Persoanele nascute sub semnul zodiacal Capricorn sunt cele mai ambitioase si hotarate, din tot horoscopul. Capriconii sunt muncitori. Ei nu vor sa aiba un moment liber in timpul.

HOROSCOP. Aceasta este cea mai controversata zodie. Estecapabilasa formeze noi ideologii

Femeile din zodia Varsator pot fi foarte atragatoare si totodata controversate. Au un spirit independent pronuntat, dar si multa creativitate si imaginatie care.

Horoscop. Care sunt cei mai gelosi nativi din zodiac

Sunt cateva zodii care, atunci cand sunt intr-o relatie, duc gelozia la extrem, chiar daca tradarea are loc doar in mintea lor. Un simplu gest al partenerului le face sa izbucneasca. Acestea sunt cele mai.

Digi24: Cel mai sarac oras din Romnia, adus n paragina de o frauda masiva cu fonduri europene. Localnicii emigreaza pe capete

Saracia si deznadejdea si-au facut casa la Negresti, in Vaslui. Orasul si-a pierdut industria, tinerii si spitalul. Fonduri europene zero, datorii multe. Locuri de munca nu sunt, investitori nici atat. Din zece mii de localnici, mai putin de o mie lucreaza. Tot in Vaslui, la Hoceni, primaria a cosmetizat comuna cu fonduri europene de cateva milioane de euro. Acolo, copiii merg la after-school, iar dascalii castiga mai mult ca la oras.

Meghan Markle a petrecut in cel mai scump apartament din SUA... FARA HARRY! Vezi cum a surprins-o presa internationala

Meghan Markle, ducesa de Sussex, a participat la o petrecere in cinstea viitorului bebelus, in New York, alaturi de mai multe celebritati care ii sunt prietene, informeaza joi Press Association preluata de.

ştiri de la Antena3

actualitate, 16:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2156 seconds )