Libnet.ro
UNICEF

18:00

Ministerul Sanatatii a facut ANUNTUL: Din 15 septembrie, toti romanii...

B1 B1,
Ministerul Sanatatii a facut ANUNTUL: Din 15 septembrie, toti romanii...

In 15 septembrie ajung in Romania primele doze de vaccin antigripal 2018 a anuntat ministerul Sanatatii. in cadrul campaniei de vaccinare antigripala gratuita din 2018, 1 milion de doze vor fi utilizate. continuă pe B1

Ministerul Sanatatii acuza o campanie anti-vaccinare falsa: Vaccinurile utilizate in Romania sunt sigure si eficace

Ministerul Sanatatii acuza o campanie falsa anti-vaccinare dusa pe retelele de socializare, dar si in cutiile postale. Vaccinurile utilizate in Romania sunt sigure si eficace, fiind verificate dupa cel.

Ministerul Sanatatii, anunt important despre siguranta vaccinarii

Ministerul Sanatatii anunta ca vaccinurile utilizate in Romania sunt sigure si condamna campaniile de dezinformare privind riscurile vaccinarii. Vaccinurile utilizate in Romania sunt sigure si.

Ce se intampla cu toate masinile DACIA din ROMANIA: Tocmai a fost facut anuntul pentru toti SOFERII...(FOTO)

Cu ocazia aniversarii a 50 de ani de productie , Fabrica Dacia din Pitesti a organiozat o expozitie cu cele mai vechi modele dedicata in special nostalgicilor. Soferii au avut astfel ocazia sa vada piesa de.

DRAMA in muzica romaneasca! Medicii au facut ANUNTUL TRIST: Din pacate, este vorba de indragitul Horia Moculescu...

Horia Moculescu a vorbit in premiera despre starea sa de sanatate dupa ce, acum cateva luni, a suferit o operatie la picior. Sunt intr-o perioada mai dificila a vietii mele. M-am operat acum zece.

Ministerul Sanatatii, plangere penala impotriva celor care au distribuit informatii false privind vaccinurile

Ministrul Sanatatii, Sorina Pintea, a declarat, miercuri, ca institutia pe care o conduce intentioneaza sa depuna plangere penala impotriva celor care au promovat si distribuit informatii potrivit carora.

Efecte devastatoare cauzate de atentatul din 11 septembrie la 17 ani dupa catastrofa

Atentatul de la 11 septembrie a produs un alt cosmar de sanatate: cel putin 15 barbati care se aflau in vecinatatea dezastrului au sfidat sansele astronomice si au facut cancer la san. Din toate.

Darren Cahill a facut ANUNTUL! Decizie RADICALA luata de antrenor in privinta colaborarii cu Simona Halep

Darren Cahill a venit cu precizari de ultima ora in privinta colaborarii cu Simona Halep. Dupa ce presa a speculat din plin ca intre cei doi relatiile s-au racit si ca o despartire este aproape.

Din 6 septembrie, trafic restrictionat pe o strada din centrul Chisinaului

Din 6 septembrie, traficul rutier pe strada Sfatul Tarii, tronsonul cuprins intre strazile Anatol Corobceanu si Alexe Mateevici, va fi restrictionat. Si aceasta pentru ca urmeaza sa inceapa lucrarile de reabilitare a colectorului menajer, transmite IPN cu referire la un comunicat de presa al furnizorului de apa.

Suedia: Extrema dreapta anti-imigratie se ndreapta spre un rezultat istoric la alegerile parlamentare din 9 septembrie

Extrema dreapta anti-imigratie ar urma sa realizeze un puternic avans la alegerile parlamentare din 9 septembrie, penalizand partidele traditionale amenintate de un vot-sanctiune, scrie AFP.

Dupa ani de zile la TVR, extragerile loto vor fi transmise,din 6 septembrie, de Romnia TV

Extragerile loto se vor difuza pe postul de televiziune Romania TV, incepand din 6 septembrie, in cadrul unei emisiuni dedicate intitulata Romanii au noroc, potrivit unui comunicat al Loteriei Romane, remis, luni, Agerpres. Pana acum extragerile loto erau transmise de TVR.

ştiri de la B1

actualitate, 18:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2106 seconds )