Libnet.ro
UNICEF

01:05

HOROSCOP. Luna Noua in SAGETATOR 2019: Zodiile pentru care incep zile grele, pline de suparare

Antena3 Antena3,
HOROSCOP. Luna Noua in SAGETATOR 2019: Zodiile pentru care incep zile grele, pline de suparare

Luna Noua in Sagetator a avut loc in dimineata zilei de 26 noiembrie si nu aduce nimic bun pentru aceste trei semne zodiacale. Nimic nu le merge bine. HOROSCOP BERBEC - Incepi sa iti pierzi rabdarea. continuă pe Antena3

HOROSCOP special. Luna Noua in Sagetator. Balantele cunosc oameni noi, Capricornii au vise puternice

Marti 26 noiembrie 2019 avem Luna Noua in Sagetator, una din cele mai bune Luni Noi din acest an. Este o zi importanta pentru ca Luna Noua inseamna noi inceputuri, focusare pe viitor si pe ce dorim sa sadim.

HOROSCOP special. Soarele in Sagetator. Vesti incredibile pentru zodii! Fecioarele isi imbunatatesc relatiile in familie, Sagetatorii capata mai multa putere

Intre 22 noiembrie si 21 decembrie 2019 ne bucuram de un nou sezon glorios al Soarelui in zodia Sagetator. Trecerea de la sezonul si suprematia Scorpionului la cea a Sagetatorului inseamna o noua schimbare dina.

Motivul pentru care Florin Salam a fost internat urgent intr-un spital din SUA. Ce probleme de sanatate are

Cantaretul de muzica de petrecere a ajuns in grija medicilor, peste hotare, totul fiind confirmat si de catre sotia acestuia. Florin Salam a fost internat de urgenta in spital, avand probleme de sanatate. Situatia pare sa fie una cat se poate de serioasa, chiar grava ar putea sustine cei din anturajul acestuia, pentru ca artistul .

Mare atentie, in postul Craciunului! Motivul pentru care un barbat din Iasi a ajuns in coma la spital

Medicii avertizeaza populatia sa aiba mare grija ce consuma in postul Craciunului. O atentie deosebita trebuie acordata carnii de peste si produselor din peste, care daca nu sunt gatite cum trebuie pot fi fatale pentru cei care le consuma. Un barbat din Iasi a ajuns in coma la spital dupa ce a mancat o conserva .

Cine era Romulus Petrescu, sotul Mariei Carneci. Motivul pentru care artista l-a luat de barbat

Maria Carneci trece prin cel mai greu moment din viata sa. Barbatul pe care l-a avut alaturi pret 36 de ani s-a stins din viata. Familia interpretei de muzica populara este devastata de vestea aceasta. in urma lui ramane, insa, povestea de iubire pe care a avut-o cu iubita cantareata. Cum s-au cunoscut si care .

Motivul pentru care Adrian Nastase nu are voie sa voteze. Ce a dezvaluit public, chiar azi

Fostul premier Adrian Nastase nu are voie sa voteze, astfel ca, de aceasta data, a putut doar sa transmita simpatizantilor un mesaj, pentru a actiona precum el, daca ar putea. Motivul pentru care nu are voie sa isi exprime optiunea? Motivul pentru care Adrian Nastase nu are voie sa voteze Adrian Nastase nu are voie .

Telekom Sport: Un fotbalist italian a dezvaluit motivul pentru care s-a despartit de Madalina Ghenea

Marco Borriello, 37 de ani, fost atacant la AC Milan, AS Roma si Juventus, a dezvaluit motivul pentru care relatiile sale cu femei precum Madalina Ghenea sau Nina Senicar n-au functionat.

HOROSCOP Decembrie 2019. Zodiile care se DESPART pana la sfarsitul anului

Iarna anului 2019 se anunta, in general, extrem de favorabila pentru majoritatea zodiilor la capitolul iubire. Dar vor fi, totusi, si zodii care se despart. Mihai Voropchievici a facut ANUNTUL.

HOROSCOP. Zodiile intre care exista o chimie speciala

Cunosti acel moment in care cunosti o persoana si pare ca va potriviti perfect, mai ales din punct de vedere sexual? Ei bine, exista cazuri in care acest lucru este posibil, iar de obicei astrele au o.

Horoscop NETI SANDU 26 noiembrie 2019. GHINION pentru ACESTE ZODII. MARE ATENTIE, iata ce vi s-a pregatit pentru aceasta zi

Neti Sandu a pregatit horoscopul zilei de 26 noiembrie, pentru fiecare zodie in parte. Vibratia zilei este 8 si e bine sa incepem ceva daca am dat deoparte trecutul.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2354 seconds )