Libnet.ro
UNICEF

23:15

HOROSCOP MARTIE 2020. Berbecii vor face schimbari benefice

Antena3 Antena3,
HOROSCOP MARTIE 2020. Berbecii vor face schimbari benefice

In horoscopul Berbecului din luna martie 2020 prevaleaza regandirea si restatornicirea relatiilor de prietenie, a aliantelor cu oamenii, dezvaluirea intuitiva a unor taine ale existentei, optimizarea impactului asupra celor din preajma ta, o viata sentimentala axata pe pretuirea reciproca din cuplu, si intreprinderi financiare de succes. continuă pe Antena3

Ce vor face Stefan Banica Jr si Loredana, la Antena 1. Contract de zeci de mii de euro

Loredana Groza si Stefan Banica Jr. vor fi parte a aceleiasi emisiuni, la Antena 1. Artistii vor intra in paine luna viitoare, cand se va da startul filmarilor pentru un nou sezon al celui mai iubit show pentru copii. Ce vor face Stefan Banica Jr si Loredana, la Antena 1? Loredana Groza a inceput colaborarea .

HOROSCOP pentru saptamana 17-23 februarie 2020. Berbecii trebuie sa se fereasca de decizii, Leii trebuie sa aiba rabdare

Iata horoscopul saptamanal 17-23 februarie 2020; in aceasta saptamana, cu Mercur aflat in primele sale zile din primul retrograd al anului, el fiind primul ce deschide sezonul planetelor retrograde pe 2020, exista alte doua planete ce ne vor impacta cel mai mult energia pentru ca acestea isi schimba zodiile gazda. Este vorba de Marte si de Soare.

HOROSCOP 16 FEBRUARIE. Berbecii isi indeplinesc un vis, Racii se simt negativisti

Iata horoscopul zilei de azi DUMINICA 16 FEBRUARIE 2020; Marte cel energic intra in ambitiosul Capricorn astazi dupa doi ani si ne creste determinarea pentru succes si disponibilitatea de a ne implica concret pentru a atinge ce dorim. Tot astazi, spre finele zilei, Mercur intra in prima sa miscare retrograda din acest an si se intampla in Pesti.

HOROSCOPUL saptamanii 17 - 23 februarie 2020. Sezonul Pestilor aduce schimbari uriase pentru zodii

Horoscopul saptamanii 17 - 23 februarie 2020 vine cu noutati pentru semnele zodiacale.

Marcel Ciolacu vrea sa anihileze competitia din PSD. Presdintele interimar al partidului face schimbari in partid

Marcel Ciolacu vrea sa anihileze competitia din PSD asa ca face schimbari in partid. Astfel, presedintele interimar al Partidului Social Democrat vrea desfiintarea functiei de peresedinte executiv iar, in schimbul acesteia, infiintarea a patru functii de prim-vicepresedinti, care vor fi alesi la concresul din 29 februarie.

Facebook face SCHIMBARI! De luna viitoare vrea sa lanseze primele sale seriale originale

Continutul video pe Facebook a inceput sa fie din ce in ce mai mare. Si tocmai din acest motiv compania se gandeste sa debuteze cu primele seriale gandite special pentru reteaua sa sociala. Mark Zuckerberg.

Ce cadouri pentru mama vor cumpara romanii de 8 martie in 2020?

8 Martie, Ziua Mamei se apropie cu pasi rapizi, iar cei mai responsabili copii mari au inceput deja sa caute idei de cadouri originale pentru cea care le-a dat viata.

Cine este Alexandra Matei, concurenta la Asia Express. Nico si fiica ei vor face echipa in cadrul show-ului

Al treilea sezon al aventurii Asia Express a inceput sa fie difuzata de Antena 1. Concurentii au pornit intr-o calatorie uluitoare, ce se va desfasura pe teritoriile a doua tari, Filipine si.

ştiri de la Antena3

actualitate, 23:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2248 seconds )