Libnet.ro
UNICEF

12:30

HOROSCOP luna IULIE 2019: Zodiile care vor avea cea mai romantica luna. Stralucesc si iubesc

Antena3 Antena3,
HOROSCOP luna IULIE 2019: Zodiile care vor avea cea mai romantica luna. Stralucesc si iubesc

Luna Iulie 2019 este cea mai romantica pentru aceste trei semne zodiacale. HOROSCOP RAC - Lucrurile devin serioase pentru tine. Daca esti intr-o relatie, o vei duce la un alt nivel. Daca esti singura, ti-ai. continuă pe Antena3

HOROSCOP luna IULIE 2019: Zodiile care vor avea o luna groaznica, insa totul se intampla cu un motiv

Luna Iulie 2019 nu aduce nimic bun pentru aceste trei semne zodiacale. HOROSCOP BERBEC - Nu te simti deloc in apele tale. Te simti trista si nesigura. Nu reusesti sa comunici cu familia si ai probleme in.

HOROSCOPUL saptamanii 1 - 7 iulie 2019: Zodiile care vor avea o saptamana perfecta. Se simt binecuvantate

HOROSCOPUL saptamanii 1 - 7 iulie 2019 aduce doar lucruri bune pentru aceste trei zodii. HOROSCOP RAC - Apar schimbari uriase in viata ta si incepi sa te transformi. Asteapta-te sa iti schimbi modul de gandire si.

HOROSCOP saptamanal 1 - 7 iulie 2019. Zodia care se foloseste de farmecul personal pentru a trece mai usor peste toate

Horoscop. Casandra prezinta previziunile astrologice pentru toata saptamana 1 - 7 iulie 2019. HoroscopBERBEC:Norocul pare sa fie de partea dumneavoastra in aceste zile si nu trebuie sa asteptati prea.

FOTO Primaria Cluj-Napoca face zece parcuri noi care vor avea in total 110 hectare, urmand sa investeasca pana la 100 milioane de euro

Primaria Cluj-Napoca vrea sa faca zece parcuri care vor avea in total 110 hectare. Amenajarea acestora va costa, in total, intre 90 si 100 milioane de euro, a declarat primarul Emil Boc pentru HotNews. ro. Circa 40 milioane de euro ar putea veni din fonduri europene. O parte sunt spatii verzi noi, altele presupun amenajarea unor zone verzi lasate in paragina. Proiectele sunt in diverse stadii: pentru unele abia se stabileste locatia, pentru altele s-au facut studiile de fezabilitate, concursurile de solutii si s-au atribuit contractele de executie, a postat primarul pe pagina de Facebook. Cele mai mari vor fi Parc Est - 46,19 ha, Padurea Clujenilor 21,3 ha) si Zona verde Cetatuia 10 ha).

HOROSCOP iulie 2019. Zodia care are parte de o luna plina de iubire

Horoscop Rac Luna aceasta este despre familie. Petreci mult timp alaturi de persoanele importante din viata ta si te bucuri de sustinere si de discutii pline de profunzime. in plus, te concentrezi pe.

Horoscop 3 iulie 2019. Iesi in lume! E momentul perfect pentru distractie

Horoscop Berbec. Iesi in lume, distreaza-te, cunoaste persoane noi, pentru ca te vei simti excelent numai in spatii publice, in medii aglomerate unde nevoia ta de socializare si comunicare este.

Prognoza meteo pentru luna iulie. Meteorologii anunta temperaturi si mai mari

Administratia Nationala de Meteorologie ANM) anunta ca luna iulie 2019 va fi marcata de temperaturi mai mari decat in iunie, iar gradul de instabilitate atmosfera va fi mai redus in aproape toata tara. Potrivit datelor obtinute de meteorologi, este posibila o incalzire a vremii cu 13 grade Celsius. Prognoza meteo pentru luna iulie 2019 in .

HOROSCOP. Zilele norocoase ale lunii Iulie 2019 in Zodiacul Chinezesc

Luna Iunie vine cu zile norocoase, pentru fiecare tip de activitate pe care iti doresti sa o faci. Zile norocoase pentru casatorie: 3, 6, 7, 16, 19, 22, 23, 24, 28, 29, 31 HOROSCOP. Zile.

HOROSCOP rune pentru luna iulie, cu Mihai Voropchievici. Racii au dispute, Gemenii fac schimbari importante

Mihai Voropchievici a prezentat la Adevaruri ascunse horoscopul runelor pentru luna iulie. Are o luna la dispozitie sa-si consolideze pozitia sociala in familie, in societate.

Horoscop zilnic: Horoscopul zilei de azi, MARTI 2 IULIE 2019. Azi e Luna Noua si eclipsa totala de Soare in Rac!

Horoscop zilnic. Iata horoscopul zilei de azi MARTI 2 IULIE 2019; astazi este ziua cand Luna este noua si are loc eclipsa totala de Soare in Rac ce nu va fi vizibila din Romania dar a carei energie se va resimti din.

ştiri de la Antena3

actualitate, 12:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2176 seconds )