Libnet.ro
UNICEF

22:45

HOROSCOPUL saptamanii 3 - 9 februarie 2020. Zodiile care au zile de cosmar. Totul se prabuseste in jurul lor

Antena3 Antena3,
HOROSCOPUL saptamanii 3 - 9 februarie 2020. Zodiile care au zile de cosmar. Totul se prabuseste in jurul lor

HOROSCOPUL saptamanii 3 - 9 februarie 2020 nu aduce nimic buni pentru aceste zodii. continuă pe Antena3

Horoscop zilnic DRAGOSTE pentru azi, LUNI 3 FEBRUARIE 2020. Ce te indeamna intuitia sa faci?

Horoscop zilnic dragoste. Iata horoscopul de dragoste pentru azi, LUNI 3 FEBRUARIE 2020. Incepe saptamana Lunii pline de februarie in Leu, o Luna plina regala, maiestoasa, ca atunci cand intervine in scena regele! Startul saptamanii, deci ziua de azi, are dublu eveniment astral: Planeta comunicarii, gandirii si tehnologiei Mercur intra in romanticul si visatorul Pesti. Mercur nu e in forma sa maxima in Pesti. Logica ne poate da erori si e vremea sa ne lasam ghidati mai mult de intuitie si imaginatie. In plus, Mercur deja a inceput sa isi incetineasca ritmul pentru primul sau retrograd in 2020 ce va incepe in Pesti din 17 februarie.

Horoscop zilnic: Horoscopul zilei de azi, LUNI 3 FEBRUARIE 2020. Mai usor cu ratiunea, liber la imaginatie! Mercur intra in Pesti!

Horoscop zilnic. Iata horoscopul zilei de azi LUNI 3 FEBRUARIE 2020; incepe saptamana Lunii pline de februarie in Leu, o Luna plina regala, maiestoasa, ca atunci cand intervine in scena regele! .

Horoscop zilnic: Horoscopul zilei de azi, DUMINICA 2 FEBRUARIE 2020. Aspect norocos si frumos in iubire si nu numai!

Horoscop zilnic. Iata horoscopul zilei de azi DUMINICA 2 FEBRUARIE 2020; azi are loc un aliniament frumos si norocos dintre Venus, planeta iubirii aflata acum in Pesti si Pluto din Capricorn, facandu-ne o zi de duminica tare sexy ! Iubirea ajunge adanc in inimi si suflete cand doi oameni se conecteaza, iar daca vrei sa intri pe sub pielea cuiva sigur vei reusi. Interactiunile si adanci si pline de sens, deci tot inainte, continua sa sapi! .

Horoscop zilnic: Horoscopul zilei de azi, SAMBATA 1 FEBRUARIE 2020. Berbecii vad ceva nou si neasteptat la orizont

Horoscop zilnic. Iata horoscopul zilei de azi SAMBATA 1 FEBRUARIE 2020; Luna este in Taur si este vreme de actiune. Avem o noua luna calendaristica deci e timpul pentru o noua abordare. E vremea deciziilor ! A sosit momentul sa fim sinceri cu promisiunile facute si sa facem pasii necesari pentru a ne consolida terenul.

Horoscop DRAGOSTE saptamana 3-9 februarie 2020. Energii noi pentru Raci si Varsatori

Horoscop dragoste. Iata horoscopul de dragoate pentru saptamana 3-9 februarie 2020. Ne asteapta o saptamana intensa, dar frumoasa in astrologie. Este saptamana cu Luna plina de februarie ce are loc in minunatul Leu. Da, avem o Luna plina dinamica ce ne va da sentimentul de inflorire pentru ca in joc este regalul si maiestuosul Leu! Pregatim, asadar, covorul rosu pentru regele Leu! .

Horoscop 3-9 februarie 2020. Saptamana Lunii pline in maiestuosul Leu! Sa curga cu energii noi!

Horoscop saptamanal. Iata horoscopul saptamanal 3-9 februarie 2020; ne asteapta o saptamana intensa dar frumoasa in astrologie. Este saptamana cu Luna plina de februarie ce are loc in minunatul Leu. Da, avem o Luna plina dinamica ce ne va da sentimentul de inflorire pentru ca in joc este regalul si maiestuosul Leu! Pregatim, asadar, covorul rosu pentru regele Leu! .

HOROSCOP RUNE, 3-9 FEBRUARIE 2020. Berbecii sunt fie prea sensibili, fie prea agresivi

Iata mesajele runelor pentru fiecare zodie in noua etalare dedicata saptamanii 3-9 FEBRUARIE 2020. Etalarea si interpetarea runelor este una din cele mai vechi forme de divinatie disponibile si in zilele noastre. Este un instrument foarte valoros pentru cei ce cauta sfaturi profunde.

HOROSCOP FEBRUARIE 2020. Pestii pot accede la o pozitie de lider

In horoscopul Pestilor din luna februarie 2020 se pune accentul pe perfectionarea abilitatilor tale de comunicare, scoaterea la iveala a atuurilor individualitatii tale, atitudinea ta pozitiva, o viata amoroasa guvernata de stabilitate si demersuri financiare fertile.

Horoscop WEEKEND de DRAGOSTE 31 ianuarie 2 februarie 2020. Incepe luna iubirii cu noutati pentru fecioare

Horoscop weekend. Iata horoscopul de weekend 31 ianuarie 2 februarie 2020; luna ianuarie se termina si incepe luna februarie cu Luna in Taur dar si cu un aspect astral frumos si benefic iubirii, sextilul dintre Venus si Pluto. Aceste evenimente planetare au ceva de transmis pe planul dragostei catre cele 12 zodii.

Horoscop zilnic DRAGOSTE pentru azi, DUMINICA 2 FEBRUARIE 2020. Mesajul TAU de Duminica de la ingerii iubirii!

Horoscop zilnic dragoste. Iata horoscopul zilnic dragoste de la ingerii iubirii pentru azi, 2 FEBRUARIE 2020; ingerii iubirii sunt intotdeauna aproape si iti pot arata simbolic dragostea, aprecierea si suportul lor.

ştiri de la Antena3

actualitate, 22:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2071 seconds )