Libnet.ro
UNICEF

01:05

Prognoza meteo: Ce fenomene extreme lovesc Romaniain luna iunie. Unde se anunta furtuni violente si ploi

Adevărul Adevărul,
Prognoza meteo: Ce fenomene extreme lovesc Romaniain luna iunie. Unde se anunta furtuni violente si ploi

Administratia Nationala de Meteorologie ANM) a anuntat prognoza pentru prima luna de vara, valabila intre 1 si 29 iunie. O luna de instabilitate atmosferica si temperaturi ridicate. Pana vine caldura, saptamana viitoare vremea va fi mai rece decat in mod obisnuit, dar din 8 iunie vine vara adevarata, cu temperaturi normale pentru aceasta perioada. continuă pe Adevărul

Prognoza meteo. Cum va fi vremea in saptamana 01-08 iunie 2020

Prima luna din vara anului 2020 urmeaza sa inceapa. Prognoza meteo pentru luna iunie aduce o serie de schimbari in valorile intregistrate pe teritoriul Romaniei. in prima parte, in saptamana 01-08 iunie.

incepem vara cu temperaturi de toamna! Cand vin zilele cu soare? Prognoza pentru toata luna iunie

Administratia Nationala de Meteorologie ANM) anunta, in prognoza meteo valabila intre 1 si 29 iunie, ca saptamana viitoare vremea va fi mai rece decat in mod obisnuit, dar din 8 iunie vine vara adevarata, cu temperaturi normale pentru aceasta perioada.

Prognoza meteo din batrani pentru luna iunie 2020, cu Mihai Voropchievici. Se anunta vreme ploioasa

Luna iunie va fi cu vant si ploaie, a spus numerologul Mihai Voropchievici sambata, la Antena 3.

Prognoza meteo pentru weekendul 29 - 31 mai 2020. Vreme instabila in toata tara, ploi torentiale si descarcari electrice

Administratia Nationala de Meteorologie a anuntat prognoza meteo pentru weekend-ul 29-31 mai. in ultimele zile ale lunii mai, suntasteptate temperaturi mai scazute decat cele specifice acestei perioade,.

Horoscop dragoste luna iunie. Racii trec printr-o faza pozitiva in cuplu, Capricornii se bucura de sarm

Horoscop dragoste luna iunie. Horoscop lunar dragoste IUNIE 2020 iti dezvaluie care sunt oportunitatile, provocarile sau situatiile de care avem nevoie de la Univers. Luna iunie se anunta intensa din punct de vedere astral. Afla in continuare cum se vor rasfrange acestea asupra vietii amoroase.

Alerta de vreme rea a fost actualizata: Vin 3 zile cu fenomene extreme in toata tara

Vremea rea continua sa faca ravagii in Romania. Administratia Nationala de MeteorologieANM) a actualizat informarea de ploi, vant puternic si instabilitate accentuata. Astfel, de duminica, 31 mai, si pana miercuri, 3 iunie, ora 23. 00, in majoritatea regiunilor se vor inregistra manifestari de instabilitate atmosferica, cantitati de apa insemnate, intensificari temporare ale vantului.

Prognoza meteo, azi, 30 mai 2020. Averse, descarcari electrice si grindina in majoritatea zonelor ale tarii

In prima zi a weekendului, 30 mai 2020, potrivit prognozei meteo, vremea va fi instabila si racoroasa in majoritatea zonelor tarii. in unele regiuni vor fi averse, caderi de grindina si frecvente.

Prognoza meteo, azi, 29 mai 2020. Vremea va fi instabila si racoroasa

Vineri, 29 mai 2020, potrivit prognozei meteo, vremea se mentine instabila si racoroasa in majoritatea regiunilor ale tarii. Local vor fi averse, caderi de grindina si frecvente descarcari electrice. Ploile.

TINTA AMBITIOASA PENTRU AUTORITATILE EGIPTENE: Hotelurile, redeschise la 50% din capacitate in luna iunie

Guvernul egiptean a declarat ca are drept scop cresterea gradului de ocupare a hotelurilor la 50% in cursul lunii iunie. Turismul este una dintre principalele surse de venituri ale tarii si reprezinta 5% din PIB.

Primul mare festival din Europa Centrala si de Est organizat online, in luna iunie

Festivalul International de Teatru de la Sibiu FITS) devine primul mare festival de artele spectacolului din Europa Centrala si de Est care in acest an va avea loc online, in perioada 12-21 iunie, au anuntat joi organizatorii. Editia online va include 138 de evenimente din 30 de tari - peste 14. 400 de minute de teatru, dans, muzica, circ contemporan sau spectacole pentru copii, care vor fi difuzate gratuit.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2173 seconds )