Libnet.ro
UNICEF

06:00

HOROSCOP DRAGOSTE 25 DECEMBRIE. Gemenii trebuie sa vorbeasca deschis cu partenerii, Balantele trebuie sa scape de stres

Antena3 Antena3,
HOROSCOP DRAGOSTE 25 DECEMBRIE. Gemenii trebuie sa vorbeasca deschis cu partenerii, Balantele trebuie sa scape de stres

Iata horoscopul zilnic dragoste pentru azi, MIERCURI 25 DECEMBRIE 2019. Azi nu este nevoie sa fim nicaieri cu treburi sau sa facem ceva urgent, ci doar sa ne relaxam. La noapte, Luna intra in Capricorn si se pregateste pentru ultima lunatie de Luna Noua din acest an, acest deceniu, aceasta era astrologica, moment la care va eclipsa Soarele, oferind o eclipsa inelara speciala. continuă pe Antena3

HOROSCOP DRAGOSTE 24 DECEMBRIE. Gemenii au o zi perfecta pentru clarificari, Balantele au o relatie infloritoare

Iata horoscopul zilnic dragoste pentru azi, MARTI 24 DECEMBRIE 2019. Soarele este in trigon, aspect astral favorabil, cu rebelul si imprevizibilul Uranus aflat in Taur pana in 2026, facand acest ajun de Craciun sa fie chiar eliberator! .

HOROSCOP. Sfatul Arhanghelului Mihail pentru zodii 25 decembrie. Gemenii sunt calauziti de stele, Scorpionii descopera adevarul

Iata pentru MIERCURI 25 decembrie 2019 calauzirea pentru fiecare zodie de la Arhanghelul Mihail si ingerii sai. Arhanghelul Mihail este foarte puternic, fiind coordonatorul tuturor arhanghelilor si fiintelor de lumina. El are rol principal de protectie si claritate pentru intrebarile noastre.

HOROSCOP DRAGOSTE 23 DECEMBRIE. Racii sunt favorizati pentru o zi excelenta in cuplu, Balantele au o multime de provocari

Iata horoscopul zilnic dragoste de la ingerii iubirii pentru azi, LUNI 23 DECEMBRIE 2019. Soarele si-a inceput sezonul prin Capricorn de unde ne va insoti la trecerea dintre ani iar astazi are o cuadratura mai delicata pentru noi cu Chiron, micul astru responsabil cu vindecarea ranilor noastre sufletesti. Sa fim atenti la anumite stari ce pot aparea la unii dintre noi. Poate suntem mai obositi, epuizati, poate cineva ne apasa butoane si reactionam cu vechi rani pe subiecte pe care nu le-am fi dorit activate din nou.

HOROSCOP pentru saptamana 23-29 decembrie. Gemenii trebuie sa se relaxeze, Varsatorii au parte de noi oportunitati

Iata horoscopul saptamanal 23-29 decembrie 2019 ; chiar in zilele de Craciun, Cosmosul ne pregateste ultima eclipsa a acestui an. Este o eclipsa speciala, eclipsa inelara de Soare in Capricorn, facand memorabile aceste sarbatori si acest final de an, de deceniu, de era astrologica.

HOROSCOP 25 decembrie, cu Camelia Patrascanu. Gemenii au dispute cu partenul de viata. Racii trebuie sa fie atenti la sanatate

HOROSCOP Camelia Patrascanu a prezentat miercuri, la Antena 3, horoscopul pentru ziua de 25 decembrie. O zi cu cu multi musafiri si vorbe bune.

HOROSCOP DRAGOSTE CRACIUN. Leii au parte de daruri amoroase, Scorpionii sunt seducatori

Cat de cuminte sau cat de obraznic vei fi de Craciun? Esti curios sa afli? Iata ce iti rezerva astrele din punct de vedere amoros in ziua de Craciun.

HOROSCOP. Mesajul Fecioarei Maria pentru zodii 25 decembrie. Pestii au parte de miracole, Taurii sunt plini de speranta

Primeste cu inima deschisa un mesaj al zilei de miercuri 25 DECEMBRIE 2019 cu scop de imputernicire, sustinere si claritate pentru calatoria ta de viata.

HOROSCOP 25 DECEMBRIE. Racii au o zi excelenta, Varsatorii simt ca si-au gresit cariera

Iata horoscopul zilei de azi MIERCURI 25 DECEMBRIE 2019; Craciun fericit tuturor sub Luna in optimistul Sagetator. Azi nu este nevoie sa fim nicaieri cu treburi sau sa facem ceva urgent ci doar sa ne relaxam.

CALENDAR ORTODOX 25 DECEMBRIE. Mare sarbatoare astazi pentru crestinii ortodocsi

Cel dintai praznic imparatesc cu data fixa, in ordinea fireasca cronologica) a vietii Mantuitorului, este Nasterea, numita in popor si Craciunul, la 25 decembrie, este sarbatoarea anuala a nasterii cu trup a Domnului nostru Iisus Hristos vezi Luca II, . Pare a fi cea dintai sarbatoare specific crestina, dintre cele ale Mantuitorului, desi nu este tot atat de veche ca Pastile sau Rusaliile, a caror origine sta in legatura cu sarbatorile iudaice corespunzatoare.

Programul magazinelor JYSK de sarbatori: angajatii nu lucreaza in ajun de Craciun si nici pe 25 decembrie

Magazinele JYSK din Romania vor fi inchise pe 24 si 25 decembrie, iar joi, angajatii vor veni la munca in jurul orei pranzului, anunta retailerul de mobila si decoratiuni interioare.

ştiri de la Antena3

actualitate, 06:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,221 seconds )