Libnet.ro
UNICEF

00:07

HOROSCOP DRAGOSTE pentru saptamana 20-26 ianuarie. Taurii sunt romantici, Balantele sunt pline de senzualitate

Antena3 Antena3,
HOROSCOP DRAGOSTE pentru saptamana 20-26 ianuarie. Taurii sunt romantici, Balantele sunt pline de senzualitate

Iata horoscopul saptamanal 20-26 ianuarie 2020; in fiecare an, Soarele calatoreste prin cele 12 zodii si primim oportunitati diferite de explorat, in functie de energia zodiei ce il gazduieste. Incepand din aceasta saptamana, chiar de la inceput, pentru urmatoarele 4 saptamani, Soarele se va plimba prin semnul de aer Varsator in ciuda confuziei data de simbolul sau ce prezinta un vas de apa, este semn de aer!). continuă pe Antena3

HOROSCOP. Sfatul Arhanghelului Mihail pentru zodii pentru 21 ianuarie. Taurii sunt inzestrati, Balantele au parte de schimbari

Iata pentru MARTI 21 IANUARIE 2020 calauzirea pentru fiecare zodie de la Arhanghelul Mihail si ingerii sai. Arhanghelul Mihail este foarte puternic, fiind coordonatorul tuturor arhanghelilor si fiintelor de lumina.

HOROSCOP Minerva pentru saptamana in curs. Gemenii sunt orientati spre afaceri, Scorpionii abordeaza probleme reale

Minerva a prezentat previziunile astrologice pentru zodii, valabile pana pe 26 ianuarie.

HOROSCOP. Sfatul Arhanghelului Mihail pentru zodii 19 ianuarie. Balantele sunt protejate, Sagetatorii sunt puternici

Iata pentru DUMINICA 19 IANUARIE 2020 calauzirea pentru fiecare zodie de la Arhanghelul Mihail si ingerii sai. Arhanghelul Mihail este foarte puternic, fiind coordonatorul tuturor arhanghelilor si fiintelor de lumina. El are rol principal de protectie si claritate pentru intrebarile noastre.

HOROSCOP Mariana Cojocaru pentru saptamana 19-25 ianuarie. Taurii sunt vulnerabili, Balantele au nevoie de diplomatie

Astrologul Mariana Cojocaru a realizat horoscopul pentru saptamana 19 - 25 ianuarie. Pe 25 ianuarie incepe Anul Nou Chinezesc, asa ca fiecare zodie are de suferit inainte debutului anului Sobolanului de Metal.

HOROSCOP. Mesajul Fecioarei Maria pentru zodii 19 ianuarie. Taurii traiesc momentul prezent, Leii trebuie sa rosteasca cuvinte de iubire

Primeste cu inima deschisa un mesaj al zilei de DUMINICA 19 IANUARIE 2020 cu scop de imputernicire, sustinere si claritate pentru calatoria ta de viata.

HOROSCOP. Mesajul Fecioarei Maria pentru zodii 18 ianuarie. Taurii au parte de compasiune, Scorpionii au nevoie de iertare

Primeste cu inima deschisa un mesaj al zilei de SAMBATA 18 IANUARIE 2020 cu scop de imputernicire, sustinere si claritate pentru calatoria ta de viata.

HOROSCOP rune pentru saptamana 20-26 ianuarie. Gemenii isi implinesc ceea ce si-au dorit, Balantele au o lunga perioada de prosperitate

Iata mesajele runelor pentru fiecare zodie in noua etalare dedicata saptamanii 13-19 IANUARIE 2020. Etalarea si interpetarea runelor este una din cele mai vechi forme de divinatie disponibile si in zilele noastre. Este un instrument foarte valoros pentru cei ce cauta sfaturi profunde.

HOROSCOP. Motivele pentru care nativii din zodiac sunt uneori rautaciosi

Fiecare nativ din zodiac are momentele lui in care se comporta rautacios cu cei din jur. Dar v-ati intrebat vreodata de ce, Care sunt motivele ficaruia in parte? .

HOROSCOP. Mesajul ingerilor pazitori pentru saptamana in curs. Taurii au nevoie de liniste, Scorpionii trebuie sa scape de griji

Ingerii sunt mesageri divini puternici si plini de iubire, care nu sunt limitati in timp si spatiu deci te pot ajuta permanent, indiferent de marimea sau dificultatea lucrurilor pe care le ai de facut.

HOROSCOP DRAGOSTE 19 IANUARIE. Racii se despart, Fecioarele scapa de tensiuni

Iata horoscopul zilnic dragoste de la ingerii iubirii pentru azi, DUMINICA 19 ianuarie 2020; ingerii iubirii sunt intotdeauna aproape si iti pot arata simbolic dragostea, aprecierea si suportul lor.

ştiri de la Antena3

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2184 seconds )