Libnet.ro
UNICEF

20:15

Horoscop 6 FEBRUARIE 2020. Profitati de urmatoarele zile si de sentimentul de siguranta

Antena3 Antena3,
Horoscop 6 FEBRUARIE 2020. Profitati de urmatoarele zile si de sentimentul de siguranta

Horoscop zilnic. Iata horoscopul zilei de azi JOI 6 FEBRUARIE 2020; astazi avem Luna in Rac, cu doar trei zile inainte de spectaculoasa Luna plina in Leu. Cu energia Lunii in Rac, este timpul sa te ocupi mai mult de caminul tau. Drumurile, intalnirile, discutiile, calatoriile, cumparaturile ar trebui sa fie finalizate. continuă pe Antena3

HOROSCOP FEBRUARIE 2020. Zodiile care vor avea cea mai romantica luna - Sagetatorii sunt senzuali

Luna februarie 2020 aduce romantism si iubire pentru aceste trei semne zodiacale.

HOROSCOPUL saptamanii 3 - 9 februarie 2020. Zodiile care au zile de cosmar. Totul se prabuseste in jurul lor

HOROSCOPUL saptamanii 3 - 9 februarie 2020 nu aduce nimic buni pentru aceste zodii.

Horoscop DRAGOSTE saptamana 3-9 februarie 2020. Energii noi pentru Raci si Varsatori

Horoscop dragoste. Iata horoscopul de dragoate pentru saptamana 3-9 februarie 2020. Ne asteapta o saptamana intensa, dar frumoasa in astrologie. Este saptamana cu Luna plina de februarie ce are loc in minunatul Leu. Da, avem o Luna plina dinamica ce ne va da sentimentul de inflorire pentru ca in joc este regalul si maiestuosul Leu! Pregatim, asadar, covorul rosu pentru regele Leu! .

Horoscop 3-9 februarie 2020. Saptamana Lunii pline in maiestuosul Leu! Sa curga cu energii noi!

Horoscop saptamanal. Iata horoscopul saptamanal 3-9 februarie 2020; ne asteapta o saptamana intensa dar frumoasa in astrologie. Este saptamana cu Luna plina de februarie ce are loc in minunatul Leu. Da, avem o Luna plina dinamica ce ne va da sentimentul de inflorire pentru ca in joc este regalul si maiestuosul Leu! Pregatim, asadar, covorul rosu pentru regele Leu! .

Horoscop zilnic 5 FEBRUARIE 2020. Poti face azi cat in sapte zile!

Horoscop zilnic. Iata horoscopul zilei de azi MIERCURI 5 FEBRUARIE 2020; Mercur, planeta comunicarii si gandirii, proaspat instalata in Pesti este intr-un frumos si benefic sextil cu imprevizibilul Uranus in Taur. Unele lucruri pot tasni din senin si te pot surprinde cu ganduri noi si incantatoare. Cineva iti poate capta interesul din senin cu acest aspect astral.

Horoscop zilnic DRAGOSTE pentru azi, JOI 6 FEBRUARIE 2020. Ce aduce Luna in Rac?

Horoscop zilnic dragoste. Iata horoscopul de dragoste pentru azi, JOI 6 FEBRUARIE 2020. Astazi avem Luna in Rac, cu doar trei zile inainte de spectaculoasa Luna plina in Leu. Cu energia Lunii in Rac, este timpul sa te ocupi mai mult de caminul tau. Drumurile, intalnirile, discutiile, calatoriile, cumparaturile ar trebui sa fie finalizate.

HOROSCOPUL ZILEI DE MIERCURI 5 FEBRUARIE 2020 pentru Zodia Pesti

HOROSCOPUL ZILEI DE MIERCURI 5 FEBRUARIE 2020 pentru Zodia Pesti -Mare grija la deciziile financiare ale acestei zile, deoarece contin o mare doza de risc. Daca nu te opresti la timp, daca nu faci calcule cu.

Horoscop zilnic DRAGOSTE pentru azi, LUNI 3 FEBRUARIE 2020. Ce te indeamna intuitia sa faci?

Horoscop zilnic dragoste. Iata horoscopul de dragoste pentru azi, LUNI 3 FEBRUARIE 2020. Incepe saptamana Lunii pline de februarie in Leu, o Luna plina regala, maiestoasa, ca atunci cand intervine in scena regele! Startul saptamanii, deci ziua de azi, are dublu eveniment astral: Planeta comunicarii, gandirii si tehnologiei Mercur intra in romanticul si visatorul Pesti. Mercur nu e in forma sa maxima in Pesti. Logica ne poate da erori si e vremea sa ne lasam ghidati mai mult de intuitie si imaginatie. In plus, Mercur deja a inceput sa isi incetineasca ritmul pentru primul sau retrograd in 2020 ce va incepe in Pesti din 17 februarie.

Horoscop zilnic: Horoscopul zilei de azi, LUNI 3 FEBRUARIE 2020. Mai usor cu ratiunea, liber la imaginatie! Mercur intra in Pesti!

Horoscop zilnic. Iata horoscopul zilei de azi LUNI 3 FEBRUARIE 2020; incepe saptamana Lunii pline de februarie in Leu, o Luna plina regala, maiestoasa, ca atunci cand intervine in scena regele! .

HOROSCOP chinezesc FEBRUARIE 2020. Noi energii din Orient pentru Bivoli si Sobolani

Zodiacul chinezesc pentru luna FEBRUARIE 2020 din anul chinezesc guvernat de Sobolanul de metal, ofera fiecarei zodii chinezesti mesaje intelepte, cu talc si semnificatii folositoare. Exista auspicii de energii pamantesti si ceresti ce influenteaza fiecare zodie chinezeasca, iar inteleptii ce le interpreteaza ne ofera sfaturi pretioase si avertizari acolo unde este cazul.

ştiri de la Antena3

actualitate, 20:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2239 seconds )