Libnet.ro
UNICEF

07:45

HOROSCOP 27 MARTIE 2019. Venus sextil Uranus. Berbecii vor sa fie lenesi, Gemenii au nevoie de organizare

Antena3 Antena3,
HOROSCOP 27 MARTIE 2019. Venus sextil Uranus. Berbecii vor sa fie lenesi, Gemenii au nevoie de organizare

Iata horoscopul zilei de MIERCURI 27 MARTIE 2019; Venus a intrat in Pesti de ieri, iar azi e in sextil cu imprevizibilul Uranus in Taur, generand o zi de Miercuri care nu e ca oricare alta. Mercur mai are. continuă pe Antena3

Horoscop 27 martie, cu astrologul Camelia Patrascanu. Unii au parte de bani, altii de vorbe bune

Horoscop 27 martie. Abundenta sub toate aspectele, unii au parte de bani, altii de vorbe bune, ne spune astrologul Camelia Patrascanu. Horoscop 27 martie Berbec - au informatii foarte bune, li se des.

HOROSCOP 27 MARTIE. Succes neasteptat pentru nativii unei zodii! O ocazie cu care nu se mai intalnesc prea curand!

Horoscop 27 martie. Iata ce ne rezerva astrele pentru ziua de miercuri. Horoscop 27 martie Berbec Pe parcursul zilei este necesar sa va supravegheati cu atentie reactiile, deoarece puteti intra.

HOROSCOP 27 MARTIE. Zodia care intoarce o situatie in favoare ei

Horoscop 27 martie. Iata ce ne rezerva astrele pentru ziua de miercuri. Horoscop Berbec. Numai prudenta te poate scoate cu bine din situatia periculoasa in care te-ai bagat. Chiar daca ai riscat mult implican.

MACRO NEWSLETTER-27 Martie 2019

Increderea mediului de afaceri din Germania a crescut peste asteptari in martie 2019, conform datelor de la Institutul Ifo. Indicele increderii a crescut pana la 99,6 puncte, cel mai ridicat nivel din ultimele 4 luni, de la 98,7 punc-te in luna precedenta, in conditiile cresterii indicelui conditiilor curente pana la 103,8, de la 103,6 in luna anterioara. Indicele asteptarilor pentru urmatoarele sase luni a crescut pana la 95,6 puncte, cel mai ridicat nivel din ultimele 4 luni, de la 93,8 puncte in februarie 2019. Sursa: CESifo) .

HOROSCOP 24 MARTIE. Gemenii se simt inspirati, Berbecii trebuie sa fie prudenti

Mercur retrograd in Pesti intra in conjunctie cu Neptun, aflat si el tot in Pesti. Astazi, linia dintre realitate si fantezie este foarte sensibila. Ce e real si ce nu? Ce e minciuna si ce e.

HOROSCOP. Mesaje de la Arhanghelul Mihail pe zodii, miercuri 27 martie. Berbecii nu au niciun motiv sa se simta singuri, Gemenii accepta provocari

HOROSCOP Iata pentru MIERCURI 27 MARTIE 2019 calauzirea pentru fiecare zodie de la Arhanghelul Mihail si ingerii sai. Fii atent ce mesaj divin vine spre tine, iti este de mare folos. Traieste-ti ziua cu acest mesaj in.

Horoscop zilnic: Horoscopul zilei pentru DUMINICA 24 MARTIE 2019. Ce e minciuna si ce e adevar azi?

Horoscop zilnic. Mercur retrograd in Pesti intra in conjunctie cu Neptun, aflat si el tot in Pesti. Astazi, linia dintre realitate si fantezie este foarte sensibila. Ce e real si ce nu? Ce e minciuna si ce e adevar? Nu.

HOROSCOP 26 MARTIE. Venus in Pesti da culoare vietii. Berbecii sunt iritati, Gemenii trebuie sa aiba grija la partener

Zi speciala azi, cu influente astrale puternice. Luna in Sagetator face cuadratura cu Mercur si Neptun. Pot aparea putina confuzie si hoas, de aceea nu este indicat sa iei vreo decizie majora azi.

HOROSCOP 26 MARTIE. Berbecii iau o decizie importanta, Fecioarele au sprijin din partea astrelor

Horoscop 26 martie. Iata ce ne rezerva astrele pentru ziua de marti. Horoscop 26 martie Berbec Se poate ca astazi sa fii nevoit a lua o decizie majora, in legatura cu locul tau de munca ori de viata.

HOROSCOP 25 MARTIE. Berbecii nu trebuie sa se lase influentati, Taurii trebuie sa actioneze precaut

Luna e in Sagetator si ai pofta de distractie. Desi e doar o zi de luni, Luna aduce nevoie de libertate. In plus, e si primavara, florile imbocesc, pasarile ciripesc. Mercur e inca retrograd, Soa.

ştiri de la Antena3

actualitate, 07:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2037 seconds )