Libnet.ro
UNICEF

18:45

Marcel Ciolacu vrea sa anihileze competitia din PSD. Presdintele interimar al partidului face schimbari in partid

Antena3 Antena3,
Marcel Ciolacu vrea sa anihileze competitia din PSD. Presdintele interimar al partidului face schimbari in partid

Marcel Ciolacu vrea sa anihileze competitia din PSD asa ca face schimbari in partid. Astfel, presedintele interimar al Partidului Social Democrat vrea desfiintarea functiei de peresedinte executiv iar, in schimbul acesteia, infiintarea a patru functii de prim-vicepresedinti, care vor fi alesi la concresul din 29 februarie. continuă pe Antena3

Marcel Ciolacu, reactie dupa raportul din interiorul PSD: As fi preferat sa-l discutam in partid

Marcel Ciolacu a declarat ca raportul elaborat de presedintele Consiliului National al PSD, Ionut Vulpescu, despre greselile care au dus PSD in groapa este un exercitiu de transparentizare. Presedintele interimar al PSD va supune dezbaterii in viitoarea sedinta a Comitetului Executiv.

MARCEL CIOLACU: Nu am vrut sa blocam tara prin contestarea bugetului, ci sa impiedicam precedentul generat de iresponsabilitatea lui Orban

Presedintele interimar al PSD, Marcel Ciolacu, sustine ca nu a dorit sa blocheze tara prin contestarea pe fond a Legii bugetului la Curtea Constitutionala, ci sa impiedice precedentul generat de iresponsabilitatea lui Orban.

Marcel Ciolacu, dupa decizia CCR privind bugetul: S-a deschis o cutie a Pandorei

Liderul interimar al PSD, Marcel Ciolacu, afirma, dupa decizia CCR privind bugetul, ca social-democratii au dat dovada de responsabilitate. Nu am vrut sa blocam tara, prin contestarea pe fond a bugetului, ci sa impiedicam precedentul deosebit de periculos, sustine Marcel Ciolacu.

Marcel Ciolacu: Nu am vrut sa blocam tara prin contestarea bugetului

Presedintele interimar al PSD, Marcel Ciolacu, a declarat ca nu a dorit sa blocheze tara prin contestarea pe fond a Legii bugetului la Curtea Constitutionala, ci sa impiedice precedentul generat de iresponsabilitatea lui Orban.

Marcel Ciolacu in discutii cu Tariceanu privind anticipatele

Presedintele interimar al PSD, Marcel Ciolacu, a purtat discutii, ieri, cu omologul sau din partea A.

Marcel Ciolacu, despre PNL: Izvor nesecat de ridicol

Presedintele interimar al PSD, Marcel Ciolacu, spune ca liberalii sunt un izvor nesecat de ridicol.

Curtea Constitutionala judeca astazi sesizarile depuse de Marcel Ciolacu si Teodor Melescanu

Curtea Constitutionala a stabilit, pentru 12 februarie, termen de judecata pentru sesizarile depuse de Marcel Ciolacu si Teodor Melescanu, la data sesizarii presedinte al Senatului, cu privire la Legea bugetului de stat pentru 2020 si la Legea asigurarilor sociale.

Unul dintre cei mai apropiati oameni ai lui Dragnea pleaca din PSD. Mircea Draghici era in partid de peste 20 de ani

Mircea Draghici, unul dintre cei mai apropiati oameni ai lui Dragnea, a anuntat, astazi, ca si-a dat demisia din PSD.

Prima reactie a lui Ciolacu la raportul care critica dur PSD: As fi preferat sa il discutam mai intai in interiorul partidului

Presedintele interimar al PSD Marcel Ciolacu a reactionat, joi, la raportul senatorului PSD Ionut Vulpescu, in care acesta identifica motivele pentru care PSD a pierdut alegerile. Ciolacu spune ca este analiza care contine lucruri discutate deja in interiorul partidului dar ar fi preferat sa fie discutat mai intai in partid.

Termen strans stabilit de Curtea Constitutionala pentru transmiterea punctelor de vedere pe sesizarea lui Marcel Ciolacu privind desemnarea premierului

Curtea Constitutionala a stabilit ca pana in 14 februarie partile sa isi exprime punctele de vedere referitoare la cererea de solutionare a conflictului juridic de natura constitutionala privind desemnarea premierului, formulata de presedintii Camerei Deputatilor si Senatului, au anuntat, marti, reprezentantii CCR. Conducerea Parlamentului sustine in sesizarea transmisa CCR cu o zi in urma ca prin desemnarea lui Ludovic Orban din nou ca premier presedintele Klaus Iohannis isi exercita discretionar si abuziv atributiile.

ştiri de la Antena3

actualitate, 18:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,211 seconds )