Libnet.ro
UNICEF

17:15

HOROSCOP DRAGOSTE 3 IUNIE. Berbecii au o perioada tumultoasa, Gemenii nu lasa loc de interpretari

Antena3 Antena3,
HOROSCOP DRAGOSTE 3 IUNIE. Berbecii au o perioada tumultoasa, Gemenii nu lasa loc de interpretari

Iata horoscop zilnic dragoste pentru azi, luni 3 iunie 2019. O zi sub energia unui nou inceput de luna, cu Luna Noua in Gemeni, care da startul unei saptamani exceptionale. Gemenii nu pot. continuă pe Antena3

HOROSCOP 3 IUNIE. Berbecii se simt coplesiti de responsabilitati, Gemenii sunt foarte solicitati

Iata horoscopul zilei de azi LUNI 3 IUNIE 2019; astazi avem parte de energia unui nou inceput prin Luna Noua in Gemeni, singura Luna Noua in aceasta zodie pentru tot 2019. Ea da startul unei saptam.

HOROSCOP 2 iunie. Berbecii trebuie sa-si asculte instinctele, Gemenii sunt pusi pe discursuri

Iata horoscopul zilei de azi DUMINICA 2 IUNIE 2019; la finalul acestei zile, Luna se muta din Taur in Gemeni si se pregateste pentru faza sa de Luna Noua in Gemeni, prima Luna Noua a verii 2019 si totodata cea.

HOROSCOP 1 iunie. Berbecii au o placere sa stea acasa, Gemenii trebuie sa priveasca inapoi

Prima zi din luna iunie este una dedicata celor dragi. O mica schimbare in viata nu strica nici azi. HOROSCOP BERBEC Familia este locul celor mai frumoase evenimente, de aceea e o placere sa stai.

HOROSCOP 2 iunie. Berbecii trebuie sa aiba iubire si acceptare, Gemenii trebuie sa fie tandri

Fiecare persoana are propriii sai ingeri pazitori, indiferent de rasa, cultura sau religia de care apartine. Chiar si persoanele care spun ca sunt atee, materialiste convinse sau cele care refuza sa creada.

HOROSCOP DRAGOSTE 1 IUNIE. Luna in Taur aduce romantism. Berbecii flirteaza, Taurii au nevoie de imbunatatiri in viata de cuplu

O zi buna pentru dragoste, romantism si lux. Ne sustine puternic Luna in Taur, dar si conexiunea sa cu trioul Venus-Saturn-Neptun, ceea ce dubleaza placerea. Atentie la buzunar, caci s-ar.

HOROSCOP DRAGOSTE pentru saptamana 3-9 iunie. Gemenii trebuie sa fie generosi, Berbecii au tendinta sa-si sufoce partenerul de viata

Saptamana 3-9 iunie 2019 este una intensa din punct de vedere astrologic. Avem Luna Noua in Gemeni care te va face sa te simti ca un jongler. Atentie cu care oportunitati arunci in sus si pe care le.

HOROSCOP 31 mai. Berbecii au parte de o zi cu adevarat unica, Gemenii sunt inabordabili

HOROSCOP Iata horoscop zilnic dragoste pentru pentru azi, VINERI 31 MAI 2019. HOROSCOP Azi e o zi cu totul deosebita. Venus, Saturn, Mercur si Jupiter sunt cele patru planete implicate in aspectele astrale de.

HOROSCOP 31 mai. Berbecii se simt plini de incredere, Gemenii au clipe pe cinste

HOROSCOP Iata horoscopul zilei de azi VINERI 31 MAI 2019; Venus e in trigon cu Saturn, Mercur in opozitie cu Jupiter si toate acestea se intampla azi, in ultima zi de luna mai 2019. aceste aspecte completeaza.

HOROSCOP 1 IUNIE. Taurii se intorc spre romantism, Gemenii trebuie sa fie atenti sa nu exagereze

Iata horoscopul zilei de azi SAMBATA 1 IUNIE 2019; astrele ne ofera un context delicios de a incepe vara si de a spune La multi ani tuturor copiilor nostri dar si copiilor din noi ce traiesc .

HOROSCOP. Mesaje de la arhangheli pentru saptamana 3-9 iunie. Berbecii sunt sfatuiti sa caute copilul interior, Taurii au parte de schimbari subite

Primeste-ti noul mesaj in functie de zodia ta, de la Arhangheli, pentru saptamana 3-9 iunie 2019. Viata traita in calauzire divina este o viata traita cu mai multa claritate. Drumul pe care sunt indicatoare.

ştiri de la Antena3

actualitate, 17:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2522 seconds )