Libnet.ro
UNICEF

01:05

HOROSCOP DRAGOSTE 24 FEBRUARIE. Racii au probleme in cuplu, Balantelor le merge excelent

Antena3 Antena3,
HOROSCOP DRAGOSTE 24 FEBRUARIE. Racii au probleme in cuplu, Balantelor le merge excelent

Iata horoscopul zilei de dragoste de azi LUNI 24 FEBRUARIE 2020. Abia am avut ieri Luna Noua in Pesti, ultima din anul astrologic ce se va incheia in 20 martie o data cu intrarea Soarelui in prima zodie, Berbec, dand astfel startul unui nou an astrologic. continuă pe Antena3

HOROSCOP DRAGOSTE 22 FEBRUARIE. Fecioarele sunt confuze in viata de cuplu, Scorpionii au doar de castigat

Iata horoscop zilnic dragoste pentru azi SAMBATA 22 FEBRUARIE 2020. Soarele este intr-un sextil frumos cu Uranus cel rebel, chiar cu o zi inainte de Luna Noua, facand acest weekend unul sociabil, eliberator si bun pentru iubire. Luna e in Varsator azi si ne da o stare de libertate.

HOROSCOP DRAGOSTE 23 FEBRUARIE. Gemenii trebuie sa creada, Leilor li se va intampla ceva minunat

Iata horoscopul zilnic dragoste de la ingerii iubirii pentru azi, DUMINICA 23 FEBRUARIE 2020; iubirea este o energie, o vibratie de o anumita frecventa. Ca sa atragem, mentinem si daruim dragoste avem nevoie sa traim in frecventa dragostei. Saptamanal, Duminica, ingerii iubirii trimit zodiilor un mesaj de ajutor despre ce avem de facut ca sa avem iubire in viata noastra.

HOROSCOP DRAGOSTE 21 FEBRUARIE. Gemenii au parte de o intalnire memorabila, Varsatorii au o discutie constructiva cu partenerul de viata

Iata horoscop zilnic dragoste pentru azi VINERI 21 FEBRUARIE 2020. Incepe weekendul ce gazduieste prima Luna Noua din sezonul Pesti si totodata ultima Luna Noua din anul astrologic ce a inceput in 20 martie 2019 o data cu intrarea Soarelui in Berbec, prima zodie din cele 12.

Horoscop saptamanal 24 februarie - 1 martie. Apar schimbari mari pentru zodii. Mercur este din nou retrograd

Saptamana 24 februarie - 1 martie aduce schimbari mari pentru zodii. Mercur Retrograd nu iarta pe nimeni.

HOROSCOP rune 24 februarie. Gemenii primesc ajutor, Varsatorii se pregatesc sa-si schimbe viata

Iata mesajele pe zodii in etalarea runelor pentru LUNI 24 FEBRUARIE 2020.

HOROSCOP tarot 24 februarie. Gemenii sunt organizati si indepenenti, Capricornii comunica excelent

Primirea mesajului unei carti de tarot este o experienta mistica si frumoasa care te poate ajuta sa intelegi mai bine calatoria ta unica prin aceasta lume spirituala, emotionala si fizica.

HOROSCOP rune 22 februarie. Racii fac schimbari importante, Varsatorii trebuie sa-si rezolve singuri problemele

Iata mesajele pe zodii in etalarea runelor pentru SAMBATA 22 FEBRUARIE 2020.

Superstitii de Dragobete, ziua cand se fac vraji de dragoste. De ce e interzisa munca pe 24 februarie si cum atragi sporul

Dragobetele, patron al dragostei, este sarbatorit de spiritualitatea populara pe 24 februarie. Ziua in care Biserica Ortodoxa cinsteste Aflarea Capului Sfantului Ioan Botezatorul se suprapune in calendarul popular cu Dragobetele, patronul dragostei la romani.

HOROSCOP 24 FEBRUARIE. Taurii sunt rationali, Leii au o zi plina

Iata horoscopul zilei de azi LUNI 24 FEBRUARIE 2020; abia am avut ieri Luna Noua in Pesti, ultima din anul astrologic ce se va incheia in 20 martie o data cu intrarea Soarelui in prima zodie, Berbec, dand astfel startul unui nou an astrologic.

HOROSCOP Minerva pentru saptamana 24 februarie-1 martie 2020. Balantele au o perioada obositoare, Pestii iau decizii clare

Astrologul Minerva a facut previziunile astrologice pentru saptamana 24 februarie-1 martie 2020. Este o perioada cu multe perspective pentru cateva dintre zodii.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2229 seconds )