Libnet.ro
UNICEF

14:30

HOROSCOP DRAGOSTE pentru saptamana 23-29 decembrie. Berbecii isi fac griji, Leii au parte de emotii puternice

Antena3 Antena3,
HOROSCOP DRAGOSTE pentru saptamana 23-29 decembrie. Berbecii isi fac griji, Leii au parte de emotii puternice

Iata horoscopul dragostei pentru saptamana 23-29 decembrie 2019. Chiar de Craciun, Cosmosul ne pregateste ultima eclipsa a acestui an. continuă pe Antena3

HOROSCOP. Sfatul Arhanghelului Mihail pentru zodii 21 decembrie. Berbecii isi urmeaza inima, Fecioarele au parte de liniste

Iata pentru SAMBATA 21 decembrie 2019 calauzirea pentru fiecare zodie de la Arhanghelul Mihail si ingerii sai. Arhanghelul Mihail este foarte puternic, fiind coordonatorul tuturor arhanghelilor si fiintelor de lumina.

HOROSCOP rune pentru saptamana in curs. Berbecii trec prin schimbari radicale, Gemenii ascund tot mai greu secretele

Iata mesajele runelor pentru fiecare zodie in noua etalare dedicata saptamanii 23-29 decembrie 2019. Etalarea si interpetarea runelor este una din cele mai vechi forme de divinatie disponibile si in zilele noastre. Este un instrument foarte valoros pentru cei ce cauta sfaturi profunde.

HOROSCOP. Sfatul Arhanghelului Mihail pentru zodii 24 decembrie. Berbecii au parte de lumina si iubire, Leii trebuie sa vorbeasca

Iata pentru MARTI 24 decembrie 2019 calauzirea pentru fiecare zodie de la Arhanghelul Mihail si ingerii sai. Arhanghelul Mihail este foarte puternic, fiind coordonatorul tuturor arhanghelilor si fiintelor de lumina.

HOROSCOP TAROT pentru saptamana 23-39 decembrie. Berbecii vor avea parte de schimbari, Varsatorii primesc recompense

Cartile de tarot au fost folosite din vremuri indepartate pentru a te conecta cu mesajul pe care ti-l transmite divinitatea. Sunt doua tipuri de carti de tarot. 22 de carti vin din Arcana Majora, iar 56 reprezinta Arcana Minora. In total, 78 de carti menite sa-ti dezvaluie adevarul divin.

HOROSCOP. Mesajul Fecioarei Maria pentru zodii 21 decembrie. Berbecii primesc binecuvantari, Capricornii sunt sinceri

Primeste cu inima deschisa un mesaj al zilei de SAMBATA 21 DECEMBRIE 2019 cu scop de imputernicire, sustinere si claritate pentru calatoria ta de viata.

HOROSCOP RUNE pentru saptamana 23-29 decembrie, cu Mihai Voropchievici

Numerologul Mihai Voropchievici a prezentat, sambata, la emisiunea Adevaruri ascunse, de la Antena 3, previziunile runelor pentru toata saptamana 23 - 29 decembrie 2019.

HOROSCOP RUNE pentru saptamana 23-29 decembrie 2019, cu Mihai Voropchievici. Taurii incep o viata noua, Scorpionii sunt pe punctul de a-si vedea dorintele indeplinite

Numerologul Mihai Voropchievici a prezentat, sambata, la emisiunea Adevaruri ascunse, de la Antena 3, previziunile runelor pentru toata saptamana 23 - 29 decembrie 2019.

HOROSCOP. Mesajul Fecioarei Maria pentru zodii 23 decembrie. Taurii isi tin inima deschisa, Scorpionii primesc semne

Primeste cu inima deschisa un mesaj al zilei de LUNI 23 DECEMBRIE 2019 cu scop de imputernicire, sustinere si claritate pentru calatoria ta de viata.

HOROSCOP. Mesaje de la Arhanghelul Mihail pentru zodii 22 decembrie 2019. Berbecii primesc dragoste, Gemenii sunt autentici

Iata pentru DUMINICA 22 decembrie 2019 calauzirea pentru fiecare zodie de la Arhanghelul Mihail si ingerii sai. Arhanghelul Mihail este foarte puternic, fiind coordonatorul tuturor arhanghelilor si fiintelor de lumina. El are rol principal de protectie si claritate pentru intrebarile noastre. Numele Arhanghelului Mihail inseamna Cel ce este asemenea lui Dumnezeu.

HOROSCOP DRAGOSTE 21 DECEMBRIE. Gemenii trebuie sa scape de griji, Balantele au nevoie de relaxare

Iata horoscopul zilnic dragoste pentru azi, SAMBATA 21 decembrie 2019. Sextilul dintre Venus si Chiron in Berbec poate trezi vechi insecuritati cu scopul ca acum sa le vedem diferit si sa le eliberam.

ştiri de la Antena3

actualitate, 14:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1997 seconds )