Libnet.ro
UNICEF

19:45

HOROSCOP DRAGOSTE pentru saptamana 2-8 martie. Berbecii au o dispozitie pozitiva, Scorpionii experimenteaza pasiunea

Antena3 Antena3,
HOROSCOP DRAGOSTE pentru saptamana 2-8 martie. Berbecii au o dispozitie pozitiva, Scorpionii experimenteaza pasiunea

Iata horoscop saptamanal dragoste pentru 2-8 martie 2020. Prima saptamana a primaverii oficiale calendaristice ne trece prin energii si stari diferite, gratie miscarilor planetare in care rol principal joaca Venus, Saturn si Mercur. continuă pe Antena3

HOROSCOP pentru saptamana 28 martie. Sagetatorii au o saptamana importanta, Pestii isi dedica atentia afacerilor

Iata horoscopul saptamanal 28 martie 2020; prima saptamana a primaverii oficiale calendaristice ne trece prin energii si stari diferite, gratie miscarilor planetare in care rol principal joaca Venus, Saturn si Mercur.

HOROSCOP tarot pentru saptamana in curs. Taurii sunt confuzi, Racii dau peste bani

Cartile de tarot au fost folosite din vremuri indepartate pentru a te conecta cu mesajul pe care ti-l transmite divinitatea. Sunt doua tipuri de carti de tarot. 22 de carti vin din Arcana Majora, iar 56 reprezinta Arcana Minora. In total, 78 de carti menite sa-ti dezvaluie adevarul divin.

HOROSCOP DRAGOSTE 2 MARTIE. Taurii au pasiune in cuplu, Balantele au o perioada de calm

Iata horoscop saptamanal dragoste pentru 2-8 martie 2020. Prima saptamana a primaverii oficiale calendaristice ne trece prin energii si stari diferite, gratie miscarilor planetare in care rol principal joaca Venus, Saturn si Mercur.

HOROSCOP. Mesajul arhanghelilor pentru zodii pentru saptamana 2-8 martie. Berbecii se conecteaza cu muzica, Racii ajung in echilibru

Primeste-ti noul mesaj in functie de zodia ta, de la Arhangheli, pentru saptamana 2-8 martie 2020. Viata traita in calauzire divina este o viata traita cu mai multa claritate. Drumul pe care sunt indicatoare este un drum parcurs mai usor. Mesajele arhanghelilor si ingerilor sunt aceste indicatoare presarate pe calea noastra.

HOROSCOP DRAGOSTE 3 MARTIE. Gemenii se afla intr-o stare de spirit buna, Capricornii isi imbunatatesc relatia

Iata horoscopul zilnic dragoste pentru azi MARTI 3 MARTIE 2020. Este a treia zi, din a treia luna anului, si are multe de oferit.

HOROSCOP DRAGOSTE 1 MARTIE. Racii trebuie sa fie atenti la parteneri, Capricornii au o vibratie ridicata

Iata horoscopul zilnic dragoste de la ingerii iubirii pentru azi, DUMINICA 1 MARTIE 2020; iubirea este o energie, o vibratie de o anumita frecventa. Ca sa atragem, mentinem si daruim dragoste avem nevoie sa traim in frecventa dragostei. Saptamanal, Duminica, ingerii iubirii trimit zodiilor un mesaj de ajutor despre ce avem de facut ca sa avem iubire in viata noastra.

HOROSCOP. Mesajul ingerilor pazitori pentru saptamana in curs. Sagetatorii se simt sanatosi emotional, Pestii cer iertare

Iata pentrusaptamana 2-8 martie 2020, adresate de aceasta data tuturor persoanelorindigo. Si tu poti fi o persoanaindigo, adica o persoana cu vibratie sensibila care capteaza usor energiile si starile celor din jur.

HOROSCOP DRAGOSTE 29 FEBRUARIE. Balantele privesc relatia dintr-o alta perspectiva, Taurii au de infruntat probleme in cuplu

Iata horoscopul zilei de dragoste de azi SAMBATA 29 FEBRUARIE 2020. O data la 4 ani avem ocazia sa sarbatorim Pestii nascuti pe data speciala de 29 februarie iar in acest an ziua aceasta pica foarte bine, sambata, deci sa inceapa petrecerea!.

HOROSCOP. Sfatul Arhanghelului Mihail pentru zodii 3 martie. Fecioarele isi schimba cariera, Varsatorii trebuie sa isi asume rolul de lider

Iata pentru MARTI 3 MARTIE 2020 calauzirea pentru fiecare zodie de la Arhanghelul Mihail si ingerii sai. Arhanghelul Mihail este foarte puternic, fiind coordonatorul tuturor arhanghelilor si fiintelor de lumina.

HOROSCOP. Sfatul Arhanghelului Mihail pentru zodii 2 martie. Scorpionii trebuie sa ceara ajutor divin, Capricornii au nevoie de vindecare

Iata pentru LUNI 2 MARTIE 2020 calauzirea pentru fiecare zodie de la Arhanghelul Mihail si ingerii sai. Arhanghelul Mihail este foarte puternic, fiind coordonatorul tuturor arhanghelilor si fiintelor de lumina. El are rol principal de protectie si claritate pentru intrebarile noastre.

ştiri de la Antena3

actualitate, 19:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2316 seconds )