Libnet.ro
UNICEF

01:05

HOROSCOP DRAGOSTE 8 MARTIE. Scorpionii isi exprima iubirea, Taurii sunt tandri

Antena3 Antena3,
HOROSCOP DRAGOSTE 8 MARTIE. Scorpionii isi exprima iubirea, Taurii sunt tandri

Iata horoscopul zilnic dragoste de la ingerii iubirii pentru azi, DUMINICA 8 MARTIE 2020; ingerii iubirii sunt intotdeauna aproape si iti pot arata simbolic dragostea, aprecierea si suportul lor. continuă pe Antena3

HOROSCOP DRAGOSTE 6 MARTIE. Taurii trebuie sa renunte la gandirea negativa, Pestii sunt romantici

Iata horoscopul zilnic dragoste pentru azi VINERI 6 MARTIE 2020. Desi ziua de vineri poate incepe intr-o nota mai sobra, pe masura ce Luna se indreapta spre Leu lucrurile iau o noua turnura. Ca sa nu mai spunem ca se sincronizeaza perfect cu inceputul de weekend. E timpul sa stralucesti!.

HOROSCOP DRAGOSTE 5 MARTIE. Taurii trebuie sa-si respecte partenerul, Balantele au o viata de cuplu tensionata

Iata horoscopul zilnic dragoste pentru azi JOI 5 MARTIE 2020. Venus intra in Taur si toate semnele de Pamant au de castigat. Dar nu doar ele! Iubareata Venus este acasa in Taur, unde ea este regina si toata lumea are beneficii. Dragostea infloreste!.

HOROSCOP DRAGOSTE 7 MARTIE. Racii sunt capabili sa rezolve orice problema, Sagetatorii au o viata de cuplu ideala

Iata horoscopul zilnic dragoste pentru azi SAMBATA 7 MARTIE 2020. Luna e in Leu si, fara indoiala, vrei sa profiti de pe urma acestei perioade propice petrecerilor si distractiei. Fara ar trebui, fara dar daca! Ce urmeaza? Sa nu stii ce vrei nuchiar atat de rau, totusi. Urmeaza-ti inima!.

HOROSCOP. Sfatul Arhanghelului Mihail pentru zodii 7 martie. Scorpionii trebuie sa renunte sa judece, Capricornii isi exprima sentimentele

Iata pentru SAMBATA 7 MARTIE 2020 calauzirea pentru fiecare zodie de la Arhanghelul Mihail si ingerii sai. Arhanghelul Mihail este foarte puternic, fiind coordonatorul tuturor arhanghelilor si fiintelor de lumina.

HOROSCOP weekend 6-8 martie. Leii trebuie sa fie constienti de drumul pe care se afla, Scorpionii isi petrec aceste zile in compania prietenilor

Iata horoscopul pentru weekendul 6-8 martie 2020 sub Luna in Leu. Weekendul se anunta fierbinte si surprinzator: Venus este in conjunctie cu electrizantul Uranus in Taur, deci lucrurile se vor infierbanta pe frontul romantismului. Dragoste la prima vedere? Este timpul sa reconsideri tot ce iei de buna si sa visezi vise proaspete.

HOROSCOP 7 MARTIE. Taurii au parte de incertitudine, Racii fac progrese

Iata horoscopul zilei de azi SAMBATA 7 MARTIE 2020. Luna e in Leu si, fara indoiala, vrei sa profiti de pe urma acestei perioade propice petrecerilor si distractiei. Fara ar trebui, fara dar daca! Ce urmeaza? Sa nu stii ce vrei nuchiar atat de rau, totusi. Urmeaza-ti inima!.

HOROSCOP 7 martie 2020, cu Camelia Patrascanu. Taurii sunt mai calmi, Fecioarele sunt discrete

Horoscopul zilei - 7 martie 2020. Camelia Patrascanu a prezentat sambata, la Antena 3, horoscopul zilei.

HOROSCOP 8 MARTIE. Racii au anumite indoieli, Sagetatorii isi condimenteza relatia

Iata horoscopul zilei de azi DUMINICA 8 MARTIE 2020. Planeta iubirii, Venus, face conjunctie cu rebelul si socantul Uranus. Stai, ce?! Cupidon s-a saturat de aceeasi veche rutina si vrea sa agite spiritele putin. Atentie! Poate a legat o frumoasa funda la sageata cu care te-a atins.

Horoscop 7 martie 2020. Balantele primesc vesti bune. Gemenii petrec timp pretios alaturi de partener

Horoscop 7 martie 2020. Iata care sunt previziunile astrale pentru ziua de sambata.

HOROSCOP 6 MARTIE. Gemenii au o zi pasnica, Balantele dedica mult timp iubirii

Iata horoscopul zilei de azi VINERI 6 MARTIE 2020. Luna intra triumfatoare in Leu si se anunta o zi de vineri cu mult fast.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2182 seconds )