Libnet.ro
UNICEF

13:30

HOROSCOP. Horoscopul lunii mai pentru toate semnele zodiacale

Antena3 Antena3,
HOROSCOP. Horoscopul lunii mai pentru toate semnele zodiacale

Horoscopul lunii mai pentru toate semnele zodiacale: HOROSCOP Berbec Atentia ti se va indrepta catre problemele financiare. Daca te gandesti sa-ti schimbi cariera sau locul de munca, acum este momentul. continuă pe Antena3

Teodorovici: Taxa auto va fi restituita pana la sfarsitul lunii mai

Ministrul Finantelor Publice, Eugen Teodorovici, a declarat duminica, in municipiul Lupeni, ca banii din taxa de mediu, pe care proprietarii de masini au achitat-o la prima inmatriculare a autovehiculelor, va fi restituita celor in drept pana la sfarsitul lunii mai si ca ANAF va trebui sa emita pana atunci toate deciziile de impunere necesare acestui proces, relateaza Agerpres.

EUGEN TEODOROVICI: Taxa auto va fi restituita pana la sfarsitul lunii mai

Ministrul Finantelor Publice, Eugen Teodorovici, a declarat duminica, in municipiul Lupeni, ca banii din taxa de mediu, pe care proprietarii de masini au achitat-o la prima inmatriculare a autovehiculelor, va fi restituita celor in drept pana la sfarsitul lunii mai si ca ANAF va trebui sa emita pana atunci toate deciziile de impunere necesare acestui proces.

VIORICA DANCILA: Proiectul de executie al DN 66A, scos la licitatie pana la sfarsitul lunii mai

Premierul Viorica Dancila a declarat duminica, in municipiul Lupeni, ca proiectul de executie al DN 66A Campu lui Neag- Valea Cernei va fi scos la licitatie in cursul lunii mai, Guvernul alocand fondurile necesare realizarii acestei investitii de infrastructura rutiera.

HOROSCOP tiganesc luna mai. Taurii au surprize amoroase, Fecioarele au o luna de-a dreptul imprevizibila

HOROSCOPEste o luna a succesului pentru cel putin doua semne zodiacale. Vor avea parte o serie de momente frumoase, de schimbari in bine. HOROSCOPPUMNAL BERBEC: Luna mai, a cincea din an, vine pen.

HOROSCOP. Zilele norocoase ale lunii MAI 2019 in Zodiacul Chinezesc

Luna mai vine cu zile norocoase, pentru fiecare tip de activitate pe care iti doresti sa o faci. Zile norocoase pentru casatorie: 5, 6, 7, 9, 10, 13, 18, 21, 23, 24, 25, 27, 29,.

HOROSCOP 6-12 mai, cu Camelia Patrascanu. Balantele rezolva lucruri administrative, Varsatorii incep saptamana cu chef de distractie

Camelia Patrascanu a prezentat, duminica, la Antena 3, horoscopul pentru saptamana 6-12 mai. Se anunta vesti minunate pentru unele zodii. HOROSCOP BERBEC - HOROSCOP Taur - HOROSCOP Gemeni.

HOROSCOP. Sfatul Arhanghelului Mihail pentru zodii 7 mai. Taurii au parte de ghidare divina, Gemenii sunt sustinuti in munca

Iata pentru MARTI 7 MAI 2019 calauzirea pentru fiecare zodie de la Arhanghelul Mihail si ingerii sai. Arhanghelul Mihail este foarte puternic, fiind coordonatorul tuturor arhanghelilor si fiintelor de.

HOROSCOP. Sfatul Arhanghelului Mihail pentru zodii 6 mai. Taurii trebuie sa aiba incredere in propriile sentimente, Berbecii sunt incurajati sa isi urmeze visele

Iata pentru LUNI 6 MAI 2019 calauzirea pentru fiecare zodie de la Arhanghelul Mihail si ingerii sai. Arhanghelul Mihail este foarte puternic, fiind coordonatorul tuturor arhanghelilor si fiintelor de lumina.

HOROSCOP. Sfatul Arhanghelului Mihail pentru zodii 4 mai. Gemenii trebuie sa fie creativi, Berbecii sunt fertili

Iata pentru SAMBATA 4 MAI 2019 calauzirea pentru fiecare zodie de la Arhanghelul Mihail si ingerii sai. Arhanghelul Mihail este foarte puternic, fiind coordonatorul tuturor arhanghelilor si fiintelor de.

HOROSCOP. Mesajul ingerilor pazitori pentru saptamana in curs. Gemenii se elibereaza de resentimete legate de bani, Berbecii au scapat de obstacole

Iata mesajele de la ingerii pazitori ai fiecarei zodii pentru saptamana 6-12 mai 2019. Ingerii sunt mesageri divini puternici si plini de iubire, care nu sunt limitati in timp si spatiu deci te pot ajuta perman.

ştiri de la Antena3

actualitate, 13:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2202 seconds )