Libnet.ro
UNICEF

05:30

Prognoza meteo: Vreme schimbatoare in prima saptamana din aprilie

Hotnews Hotnews,
 Prognoza meteo: Vreme schimbatoare in prima saptamana din aprilie

In prima saptamana a lunii aprilie vor fi inregistrate temperaturi care vor depasi pe alocuri 20 de grade Celsius, insa vor fi si zile in care maximele nu vor trece de 15 grade. ANM anunta o vreme schimbatoare, cu precipitatii restranse si intensificari ale vantului, transmite Mediafax. continuă pe Hotnews

Prognoza meteo: Vreme schimbatoare in prima saptamana din aprilie / Cum va fi vremea toata luna

In prima saptamana a lunii aprilie vor fi inregistrate temperaturi care vor depasi pe alocuri 20 de grade Celsius, insa vor fi si zile in care maximele nu vor trece de 15 grade. ANM anunta o vreme schimbatoare, cu precipitatii restranse si intensificari ale vantului, transmite Mediafax.

VREMEA. Prognoza meteo pentru zilele urmatoare. De cand se incalzeste

Vremea incepe sa se incalzeasca incet de vineri. Iata cum arata prognoza meteo pentru zilele urmatoare. Vineri, 29 martie, valorile termice diurne se vor.

VREMEA. Prognoza meteo pentru perioada 1-7 aprilie. Temperaturile vor scadea cu 10 grade

Administratia Nationala de Meteorologie a a realziat prognoza pentru perioada 1-7 aprilie. Sambata va fi vreme frumoasa si temperaturi ridicate. in Capitala s-au inregistrat 18.

Prognoza meteo: Luna aprilie incepe cu temperaturi mai scazute. Cand se incalzeste vremea

Meteorologii anunta ca luna aprilie va debuta cu o saptamana cu temperaturi mai scazute decat normalul perioadei si cu un deficit de precipitatii. Ulterior, temperaturile vor creste si se vor apropia de cele normale, dar deficitul de precipitatii va continua. in cea de-a treia saptamana a lunii sunt prognozate mai multe ploi, in unele zone ajungandu-se mai un mic excedent.

VREMEA. Prognoza meteo pentru 1-22 aprilie. Ce ii asteapta pe romani in a doua luna de primavara

Administratia Nationala de Meteorologie a emis prognoza pentru luna aprilie, intervalul 1 22 aprilie 2018. Meteorologii au anuntat cum va fi vremea in aprilie, cea de-a doua luna de primavara.

Prognoza meteo: Vreme frumoasa in weekend, dar diferentele de temperatura intre zi si noapte vor fi in continuare mari

Vremea se va incalzi in weekend in toata tara, cu maxime de 21 de grade Celsius anuntate pentru ziua de duminica, a precizat, pentru Mediafax, meteorologul de serviciu din cadrul ANM. Sunt asteptate, insa, temperaturi de zero grade in estul Transilvaniei.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 05:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2195 seconds )