Libnet.ro
UNICEF

09:31

HOROSCOP Mariana Cojocaru, previziuni pentru saptamana 9 - 15 septembrie. Leii trebuie sa fie atenti la oboseala si stres, Gemenii se apuca de reparatii

Antena3 Antena3,
HOROSCOP Mariana Cojocaru, previziuni pentru saptamana 9 - 15 septembrie. Leii trebuie sa fie atenti la oboseala si stres, Gemenii se apuca de reparatii

HOROSCOP Mariana Cojocaru, previziuni pentru saptamana 9 - 15 septembrie. Saptamana 9-15 septembrie este o perioada de incercari pentru unele zodii. Cine se bucura si cine va avea de suferit in aceasta. continuă pe Antena3

Horoscop saptamanal 3-9 septembrie, cu Mariana Cojocaru. Scorpionii pot avea parte de tot felul de tensiuni

Mariana Cojocaru a prezentat la Prietenii de la 11 horoscopul acestei saptamani. Berbec. Sunt doua aspecte majore. Marte si-a reluat mersul direct si mai reduce riscurile de accidente. Au o.

Astrologul Mariana Cojocaru: Exista doua tipuri de justitie, una terestra si una divina

Astrologul Mariana Cojocaru sustine ca exista doua tipuri de justitie, una terestra si una divina. Justitia noastra romaneasca nu poate sa faca parte din ordinea cosmica, este justitie terestra. Un.

HOROSCOP SFANTA MARIA MICA, cu Mariana Cojocaru. Ce culoare iti precede zodia

HOROSCOP SFANTA MARIA MICA Mariana Cojocaru a realizat horoscopul zilei de 8 septembrie. Vezi ce culoare iti preceda zodia. HOROSCOP SFANTA MARIA MICA Berbec: Culoarea portocaliu va vine superb. Nu uitati de.

Horoscopul lunii septembrie cu Mariana Cojocaru. Racii au conflicte in familie, Fecioarele au parte de evenimente unice

Horoscopul lunii septembrie cu Mariana Cojocaru. Luna septembrie va fi o luna cu multe aspecte astrale care ne vor afecta intr-un fel sau altul. Iata cum arata horoscopul lunii septembrie intocmit de astrologul.

Mariana Cojocaru, dezvaluiri despre divort: Cu totii suportam multe... Am zis stop-joc

Astrologul Mariana Cojocaru vorbeste deschis despre schimbarile din viata ei, despre divort si provocarile prin care a trecut in ultimii ani, duminica, de la ora 15. 45, in cadrul emisiunii Refresh by Oana.

Ministerul Sanatatii a facut ANUNTUL: Din 15 septembrie, toti romanii...

In 15 septembrie ajung in Romania primele doze de vaccin antigripal 2018 a anuntat ministerul Sanatatii. in cadrul campaniei de vaccinare antigripala gratuita din 2018, 1 milion de doze vor fi utilizate.

HOROSCOP. Mantra zodiei pentru saptamana 3-9 septembrie 2018. Berbecii trebuie sa traiasca momentul, Gemenii colaboreaza bine cu Universul

Mantra saptamanii. Iata mantra saptamanii 3-9 septembrie 2018 pentru fiecare zodie care ofera pentru fiecare zodie un gand sustinator, insotit de o emotie pozitiva generata la citirea repetata a acestui gand.

Nou summit la Phenian, programat pentru 18-20 septembrie

Liderul nord-coreean Kim Jong Un se va intalni cu presedintele sud-coreean Moon Jae-in, la Phenian, intre 18 si 20 septembrie, pentru a discuta dezarmarea nucleara, a anuntat Seulul joi, transmite AFP, citat de Agerpres.

ştiri de la Antena3

actualitate, 09:31

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2279 seconds )