Libnet.ro
UNICEF

17:45

HOROSCOP 6 IUNIE. Berbecii primesc vesti de la un vechi prieten, Gemenii trebuie sa apeleze la creativitate

Antena3 Antena3,
HOROSCOP 6 IUNIE. Berbecii primesc vesti de la un vechi prieten, Gemenii trebuie sa apeleze la creativitate

Iata horoscopul zilei de azi JOI 6 IUNIE 2019; Luna in Rac e in opozitie cu Pluto retrograd apoi in sextil cu Venus aflat in ultimele sale zile in Taur, acasa la ea, pe 2019. Aceste aspecte. continuă pe Antena3

HOROSCOP 4 IUNIE. Berbecii au parte de provocari, Gemenii se tem de noi inceputuri

Iata horoscopul zilei de azi MARTI 4 IUNIE 2019; astazi Mercur, planeta comunicarii si gandirii noastre, paraseste zodia sa gazda Gemeni unde a stat doar doua saptamani si ajunge in sensibilul.

HOROSCOP DRAGOSTE 3 IUNIE. Berbecii au o perioada tumultoasa, Gemenii nu lasa loc de interpretari

Iata horoscop zilnic dragoste pentru azi, luni 3 iunie 2019. O zi sub energia unui nou inceput de luna, cu Luna Noua in Gemeni, care da startul unei saptamani exceptionale. Gemenii nu pot.

HOROSCOP 3 IUNIE. Berbecii se simt coplesiti de responsabilitati, Gemenii sunt foarte solicitati

Iata horoscopul zilei de azi LUNI 3 IUNIE 2019; astazi avem parte de energia unui nou inceput prin Luna Noua in Gemeni, singura Luna Noua in aceasta zodie pentru tot 2019. Ea da startul unei saptam.

HOROSCOP. Sfatul Arhanghelului Mihail pentru zodii 6 iunie. Berbecii au nevoie de schimbari, Taurii trebuie sa-si tina prietenii aproape

Iata pentru JOI 6 IUNIE 2019 calauzirea pentru fiecare zodie de la Arhanghelul Mihail si ingerii sai. Arhanghelul Mihail este foarte puternic, fiind coordonatorul tuturor arhanghelilor si fiintelor de lumina.

ştiri de la Antena3

actualitate, 17:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2199 seconds )