Libnet.ro
UNICEF

06:16

Horoscop 7 iulie 2020. Leii isi fac planuri de vacanta. Pestii trebuie sa nu mai barfeasca!

Antena3 Antena3,
Horoscop 7 iulie 2020. Leii isi fac planuri de vacanta. Pestii trebuie sa nu mai barfeasca!

Horoscop 7 iulie 2020. Iata care sunt previziunie astrale pentru ziua de marti. Aceste zodii vor avea parte de surprize. Vezi daca te afli printre ele. continuă pe Antena3

Horoscop Minerva luna iulie 2020. Gemenii isi schimba viata brusc, Scorpionii sunt plini de energie

Horoscop. Astrologul Minerva prezinta previziunile astrologice pentru luna iulie,. O perioada in care trebuie sa suportam energia eclipselor care ne dau mari batai de cap. Sunt zodii care trec prin schimbari radicale, iar altele o iau de la capat.

Horoscop Mariana Cojocaru pentru saptamana 4 - 10 iulie 2020. Leii se simt debusolati, Gemenii scapa lucrurile de sub control

Horoscop. Astrologul Mariana Cojocaru prezinta previziunile astrologice pentru saptamana 4-10 iulie 2020. O perioada cu multa incarcatura, dar si cu schimbari radicale. Sunt zodii care isi schimba viata radical, in timp ce altele se simt tradate de oameni dragi.

Horoscop 4 iulie 2020. Gemenii sunt cufundati in probleme. Varsatorii sunt prinsi in trecut

Horoscop 4 iulie 2020. Iata care sunt previziunile astrale pentru ziua de sambata. Mai multe zodii au parte de schimbari incredibile.

Horoscop 6 iulie 2020, cu Camelia Patrascanu. Pestii au o intalnire de destin, Sagetatorii castiga niste bani

Luni, 6 iulie, este o zi speciala care poate repara multe evenimente din trecut care s-au tot amanat sau incurcat in ultima vreme. Iata, mai jos, horoscopul pentru fiecare zodie in parte, prezentat luni, de Camelia Patrascanu, la Antena 3.

HOROSCOP rune cu Mihai Voropchievici pentru saptamana 5-12 iulie 2020. Varsatorii incep o viata noua. Scorpionii sunt castigatori

Mihai Voropchievici a dezvaluit la Adevaruri Ascunse horoscopul runelor pentru saptamana 5-12 iulie 2020. O zodie are parte de o surpriza in aceasta saptamana.

Horoscop 3 iulie 2020, cu Camelia Patrascanu. Situatii tensionate pentru Berbeci, dezamagiri pentru Gemeni si Raci

Vineri, 3 iulie, este o zi delicata care ne dovedeste ca dreptatea nu e numai de partea noastra. Iata, mai jos, horoscopul pentru fiecare zodie in parte, prezentat vineri, de Camelia Patrascanu, la Antena 3.

Prognoza meteo, azi, 4 iulie 2020. Vreme caniculara in aceste regiuni ale tarii

Pentru astazi, 4 iulie 2020, meteorologii au emis doua atentionari, una pentru instabilitate atmosferica accentuate, iar cealalta pentru discomfort termic ridicat. in aceast weekend, prognoza meteo se imparte.

Prognoza meteo, azi, 3 iulie 2020. Romania sub cod galben de canicula si instabilitate atmosferica

Prognoza meteo pentru astazi, 3 iulie 2020, aduce doua atentionari de tip cod galben din partea meteorologilor. Vremea se anunta caniculara in cea mai mare parte a tarii, iar local se vor semnala conditii de.

HOROSCOPUL ZILEI DE LUNI 6 IULIE 2020 pentru Zodia Leu

Leii au o zi plina de lucruri neclare. Nativii continua sa fie introvertiti si sa se simta foarte obositi, noroc cu Marte care s-a instalat in Berbec si le confera mai multa ambitie si energie. Pe plan.

HOROSCOPUL ZILEI DE SAMBATA 4 IULIE 2020 pentru Zodia Balanta

Vestile bune din familie au un efect tonic asupra ta: iti dau chef de viata, de distractie, energie din belsug pentru orice activitate dinamica. Faci planuri frumoase alaturi de cei dragi, convins ca si ei.

ştiri de la Antena3

actualitate, 06:16

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2208 seconds )