Libnet.ro
UNICEF

01:05

HOROSCOP indian al saptamanii in curs. Berbecii trebuie sa ia decizii corecte, Scorpionii se simt ciudat

Antena3 Antena3,
HOROSCOP indian al saptamanii in curs. Berbecii trebuie sa ia decizii corecte, Scorpionii se simt ciudat

Iata horoscopul indian al acestei saptamani ce se incheie pe 1 martie 2020 conform intelepciunii vedice antice indiene, o sursa reala si bogata de inspiratie si ajutor pentru extrem de multa lume de pe glob. continuă pe Antena3

HOROSCOP 26 FEBRUARIE. Berbecii trebuie sa se bazeze pe instincte, Racii trebuie sa fie calmi

Iata horoscopul zilei de azi MIERCURI 26 FEBRUARIE 2020; Mercur retrograd in Pesti se reuneste armonios cu Soarele, cu Nodurile Lunare si cu Marte, iar unele lucruri ajung la lumina, in sfarsit. Poate aparea informatie noua pentru fiecare.

HOROSCOP tarot 23 februarie. Berbecii sunt nehotarati, Leii trebuie sa fie increzatori

Primirea mesajului unei carti de tarot este o experienta mistica si frumoasa care te poate ajuta sa intelegi mai bine calatoria ta unica prin aceasta lume spirituala, emotionala si fizica. Cartea de tarot iti ofera o privire in interior, o oglinda a propriului suflet. Cheia pentru a obtine o experienta unica este sa intelegi semnificatiile complexe ale cartii, precum si cum poti lucra pentru a obtine o perspectiva si mai mare asupra unei situatii.

HOROSCOP rune 27 februarie. Varsatorii trebuie sa scape de secrete, Fecioarele se canalizeaza pe cei dragi

Iata mesajele pe zodii in etalarea runelor pentru JOI 27 FEBRUARIE 2020.

HOROSCOP rune martie 2020. Gemenii trebuie sa fie deschisi, Leii au parte de protectie

Iata mesajul magic al pietrelor mistice rune pentru luna martie 2020. Runele, a caror existenta dateaza de sute de ani, sunt folosite si in zilele noastre datorita ghidarii pe care o ofera in viata de zi cu zi celor ce o cer.

HOROSCOP DRAGOSTE 23 FEBRUARIE. Gemenii trebuie sa creada, Leilor li se va intampla ceva minunat

Iata horoscopul zilnic dragoste de la ingerii iubirii pentru azi, DUMINICA 23 FEBRUARIE 2020; iubirea este o energie, o vibratie de o anumita frecventa. Ca sa atragem, mentinem si daruim dragoste avem nevoie sa traim in frecventa dragostei. Saptamanal, Duminica, ingerii iubirii trimit zodiilor un mesaj de ajutor despre ce avem de facut ca sa avem iubire in viata noastra.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2024 seconds )