Libnet.ro
UNICEF

18:00

HOROSCOP. Mesajul ingerilor pazitori pentru saptamana in curs. Sagetatorii se simt sanatosi emotional, Pestii cer iertare

Antena3 Antena3,
HOROSCOP. Mesajul ingerilor pazitori pentru saptamana in curs. Sagetatorii se simt sanatosi emotional, Pestii cer iertare

Iata pentrusaptamana 2-8 martie 2020, adresate de aceasta data tuturor persoanelorindigo. Si tu poti fi o persoanaindigo, adica o persoana cu vibratie sensibila care capteaza usor energiile si starile celor din jur. continuă pe Antena3

HOROSCOP. Mesajul Fecioarei Maria pentru 3 martie. Scorpionii sunt sensibili, Pestii invata sa isi rezolve problemele

Primeste cu inima deschisa un mesaj al zilei de MARTI 3 MARTIE 2020 cu scop de imputernicire, sustinere si claritate pentru calatoria ta de viata.

HOROSCOP. Mesajul Fecioarei Maria pentru 2 martie. Berbecii vorbesc despre iubire, Racii dau si primesc

Primeste cu inima deschisa un mesaj al zilei de MARTI 2 MARTIE 2020 cu scop de imputernicire, sustinere si claritate pentru calatoria ta de viata.

HOROSCOP. Mesajul Fecioara Maria pentru 1 martie. Fecioarele isi seteaza limite, Pestii trebuie sa fie blanzi

Primeste cu inima deschisa un mesaj al zilei de DUMINICA 1 MARTIE 2020 cu scop de imputernicire, sustinere si claritate pentru calatoria ta de viata.

HOROSCOP. Mesajul Fecioarei Maria pentru 29 februarie. Berbecii trebuie sa se respecte, Leii primesc semne

Primeste cu inima deschisa un mesaj al zilei de SAMBATA 29 FEBRUARIE 2020 cu scop de imputernicire, sustinere si claritate pentru calatoria ta de viata.

HOROSCOP. Mesajul arhanghelilor pentru zodii pentru saptamana 2-8 martie. Berbecii se conecteaza cu muzica, Racii ajung in echilibru

Primeste-ti noul mesaj in functie de zodia ta, de la Arhangheli, pentru saptamana 2-8 martie 2020. Viata traita in calauzire divina este o viata traita cu mai multa claritate. Drumul pe care sunt indicatoare este un drum parcurs mai usor. Mesajele arhanghelilor si ingerilor sunt aceste indicatoare presarate pe calea noastra.

HOROSCOP tarot pentru saptamana in curs. Taurii sunt confuzi, Racii dau peste bani

Cartile de tarot au fost folosite din vremuri indepartate pentru a te conecta cu mesajul pe care ti-l transmite divinitatea. Sunt doua tipuri de carti de tarot. 22 de carti vin din Arcana Majora, iar 56 reprezinta Arcana Minora. In total, 78 de carti menite sa-ti dezvaluie adevarul divin.

HOROSCOP pentru saptamana 28 martie. Sagetatorii au o saptamana importanta, Pestii isi dedica atentia afacerilor

Iata horoscopul saptamanal 28 martie 2020; prima saptamana a primaverii oficiale calendaristice ne trece prin energii si stari diferite, gratie miscarilor planetare in care rol principal joaca Venus, Saturn si Mercur.

HOROSCOP. Sfatul Arhanghelului Mihail pentru zodii 29 februarie. Gemenii gasesc solutii creative, Sagetatorii si-au rezolvat problemele

Iata pentru SAMBATA 29 FEBRUARIE 2020 calauzirea pentru fiecare zodie de la Arhanghelul Mihail si ingerii sai. Arhanghelul Mihail este foarte puternic, fiind coordonatorul tuturor arhanghelilor si fiintelor de lumina.

HOROSCOP DRAGOSTE pentru saptamana 2-8 martie. Berbecii au o dispozitie pozitiva, Scorpionii experimenteaza pasiunea

Iata horoscop saptamanal dragoste pentru 2-8 martie 2020. Prima saptamana a primaverii oficiale calendaristice ne trece prin energii si stari diferite, gratie miscarilor planetare in care rol principal joaca Venus, Saturn si Mercur.

HOROSCOP Mariana Cojocaru pentru saptamana 1-7 martie. Gemenii au tensiuni in familie, Pestii au o saptamana plina de neprevazut

Astrologul Mariana Cojocaru a realizat horoscopul saptamanal si a anuntat cum va fi saptamana care urmeaza, pentru fiecare zodie in parte.

ştiri de la Antena3

actualitate, 18:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2303 seconds )