Libnet.ro
UNICEF

23:00

HOROSCOP DRAGOSTE 20 IANUARIE. Berbecii se simt iubiti, Varsatorii au armonie in cuplu

Antena3 Antena3,
HOROSCOP DRAGOSTE 20 IANUARIE. Berbecii se simt iubiti, Varsatorii au armonie in cuplu

Iata horoscopul zilnic dragoste pentru azi, LUNI 20 IANUARIE 2020. Soarele intra astazi in zodia Varsator si mai scade putin presiunea pe care energia Capricornului a pus-o asupra noastra, cu cinci planete gazduite in ultima perioada de timp. continuă pe Antena3

HOROSCOP DRAGOSTE 19 IANUARIE. Racii se despart, Fecioarele scapa de tensiuni

Iata horoscopul zilnic dragoste de la ingerii iubirii pentru azi, DUMINICA 19 ianuarie 2020; ingerii iubirii sunt intotdeauna aproape si iti pot arata simbolic dragostea, aprecierea si suportul lor.

HOROSCOP DRAGOSTE 18 IANUARIE. Leii trebuie sa acorde mai multa importanta relatiei de cuplu, Balantele sunt pline de pasiune

Iata horoscopul zilnic dragoste pentru azi, SAMBATA 18 IANUARIE 2020. Astazi are loc o cuadratura intre planeta comunicarii si gandirii Mercur si planeta Uranus, a rebeliunii, socului, imprevizibilitatii. E un aspect important mai ales ca Mercur e de doua zile in Varsator, zodie coordonata chiar de Uranus. Ca atare, intrebarea zilei este: ai ceva arzator de comunicat? Poate vorbele altcuiva te-au prins cu garda jos? Este ziua in care sa iti rostesti adevarul. Este eliberator.

HOROSCOP DRAGOSTE 17 IANUARIE. Leii petrec timp cu persoana iubita, Capricornii trebuie sa comunice cu partenerul

Iata horoscopul zilnic dragoste pentru azi, VINERI 17 IANUARIE 2020. Mercur e in sextil azi cu Chiron, vindecatorul ranilor, si avem oportunitatea sa traim unele constientizari adanci si pline de semnificatie. Conversatii cu sens si vindecatoare pot avea loc. Poate ca este exact ce avem nevoie dupa ultimele luni care ne-au supus la atatea provocari.

HOROSCOP rune 20 ianuarie. Balantele isi indeplinesc visele, Varsatorii trebuie sa fie prudenti

Iata mesajele pe zodii in etalarea runelor pentru LUNI 20 IANUARIE 2020.

HOROSCOP. Mesajul Fecioarei Maria pentru zodii 20 ianuarie. Sagetatorii trebuie sa se canalizeze pe relatie, Berbecii trebuie sa fie atenti la semne

Primeste cu inima deschisa un mesaj al zilei de LUNI 20 IANUARIE 2020 cu scop de imputernicire, sustinere si claritate pentru calatoria ta de viata.

HOROSCOP. Sfatul Arhanghelului Mihail pentru zodii 20 ianuarie. Gemenii trebuie sa-si asume riscuri, Racii sunt nevoiti sa ramana concentrati

Iata pentru LUNI 20 IANUARIE 2020 calauzirea pentru fiecare zodie de la Arhanghelul Mihail si ingerii sai. Arhanghelul Mihail este foarte puternic, fiind coordonatorul tuturor arhanghelilor si fiintelor de lumina. El are rol principal de protectie si claritate pentru intrebarile noastre. Numele Arhanghelului Mihail inseamna Cel ce este asemenea lui Dumnezeu.

HOROSCOP 20 IANUARIE. Gemenii vor sa cunoasca totul, Scorpionii se bucura de libertate

Iata horoscopul zilei de azi LUNI 20 IANUARIE 2020. Soarele intra astazi in zodia Varsator si mai scade putin presiunea pe care energia Capricornului a pus-o asupra noastra, cu cinci planete gazduite in ultima perioada de timp. Cu Soarele in Varsator, incepe acea perioada din an ce tine o luna in care mintea devine brici, atentia se muta pe comunitate si idei umanitare iar emotiile iau o pauza, cel putin nu ne mai simtim atrasi sa le simtim si disecam.

HOROSCOP 20 ianuarie. Gemenii spun direct ce gandesc, Leii incearca sa le dovedeasca ceva celor din jur

Iata ce spun astrele pentru nativii din zodiac pentru data de 20 ianuarie.

HOROSCOP 20 ianuarie, cu Camelia Patrascanu. Certuri conjugale pentru Gemeni, conflicte la Pesti

HOROSCOP Camelia Patrascanu a prezentat luni, la Antena 3, horoscopul pentru luni, 20 ianuarie.

Survivor Romania Live Stream Online pe Kanal D Editia de luni, 20 ianuarie

Faimosii si Razboinicii au inceput duelul sambata 18 ianuarie, in emisiunea tv Survivor, transmisa Live Stream Online de Kanal D, prezentata de Dan Cruceru. Emisiunea Survivor de la Kanal D editia de luni 20 ianuarie Cei 20 de concurenti, impartiti in doua echipe de cate 10, vor avea de infruntat, pe o insula din .

ştiri de la Antena3

actualitate, 23:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2189 seconds )