Libnet.ro
UNICEF

01:05

Horoscop 8 iulie 2020. Varsatorii trec prin clipe tensionate. Berbecii evadeaza

Antena3 Antena3,
Horoscop 8 iulie 2020. Varsatorii trec prin clipe tensionate. Berbecii evadeaza

Horoscop 8 iulie 2020. Iata care sunt previziunile astrale pentru ziua de miercuri. Aceste zodii vor intampina probleme azi. Vezi daca si tu te afli printre ele. continuă pe Antena3

HOROSCOP rune cu Mihai Voropchievici pentru saptamana 5-12 iulie 2020. Varsatorii incep o viata noua. Scorpionii sunt castigatori

Mihai Voropchievici a dezvaluit la Adevaruri Ascunse horoscopul runelor pentru saptamana 5-12 iulie 2020. O zodie are parte de o surpriza in aceasta saptamana.

Horoscop 7 iulie 2020. Leii isi fac planuri de vacanta. Pestii trebuie sa nu mai barfeasca!

Horoscop 7 iulie 2020. Iata care sunt previziunie astrale pentru ziua de marti. Aceste zodii vor avea parte de surprize. Vezi daca te afli printre ele.

Horoscop 7 iulie 2020, cu Camelia Patrascanu. Oportunitati pentru Tauri, bani pentru Capricorni

O zi buna, marti, 7 iulie, daca suntem si cu ochii pe ceilalti si un pic mai receptivi la ideile care se vehiculeaza. Cuvintele acestei zile sunt libertate, imaginatie si creativitate. Iata, mai jos, horoscopul pentru fiecare zodie in parte, prezentat marti, de Camelia Patrascanu, la Antena 3.

Horoscop 6 iulie 2020, cu Camelia Patrascanu. Pestii au o intalnire de destin, Sagetatorii castiga niste bani

Luni, 6 iulie, este o zi speciala care poate repara multe evenimente din trecut care s-au tot amanat sau incurcat in ultima vreme. Iata, mai jos, horoscopul pentru fiecare zodie in parte, prezentat luni, de Camelia Patrascanu, la Antena 3.

Horoscop Mariana Cojocaru pentru saptamana 4 - 10 iulie 2020. Leii se simt debusolati, Gemenii scapa lucrurile de sub control

Horoscop. Astrologul Mariana Cojocaru prezinta previziunile astrologice pentru saptamana 4-10 iulie 2020. O perioada cu multa incarcatura, dar si cu schimbari radicale. Sunt zodii care isi schimba viata radical, in timp ce altele se simt tradate de oameni dragi.

Prognoza meteo, azi, 07 iulie 2020. Gradul de instabilitate atmosferica va fi accentuat

Marti, 07 iulie 2020, potrivit meteorologilor Administratiei Nationale de Meteorologie, gradul de instabilitate atmosferica va fi accentuat, va fi innorat si va ploua. Temperaturile maxime vor marca o scadere in to.

Prognoza meteo, azi, 4 iulie 2020. Vreme caniculara in aceste regiuni ale tarii

Pentru astazi, 4 iulie 2020, meteorologii au emis doua atentionari, una pentru instabilitate atmosferica accentuate, iar cealalta pentru discomfort termic ridicat. in aceast weekend, prognoza meteo se imparte.

HOROSCOPUL ZILEI DE LUNI 6 IULIE 2020 pentru Zodia Varsator

Nativii acestei zodii se simt obositi, apasati si se simt legati de maini si de picioare. Varsatorii au senzatia ca lucrurile merg prea incet fata de cum si-ar dori, iar rabadarea le este pusa la.

HOROSCOPUL ZILEI DE LUNI 6 IULIE 2020 pentru Zodia Gemeni

Mercur, guvernatorul zodiei este in retrograd pana pe 12 iulie, ceea ce-i face pe nativi sa aiba in continuare parte de neintelegeri si de blocaje in activitati comerciale sau in afaceri. Prin urmare,.

HOROSCOPUL ZILEI DE SAMBATA 4 IULIE 2020 pentru Zodia Taur

Planurile la care te gandesti cu multa pasiune prind viata sub ochii tai, pentru ca esti un creator prin excelenta. Adauga noi elemente la planul tau cel mare, nu te opri din visat si din inventat, ci.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2001 seconds )