Libnet.ro
UNICEF

10:15

Teodorovici: Taxa auto va fi restituita pana la sfarsitul lunii mai

Hotnews Hotnews,
 Teodorovici: Taxa auto va fi restituita pana la sfarsitul lunii mai

Ministrul Finantelor Publice, Eugen Teodorovici, a declarat duminica, in municipiul Lupeni, ca banii din taxa de mediu, pe care proprietarii de masini au achitat-o la prima inmatriculare a autovehiculelor, va fi restituita celor in drept pana la sfarsitul lunii mai si ca ANAF va trebui sa emita pana atunci toate deciziile de impunere necesare acestui proces, relateaza Agerpres. continuă pe Hotnews

EUGEN TEODOROVICI: Taxa auto va fi restituita pana la sfarsitul lunii mai

Ministrul Finantelor Publice, Eugen Teodorovici, a declarat duminica, in municipiul Lupeni, ca banii din taxa de mediu, pe care proprietarii de masini au achitat-o la prima inmatriculare a autovehiculelor, va fi restituita celor in drept pana la sfarsitul lunii mai si ca ANAF va trebui sa emita pana atunci toate deciziile de impunere necesare acestui proces.

Eugen Teodorovici: Taxa auto va fi restituita pana la sfarsitul lunii mai

Ministrul Finantelor Publice, Eugen Teodorovici, a declarat duminica, in municipiul Lupeni, ca banii din taxa de mediu, pe care proprietarii de masini au achitat-o la prima inmatriculare a autovehiculelor, va fi re.

Eugen Teodorovici asigura ca taxa auto va fi restituita

Banii privind taxa de mediu vor fi rambursati cel tarziu pana la sfarsitul lunii mai, a anuntat ministrul Finantelor Publice, Eugen Teodorovici.

Eugen Teodorovici da asigurari ca taxa auto va fi restituita

Banii privind taxa de mediu vor fi rambursati cel tarziu pana la sfarsitul lunii mai, a anuntat ministrul Finantelor Publice, Eugen Teodorovici.

VIORICA DANCILA: Proiectul de executie al DN 66A, scos la licitatie pana la sfarsitul lunii mai

Premierul Viorica Dancila a declarat duminica, in municipiul Lupeni, ca proiectul de executie al DN 66A Campu lui Neag- Valea Cernei va fi scos la licitatie in cursul lunii mai, Guvernul alocand fondurile necesare realizarii acestei investitii de infrastructura rutiera.

Modernizarea a cinci terenuri sportive din Chisinau se va incheia la sfarsitul lunii mai

Lucrarile de modernizare a cinci terenuri sportive din capitala urmeaza sa se incheie la sfarsitul lunii mai. De asemenea, Directia generala locativ-comunala si amenajare planifica sa finalizeze catre sfarsitul lunii iunie lucrarile de amenajare a 25 de terenuri de joaca.

Prognoza meteo: Frigul si furtunile violente pun stapanire peRomania. Unde se anunta prapad pana la sfarsitul lunii

Furtunile violente si temperaturile scazute cuprind toate regiunile. Duminica, anunta Administratia Nationala de MeteorologieANM), vremea va deveni in general instabila. Cerul va avea innorari temporar accentuate si se vor semnala averse si descarcari electrice in cea mai mare parte a tarii. Cantitatile de apa vor fi pe arii restranse mai insemnate, cu precadere in jumatatea vestica a teritoriului.

Reducerile lunii mai: imprimante compacte pentru micii antreprenori

Imprimanta este unul dintre dispozitivele de care vei avea nevoie ca antreprenor, iar daca profiti de reducerile lunii mai, ai putea sa te alegi si cu o achizitie destul de avantajoasa.

HOROSCOPUL complet al lunii MAI 2019. Schimbari uriase pentru zodii - Scorpionii experimenteaza

HOROSCOPUL lunii mai este aici. Apar schimbari pe toate planurile pentru zodii. HOROSCOP BERBEC - In luna mai incepi sa te concentrezi mai mult pe tine si pe responsabilitatile tale din familie. Nu inceeca sa scapi.

Teodorovici: Amnistia fiscala se discuta in Guvern. Cine ar urma sa beneficieze de stergerea de datorii

Amnistia fiscala va fi discutata luna aceasta in Guvern, anunta Eugen Teodorovici. Ministrul Finantelor a precizat ca vizate sunt persoanele juridice. Desi lansata de mai multa vreme, dezbaterea pe aceasta tema nu a adus o concluzie. Eugen Teodorovici sustine ca pana la sfarsitul lunii mai va fi clar cine si in ce conditii va putea [] .

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 10:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2189 seconds )