Libnet.ro
UNICEF

13:00

HOROSCOP DRAGOSTE pentru saptamana 1-7 aprilie. Gemenii sunt pasionali, Berbecii au parte de discutii fierbinti

Antena3 Antena3,
HOROSCOP DRAGOSTE pentru saptamana 1-7 aprilie. Gemenii sunt pasionali, Berbecii au parte de discutii fierbinti

Iata horoscopul dragostei pentru saptamana 1-7 aprilie 2019. Saptamana este marcata de proaspata intrare a lui Marte in zodia Gemeni, unde va ramane pana la 15 mai. Marte este simbolul energiei, al. continuă pe Antena3

HOROSCOP chinezesc pentru saptamana 1-7 aprilie 2019. Sobolanii trebuie sa fie generosi, Tigrii starnesc ingrijorari

Iata zodiacul chinezesc pentru saptamana 1-7 APRILIE 2019 din anul chinezesc guvernat de Mistretul de Pamant. Anul Mistretului va tine pana pe 25 ianuarie 2020 cand va fi inlocuit cu cel al Sobolanului de.

HOROSCOP RUNE pentru toata luna aprilie 2019, cu Mihai Voropchievici. Leii sunt castigatori, Sagetatorii au o luna de vis

HOROSCOP Numerologul Mihai Voropchievici a prezentat sambata, la Antena 3, previziunile runelor pentru toata luna aprilie. Berbec - are o luna de cadouri si favoruri. Toata lumea ii ofera cate ceva. Taur - luna.

HOROSCOP. Mesajul arhanghelilor pentru zodii pentru saptama 1-7 aprilie. Gemenii trebuie sa invete sa fie conducatori, Taurii trebuie sa-si revizuiasca viata

Primeste-ti mesajul, in functie de zodia ta, de la Arhangheli, pentru saptamana1-7 APRILIE 2019. Viata traita in calauzire divina este o viata traita mai usor. Drumul pe care sunt indicatoare este un.

HOROSCOP, cu Cassandra pentru saptamana 1-7 aprilie 2019. Berbecii se maturizeaza, Leii sunt ingrijorati de o mostenire

Cunoscutul astrolog Casandra prezinta previziunile astrologice pentru toata saptamana 1 7 aprilie 2019. HOROSCOP BERBEC : Pe masura ce veti capata cunostinte reale si utile, punctul de vedere va fi.

HOROSCOP, cu Mariana Cojocaru pentru saptamana 30 martie - 5 aprilie 2019. Berbecii au probleme cu politia, Racii au destinul subred

Cunoscutul astrolog Mariana Cojocaru va prezinta previziunile astrelor pentru saptamana viitoare. HOROSCOP BERBEC: Marte, patronul vostru astral paraseste zodia Taurului si intra in Gemeni. Cum.

HOROSCOP RUNE pentru luna aprilie 2019, cu Mihai Voropchievici. Leii sunt castigatori, Sagetatorii au o luna de vis

Numerologul Mihai Voropchievici a prezentat sambata, la Antena 3, previziunile runelor pentru toata luna aprilie. Berbec - are o luna de cadouri si favoruri. Toata lumea ii ofera cate ceva. Taur - luna.

HOROSCOP pentru saptamana 1-7 APRILIE. Eveniment astral puternic. Gemenii sunt pregatiti sa o ia de la capat, Berbecii au parte de bani

Iata horoscopul saptamanal 1-7 aprilie 2019; incepe luna aprilie cu evenimente astrologice puternice, o luna de la care te poti astepta la multe din pricina unei intensitati astrale asa cum numai planetele.

HOROCOP. Cea mai puternica trasatura a ta, in functie de zodie. Gemenii sunt de admirat, dar toata lumea ar trebui sa aiba un Capricorn aproape

Descopera care este cea mai tare calitate a zodiei tale ca sa stii de ce te admira prietenii si cunoscutii tai. Invata sa pui aceasta calitate definitorie in valoare. Berbec Energia debordanta este cea pentru care .

Horoscop tiganesc pentru luna aprilie. Luna dificila pentru scorpioni

Horoscop tiganesc aprilie 2019 previziuni pentru fiecare zodie PUMNAL BERBEC: Viata te pune pe drumuri. Ai de facut alegeri serioase din punct de vedere profesional. Trebuie sa te concentrezi foarte mult.

Prognoza meteo: Vreme schimbatoare in prima saptamana din aprilie

In prima saptamana a lunii aprilie vor fi inregistrate temperaturi care vor depasi pe alocuri 20 de grade Celsius, insa vor fi si zile in care maximele nu vor trece de 15 grade. ANM anunta o vreme schimbatoare, cu precipitatii restranse si intensificari ale vantului, transmite Mediafax.

ştiri de la Antena3

actualitate, 13:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2715 seconds )