Libnet.ro
UNICEF

18:45

HOROSCOP. Motivele pentru care nativii din zodiac sunt uneori rautaciosi

Antena3 Antena3,
HOROSCOP. Motivele pentru care nativii din zodiac sunt uneori rautaciosi

Fiecare nativ din zodiac are momentele lui in care se comporta rautacios cu cei din jur. Dar v-ati intrebat vreodata de ce, Care sunt motivele ficaruia in parte? . continuă pe Antena3

HOROSCOP. Sfatul Arhanghelului Mihail pentru zodii 19 ianuarie. Balantele sunt protejate, Sagetatorii sunt puternici

Iata pentru DUMINICA 19 IANUARIE 2020 calauzirea pentru fiecare zodie de la Arhanghelul Mihail si ingerii sai. Arhanghelul Mihail este foarte puternic, fiind coordonatorul tuturor arhanghelilor si fiintelor de lumina. El are rol principal de protectie si claritate pentru intrebarile noastre.

Cititul la scoala, obligatoriu: solutia ministrului pentru analfabetismul functional din Romania

Romania se confrunta cu o problema foarte mare cand vine vorba de numarul celor care ies de pe bancile scolii si sunt analfabeti functional. Ministerul Educatiei are o idee pentru ameliorarea situatiei. La finele anului trecut, un raport PISA a atras atentia asupra unei situatii foarte grave in ceea ce priveste invatamantul din Romania. Documentul .

Un sofer roman de TIR a fost batut de patronii pentru care lucra, in Spania. I-au luat cheile de la casa, masina, telefonul, l-au amenintat cu moartea!

Un sofer roman de TIR a fost batut de patronii pentru care lucra, in Spania. Potrivit unei postari facute pe Facebook, agresorii romanului sunt trei frati care detin o afacere in Toledo. Acestia l-au amenintat cu moartea daca face plangere la Politie, insa romanul a ajuns insa in fata agentilor si le-a spus totul.

Motivul pentru care Dacia si Nicolae Ceausescu continua sa aiba o legatura stransa si in 2020

Dacia 1100a fost primul model deautoturismprodus de producatorulromandeautomobileDacia S. Modelul a fost comercializat intre anii 1968 si 1971 si a fost un model intermediar pana la intrarea in productie a modelului1300. Legatura stransa dintre Dacia si Nicolae Ceausescu existenta si in 2020 Dacia 1100 era bazata pe Renault 8, o berlina cu tractiune si motor .

HOROSCOP rune pentru saptamana 20-26 ianuarie. Gemenii isi implinesc ceea ce si-au dorit, Balantele au o lunga perioada de prosperitate

Iata mesajele runelor pentru fiecare zodie in noua etalare dedicata saptamanii 13-19 IANUARIE 2020. Etalarea si interpetarea runelor este una din cele mai vechi forme de divinatie disponibile si in zilele noastre. Este un instrument foarte valoros pentru cei ce cauta sfaturi profunde.

HOROSCOP Casandra pentru saptamana 20-26 ianuarie. Gemenii comunica excelent cu sefii, Fecioarele isi fac noi prieteni

Iata ce spun astrele pentru saptamana 20-26 ianuarie.

Peste 200 de ghiduri medicale din Romania sunt expirate, iar 22 de specializari medicale sunt afectate

Peste 200 de ghiduri medicale sunt expirate. Protocoalele noi pentru aparaturi, descoperirile si inovatiile care impun actualizarea regulilor trebuie sa se gaseasca in ghidurile medicale. Insa, in Romania, cele mai multe astfel de ghiduri sunt.

Monica Anisie isi cere scuze dupa vizita din Ialomita: Este regretabil ca, pentru moment, nu am fost atenta la prezenta presei si expunerea copiilor, lucru pentru care imi pare rau

Ministrul Educatiei, Monica Anisie, isi cere scuze intr-un mesaj pe Facebook cu privire la vizita la scolile cu toaleta in curte din Judetul Ialomita, unde a intrat intr-o clasa in care a auzit o invatatoare tipand la copii. Nu am fost in acea scoala pentru doamna invatatoare, dar sunt un om caruia chiar ii pasa de copii, elevii mei pot depune marturie. As fi vrut sa fiu mai calma in acea interactiune si este regretabil ca, pentru moment, nu am fost atenta la prezenta presei si expunerea copiilor, lucru pentru care imi pare rau, scrie Anisie. Sindicate: Controalele din scoli realizate de ministrul Educatiei trebuie sa respecte legea Pedagogic nu se face asa!.

Doi politisti din Arges sunt trimisi in judecata intr-un dosar de coruptie

Doi agenti de politie din judetul Arges au fost trimisi in judecata, alaturi de alti trei inculpati,.

Scene incredibile in Bucuresti. O femeie s-a aruncat in Dambovita. Motivul pentru care a recurs la acest gest

O femeie de 48 de ani s-a aruncat in Dambovita, la intersectia strazilor Abatorului cu Splaiul Unirii, din Capitala.

ştiri de la Antena3

actualitate, 18:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2213 seconds )