Libnet.ro
UNICEF

23:30

HOROSCOP DRAGOSTE 26 MARTIE. Gemenii trebuie sa fie pozitivi, Varsatorii au nevoie de relaxare

Antena3 Antena3,
HOROSCOP DRAGOSTE 26 MARTIE. Gemenii trebuie sa fie pozitivi, Varsatorii au nevoie de relaxare

Iata horoscopul zilnic dragoste pentru azi, JOI 26 MARTIE 2020. Luna se muta azi din Berbec in Taur si are multa treaba. Te-ai odihnit ieri mai bine? Pentru ca ziua de azi este mai provocatoare si solicitanta, este despre a ne simti total nestiutori in fata unor subiecte nefamiliare noua pe care vrem, nu vrem trebuie sa le vedem. continuă pe Antena3

HOROSCOP DRAGOSTE 24 MARTIE. Gemenii au un comportament responsabil, Balantele trebuie sa isi faca timp pentru persoana iubita

Iata horoscopul zilnic dragoste pentru azi, MARTI 24 MARTIE 2020. Azi avem Luna Noua in Berbec, oameni buni! In mijlocul atator evenimente astrale intense, cu energii puternice si pe alocuri conflictuale, Luna Noua ne aduce raza de speranta.

HOROSCOP DRAGOSTE 23 MARTIE. Balantele trebuie sa renunte la critici, Sagetatorii sunt tensionati in cuplu

Iata horoscopul zilnic dragoste pentru azi, LUNI 23 MARTIE 2020. Marte, planeta rosie impulsiva a razboiului este in conjunctie azi cu Pluto in Capricorn au mai fost acum 2 ani, dar nu in ambitiosul si determinatul Capricorn deci saptamana incepe provocator, aproape ca un cod portocaliu de energie cosmica. Exista o putere incredibila acum cu care se pot face multe dar se pot si intampla multe.

HOROSCOP rune 26 martie. Gemenii au nevoie de actiune, Varsatorii invata din experiente

Iata mesajele pe zodii in etalarea runelor pentru JOI 26 MARTIE 2020.

HOROSCOP DRAGOSTE 25 MARTIE. Racii trec printr-o perioada placuta in cuplu, Balantele trebuie sa scape de scenarii

Iata horoscopul zilnic dragoste pentru azi, MIERCURI 25 MARTIE 2020. Soarele este in conjunctie cu Chiron in Berbec azi, deci sa vina vindecarea. Chiron este marele vindecator al astrologiei iar Soarele straluceste raze puternice peste el azi.

HOROSCOP 26 MARTIE. Taurii trebuie sa amane deciziile, Leii risca sa ajunga la epuizare

Iata horoscopul zilei de azi JOI 26 MARTIE 2020. Luna se muta azi din Berbec in Taur si are multa treaba. Te-ai odihnit ieri mai bine?.

HOROSCOP tarot 26 martie. Balantele sunt organizate si independente, Capricornii au curaj

Primirea mesajului unei carti de tarot este o experienta mistica si frumoasa care te poate ajuta sa intelegi mai bine calatoria ta unica prin aceasta lume spirituala, emotionala si fizica.

HOROSCOP rune 25 martie. Gemenii au momente de transformare, Fecioarele trebuie sa faca un pas inapoi

Iata mesajele pe zodii in etalarea runelor pentru MIERCURI 25 MARTIE 2020.

HOROSCOP. Mesaj rune pentru saptamana 23-29 martie. Gemenii trebuie sa aiba grija la pasiunile distructive, Leii sunt sfatuiti sa aiba rabdare

Iata mesajele runelor pentru fiecare zodie in noua etalare dedicata saptamanii 23-29 MARTIE 2020. Etalarea si interpetarea runelor este una din cele mai vechi forme de divinatie disponibile si in zilele noastre. Este un instrument foarte valoros pentru cei ce cauta sfaturi profunde.

HOROSCOP tarot 24 martie. Gemenii trec prin contemplare, Leii prospera financiar

Primirea mesajului unei carti de tarot este o experienta mistica si frumoasa care te poate ajuta sa intelegi mai bine calatoria ta unica prin aceasta lume spirituala, emotionala si fizica.

HOROSCOP. Sfatul Arhanghelului Mihail pentru zodii 26 martie. Berbecii sunt bucurosi, Fecioarele trebuie sa aiba incredere in ele

Iata pentru JOI 26 MARTIE 2020 calauzirea pentru fiecare zodie de la Arhanghelul Mihail si ingerii sai. Arhanghelul Mihail este foarte puternic, fiind coordonatorul tuturor arhanghelilor si fiintelor de lumina.

ştiri de la Antena3

actualitate, 23:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2024 seconds )