Libnet.ro
UNICEF

01:05

HOROSCOP. Mesaje de la Arhanghelul Mihail pe zodii, miercuri 27 martie. Berbecii nu au niciun motiv sa se simta singuri, Gemenii accepta provocari

Antena3 Antena3,
HOROSCOP. Mesaje de la Arhanghelul Mihail pe zodii, miercuri 27 martie. Berbecii nu au niciun motiv sa se simta singuri, Gemenii accepta provocari

HOROSCOP Iata pentru MIERCURI 27 MARTIE 2019 calauzirea pentru fiecare zodie de la Arhanghelul Mihail si ingerii sai. Fii atent ce mesaj divin vine spre tine, iti este de mare folos. Traieste-ti ziua cu acest mesaj in. continuă pe Antena3

HOROSCOP 27 MARTIE 2019. Venus sextil Uranus. Berbecii vor sa fie lenesi, Gemenii au nevoie de organizare

Iata horoscopul zilei de MIERCURI 27 MARTIE 2019; Venus a intrat in Pesti de ieri, iar azi e in sextil cu imprevizibilul Uranus in Taur, generand o zi de Miercuri care nu e ca oricare alta. Mercur mai are.

HOROSCOP. Mesaje de la Arhanghelul Mihail pentru zodii 26 martie. Berbecii trebuie sa aiba incredere, Gemenii trebuie sa o ia de la capat

Iata pentruMARTI 26 MARTIE 2019 calauzirea pentru fiecare zodie de la Arhanghelul Mihail si ingerii sai. Fii atent ce mesaj divin vine spre tine, iti este de mare folos. Traieste-ti ziua cu acest mesaj.

VREMEA. Prognoza meteo pentru 27 martie. Vesti incredibil de proaste de le meteorologi

Miercuri, 27 martie, vremea va fi usor mai rece decat in mod obisnuit la aceasta data in cea mai mare parte a tarii. Cerul va fi variabil, cu innorari temporare in regiunile sudice si estice. Vor mai.

Horoscop 27 martie, cu astrologul Camelia Patrascanu. Unii au parte de bani, altii de vorbe bune

Horoscop 27 martie. Abundenta sub toate aspectele, unii au parte de bani, altii de vorbe bune, ne spune astrologul Camelia Patrascanu. Horoscop 27 martie Berbec - au informatii foarte bune, li se des.

IN 27 MARTIE: Transportatorii romani vor protesta la Strasbourg

Federatia Operatorilor Romani de Transport FORT) va protesta miercuri, 27 martie, la Strasbourg, impotriva Pachetului 1 de mobilitate, alaturi de alte patronate din Romania si din tarile estice.

Curs valutar BNR azi, 27 martie. Ce se intampla cu euro si dolarul

BNR a afisat cursul valutar pe 27 martie. Moneda euro a inregistrat o noua crestere usoara +0,0056 lei), pentru a treia zi consecutiva, in timp ce dolarul american este si el pe plus +0,0204). Cresteri usoare au inregistrat si francul elvetian +0,0220 lei) si lira sterlina +0,0153 lei). Cursul valutar mediu pentru euro in luna [] .

CALENDAR ORTODOX 27 MARTIE. Ce sfanta mare sarbatorim astazi

Sfanta Matrona a fost o copila saraca si orfana, roaba in casa unei evreice cu suflet rau, din Tesalonic. Aceasta neincetat isi batea joc de credinta Matronei, si tot timpul cauta toate.

HOROSCOP. Sfatul Arhanghelului Mihail pentru zodii 26 martie. Berbecii trebuie sa aiba incredere, Gemenii trebuie sa o ia de la capat

Iata pentruMARTI 26 MARTIE 2019 calauzirea pentru fiecare zodie de la Arhanghelul Mihail si ingerii sai. Fii atent ce mesaj divin vine spre tine, iti este de mare folos. Traieste-ti ziua cu acest mesaj.

HOROSCOP. Sfatul Arhanghelului Mihail pentru zodii 25 martie. Gemenii sunt sfatuiti sa fie blanzi cu ei insisi, Taurii trebuie sa uite de griji

Iata pentruLUNI 25 MARTIE 2019 calauzirea pentru fiecare zodie de la Arhanghelul Mihail si ingerii sai. Fii atent ce mesaj divin vine spre tine, iti este de mare folos. Traieste-ti ziua cu acest.

HOROSCOP 27 MARTIE. Succes neasteptat pentru nativii unei zodii! O ocazie cu care nu se mai intalnesc prea curand!

Horoscop 27 martie. Iata ce ne rezerva astrele pentru ziua de miercuri. Horoscop 27 martie Berbec Pe parcursul zilei este necesar sa va supravegheati cu atentie reactiile, deoarece puteti intra.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,245 seconds )