Libnet.ro
UNICEF

13:00

Horoscop dragoste luna iunie. Racii trec printr-o faza pozitiva in cuplu, Capricornii se bucura de sarm

Antena3 Antena3,
Horoscop dragoste luna iunie. Racii trec printr-o faza pozitiva in cuplu, Capricornii se bucura de sarm

Horoscop dragoste luna iunie. Horoscop lunar dragoste IUNIE 2020 iti dezvaluie care sunt oportunitatile, provocarile sau situatiile de care avem nevoie de la Univers. Luna iunie se anunta intensa din punct de vedere astral. Afla in continuare cum se vor rasfrange acestea asupra vietii amoroase. continuă pe Antena3

Prognoza meteo din batrani pentru luna iunie 2020, cu Mihai Voropchievici. Se anunta vreme ploioasa

Luna iunie va fi cu vant si ploaie, a spus numerologul Mihai Voropchievici sambata, la Antena 3.

Runa pentru Romania in luna iunie. Voropchievici: Vor fi restrictii, cineva ne ingreuneaza viata prin masurile pe care le ia

Numerologul Mihai Voropchievici a prezentat sambata, la Antena 3, runa pentru Romania in luna iunie.

Horoscop dragoste 31 mai. Taurii trebuie sa fie atenti la cei din jur, Varsatorii trebuie sa creada in iubire

Horoscop dragoste 31 mai. Iata horoscopul zilnic dragoste de la ingerii iubirii pentru azi, DUMINICA 31 MAI 2020; ingerii iubirii sunt intotdeauna aproape si iti pot arata simbolic dragostea, aprecierea si suportul lor.

Horoscop dragoste 30 mai. Taurii au o perioada foarte buna, Balantele reaprind scanteia pasiunii

Horoscop dragoste 30 mai. Iata horoscopul zilnic dragoste pentru azi, SAMBATA 30 MAI 2020. Desi e weekend, aceasta sambata e foarte aglomerata. Nu e loc de odihna, caci ai lucruri de facut. E o situatie care are nevoie de atentia ta la detalii. Nu ai voie sa fii neindemanatic azi. Sunt decizii rapide de luat si detaliile fac diferenta. Iar tu esti expert la detalii.

Horoscop dragoste 29 mai. Varsatorii isi fac planuri de viitor, Sagetatorii sunt condusi de pasiune

Horoscop dragoste 29 mai. Iata horoscopul zilnic dragoste pentru azi, VINERI 29 MAI 2020. Sextilul dintre Soare si Chiron aduc un dialog intersant. Daca Soarele te indeamna sa ai curaj si sa vorbesti, Chiron te indeamna sa ai si mai mult curaj ca sa asculti.

Horoscop dragoste 28 mai. Berbecii au o zi favorabila pentru discutii sincere, Balantele trebuie sa-si faca timp pentru jumatatea lor

Horoscop dragoste 28 mai. Iata horoscopul zilnic dragoste pentru azi, JOI 28 MAI 2020. Mercur s-a mutat in Rac. Emotiile sunt puternice, temperatura creste, interactiunile se inmultesc, dar la fel si schimbarile de stare.

Horoscop rune 1 iunie. Gemenii se pregatesc de o calatorie, Pestii au parte de o mostenire

Horoscop rune 1 iunie. Iata mesajele pe zodii in etalarea runelor pentru LUNI 1 IUNIE 2020.

Prognoza meteo: Ce fenomene extreme lovesc Romaniain luna iunie. Unde se anunta furtuni violente si ploi

Administratia Nationala de Meteorologie ANM) a anuntat prognoza pentru prima luna de vara, valabila intre 1 si 29 iunie. O luna de instabilitate atmosferica si temperaturi ridicate. Pana vine caldura, saptamana viitoare vremea va fi mai rece decat in mod obisnuit, dar din 8 iunie vine vara adevarata, cu temperaturi normale pentru aceasta perioada.

TINTA AMBITIOASA PENTRU AUTORITATILE EGIPTENE: Hotelurile, redeschise la 50% din capacitate in luna iunie

Guvernul egiptean a declarat ca are drept scop cresterea gradului de ocupare a hotelurilor la 50% in cursul lunii iunie. Turismul este una dintre principalele surse de venituri ale tarii si reprezinta 5% din PIB.

Primul mare festival din Europa Centrala si de Est organizat online, in luna iunie

Festivalul International de Teatru de la Sibiu FITS) devine primul mare festival de artele spectacolului din Europa Centrala si de Est care in acest an va avea loc online, in perioada 12-21 iunie, au anuntat joi organizatorii. Editia online va include 138 de evenimente din 30 de tari - peste 14. 400 de minute de teatru, dans, muzica, circ contemporan sau spectacole pentru copii, care vor fi difuzate gratuit.

ştiri de la Antena3

actualitate, 13:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2097 seconds )