Libnet.ro
UNICEF

15:45

Horoscop 9 februarie 2021. Zodia care azi pune mana pe multi bani, dar face si economii

Playtech Playtech,
Horoscop 9 februarie 2021. Zodia care azi pune mana pe multi bani, dar face si economii

Prima zi a saptamanii le-a dat motiv de discutii zodiilor Gemeni, Balanta si Varsator. Cauza? O conjunctie cu Mercur in retrograd din Varsator. Scopul? Schimbarea unghiului de abordare in ceea ce priveste planul financiar, locul de munca sau viata privata. Astazi, 9 februarie, urmeaza efectele acestora. Mai mult, o zodie urmeaza sa primeasca vesti importante, . continuă pe Playtech

Horoscop 6 februarie 2021. Zodia care poate pierde bani, atentie la decizii

Horoscop 6 februarie 2021. Ce zodie poate sa piarda bani si de ce trebuie sa fie atenta la decizii. Ce anunta astrologii despre fiecare zodie in parte. Sa nu uitam si de numerele norocoase, iar acestea sunt: 2, 25, 45, 47 si 56, iar culorile norocoase sunt roz, auriu si albastru deschis. Horoscop 6 februarie .

Horoscop 8 februarie 2021. Zodia care nu trebuie sa riste, mare atentie

Horoscop 8 februarie 2021. Ce anunta specialistii in astrologie pentru prima zi din saptamana. Mare atentie, o zodie nu trebuie sa riste sub nicio forma! Dar sa amintim si numerele norocoase ale zilei de luni, iar acestea sunt: 2, 25, 45, 47 si 56, in timp ce culorile care, cu siguranta va fac ziua mai .

Horoscop 7 februarie 2021. Zodia care se apropie de familie, totul se va schimba

Horoscopul zilei de 7 februarie anunta o zi linistita, in general, pentru toate zodiile. Iata ce spune astrologul pentru fiecare zodie in parte. Horoscopul de duminica 7 februarie Se pare ca duminica astrele arata o zi linistita, fara probleme pentru majoritatea zodiilor. Taurii, insa, trebuie sa evite oamenii care au o energie negativa, conform astrologului .

Horoscop 8-14 februarie 2021. Zodia care va avea o saptamana excelenta

Perioada imediat urmatoare se anunta a fi una foarte ofertanta din toate punctele de vedere, cel putin asa arata astrele. Cum va fi intervalul 8-14 februarie, din punct de vedere astrologic, pentru fiecare zodie in parte, conform horoscopului. Cum va fi perioada urmatoare pentru zodii Capricornii vor avea parte de niste lectii de viata, iar .

Horoscop zilnic - luni, 8 februarie 2021. Nativii care vor primi o suma consistenta de bani chiar la inceput de saptamana

Vesti bune pebtru nativii Taur. Se imbunatateste situatia financiara. Vei primi o suma de bani chiar de acolo de unde nu te astepti. Suma de bani este bine-venita, mai ales ca in ultima perioada ai av.

Horoscop complet februarie 2021. Cad bani din cer pentru una dintre zodii - nativii care isi schimba radical viata

Luna februarie le aduce nativilor din zodia Gemeni o noua relatie, care s-ar putea finaliza chiar cu o casatorie. Din punct de vedere financiar, Sagetatorii se afla printre rasfatatii astrelor in aceasta luna.

Horoscop 9 februarie 2021. Balantele au parte de aventuri, Scorpionii se confrunta cu poveri

Horoscop 9 februarie 2021. Balantele se lase purtate in jocul seductiei, iar Scorpionii au amanat toate treburile care trebuiau rezolvate in week-end si acum acestea au devenit o povara.

Horoscop 6 februarie 2021. Taurii obtin lozul cel mare, Pestii au conflicte in familie

Horoscop 6 februarie 2021. Taurii au succes la negocieri si pot obtine lozul cel mare, Leii se rasfata, iar Pestii au conflicte in familie.

Horoscop rune 8-14 februarie. Zodia care va face o calatorie neasteptata

Horoscop rune 8-14 februarie 2021, adus de celebrul numerolog, Mihai Voropchievici, la emisiunea Adevaruri ascunse, de la Antena3. Iata ce zic runele pentru zodii, in saptamana ce urmeaza. Horoscop rune 8-14 februarie 2021 cu Mihai Voropchievici Berbec Pentru Berbeci, vestile sunt cat se poate de bune. Se pare ca au mari sanse, se va produce .

Horoscopul banilor 8-14 februarie. Zodia care are mare noroc in aceasta saptamana

Horoscop bani 8-14 februarie 2021. Afla cum stai cu banii in saptamana ce vine si ce zic astrele. Specialistii in astrologie vin cu vesti proaspete despre planul financiar al saptamanii. Horoscop bani 8-14 februarie 2021 pentru fiecare zi Berbec Pentru Berbeci, situatia lor financiara le va oferi satisfactie deplina. Vor primi vesti bune urmate de .

ştiri de la Playtech

actualitate, 15:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2104 seconds )