Libnet.ro
UNICEF

11:15

HOROSCOP DRAGOSTE pentru saptamana 9-15 martie. Taurii au o perioada interesanta, Balantele depasesc insecuritatile

Antena3 Antena3,
HOROSCOP DRAGOSTE pentru saptamana 9-15 martie. Taurii au o perioada interesanta, Balantele depasesc insecuritatile

Iata horoscop saptamanal dragoste pentru 9-15 martie 2020. Saptamana incepe fastuos, cu o SuperLuna plina in Fecioara, iar a doua zi Mercur isi incepe stationarea, inainte de a intra in miscare directa. continuă pe Antena3

HOROSCOP Minerva pentru saptamana 9-15 martie.Gemenii vor avea o perioada mai grea, Pestii au parte de schimbari bruste

Astrologul Minerva prezinta previziunile astrologice pentru saptamana 9-15 martie. Zodiile vor avea o saptamana dificila, dar pozitia planetelor este buna pentru noi proiecte de viitor care vor avea efect in special din 10 martie cand mercur iese din retrograd.

HOROSCOP. Sfatul Arhanghelului Mihail pentru zodii 9 martie. Taurii trebuie sa aiba incredere, Leii sunt nevoiti sa ceara ajutor

Iata pentru LUNI 9 MARTIE 2020 calauzirea pentru fiecare zodie de la Arhanghelul Mihail si ingerii sai. Arhanghelul Mihail este foarte puternic, fiind coordonatorul tuturor arhanghelilor si fiintelor de lumina.

HOROSCOP. Sfatul Arhanghelului Mihail pentru zodii 8 martie. Taurii primesc raspunsuri, Fecioarele au sustinere

Iata pentru DUMINICA 8 MARTIE 2020 calauzirea pentru fiecare zodie de la Arhanghelul Mihail si ingerii sai. Arhanghelul Mihail este foarte puternic, fiind coordonatorul tuturor arhanghelilor si fiintelor de lumina.

HOROSCOP. Mesajul ingerilor pazitori pentru saptamana in curs. Taurii dau de belsug, Varsatorii vor avea parte de iubire romantica

Iata mesajele de la ingerii pazitori ai fiecarei zodii pentru saptamana 9-15 martie 2020.

HOROSCOP rune pentru saptamana 9-15 martie. Berbecii au parte de ceva neasteptat, Balantele au parte de schimbare

Iata mesajele runelor pentru fiecare zodie in noua etalare dedicata saptamanii 9-15 MARTIE 2020. Etalarea si interpetarea runelor este una din cele mai vechi forme de divinatie disponibile si in zilele noastre. Este un instrument foarte valoros pentru cei ce cauta sfaturi profunde.

HOROSCOP. Sfatul Arhanghelului Mihail pentru zodii 10 martie. Racii trebuie sa fie atenti la vise, Pestii sunt sensibili

Iata pentru MARTI 10 MARTIE 2020 calauzirea pentru fiecare zodie de la Arhanghelul Mihail si ingerii sai. Arhanghelul Mihail este foarte puternic, fiind coordonatorul tuturor arhanghelilor si fiintelor de lumina. El are rol principal de protectie si claritate pentru intrebarile noastre.

HOROSCOP DRAGOSTE 8 MARTIE. Scorpionii isi exprima iubirea, Taurii sunt tandri

Iata horoscopul zilnic dragoste de la ingerii iubirii pentru azi, DUMINICA 8 MARTIE 2020; ingerii iubirii sunt intotdeauna aproape si iti pot arata simbolic dragostea, aprecierea si suportul lor.

HOROSCOP Mariana Cojocaru pentru saptamana 8-14 martie. Racii trec printr-o perioada grea, Scorpionii trec prin cutremure existentiale

Astrologul Mariana Cojocaru a prezentat previziunile astrologice pentru saptamana 8-14 martie. Se anunta o saptamana dificila pentru trei zodii, din cauza lui Mercur, care isi va relua mersul direct in Varsator.

HOROSCOP DRAGOSTE 10 MARTIE. Berbecii ar trebui sa petreaca o zi de neuitat, Racii sunt in armonie

Iata horoscopul zilnic dragoste pentru azi, MARTI 10 MARTIE 2020. Mercur este in Varsator, iar Luna in Fecioara, inca de dimineata.

HOROSCOP DRAGOSTE 9 MARTIE. Berbecii trebuie sa se fereasca de dispute, Sagetatorii sunt tensionati in relatie

Iata horoscopul zilnic dragoste pentru azi, LUNI 9 MARTIE 2020. Luminile reflectoarelor se indreapta spre marele eveniment al zilei: SuperLuna plinadin Fecioara. Totul este super azi! Super-angajament, super-energie! Soarele si Neptun fac opozitie Lunii, lui Marte, Jupiter si Pluton, si fac trigon cu Venus si Uranus.

ştiri de la Antena3

actualitate, 11:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,211 seconds )