Libnet.ro
UNICEF

00:07

HOROSCOP. Mesajul Arhanghelului Mihail pentru 19 decembrie. Berbecii trebuie sa-si exprime sentimentele, Taurii trebuie sa se respecte

Antena3 Antena3,
HOROSCOP. Mesajul Arhanghelului Mihail pentru 19 decembrie. Berbecii trebuie sa-si exprime sentimentele, Taurii trebuie sa se respecte

Iata pentru MIERCURI 19 DECEMBRIE 2018 mesajul zilnic de calauzire al Arhanghelului Mihail si al ingerilor sai pentru fiecare zodie, primit prin intermediul formei de transmitere date de cardurile oracol. continuă pe Antena3

HOROSCOP. Mesajul Arhanghelul Mihail pentru fiecare zodie, 17 decembrie. Berbecii trebuie sa se sprijine pe ajutorul divin, Gemenii trebuie sa aiba incredere

Iata pentruLUNI 17 DECEMBRIE 2018 mesajul zilnic de calauzire al Arhanghelului Mihail si al ingerilor sai pentru fiecare zodie, primit prin intermediul formei de transmitere date de cardurile oracol.

HOROSCOP. Mesajul Arhanghelul Mihail pentru fiecare zodie, 18 decembrie. Taurii isi primesc aripile divine, Gemenii sunt ajutati de divinitate

Iata pentruMARTI 18 DECEMBRIE 2018 mesajul zilnic de calauzire al Arhanghelului Mihail si al ingerilor sai pentru fiecare zodie, primit prin intermediul formei de transmitere date de cardurile oracol.

HOROSCOP. Mesajul ingerilor pazitori pentru fiecare zodie in saptamana 18-23 decembrie. Berbecii au parte de binecuvantari, Taurii de inocenta

Iata mesajele ingerilor pazitori ai fiecarei zodii pentru saptamana 17-23 decembrie 2018. Suntem in ultima saptamana dinaintea Craciunului si se intampla multe schimbari puternice cosmice acum, toate coincid.

HOROSCOP 19 decembrie, cu Camelia Patrascanu. Capricornii vor cuceri pe cineva. Leii impresioneaza pe toata lumea

Camelia Patrascanu a prezentat joi, la Antena 3, horoscopul pentru ziua de 19 decembrie. Berbec - au multe lucruri de rezolvat, unele tin strict de planul practic, altele tin mai mult de relatii. Taur - ar.

Sarbatoare importanta pe 19 decembrie!

Sarbatoare importanta pe 19 decembrie. Rugaciunea din miercurea Saptamanii Mari, din Postul Craciunului. Citeste mai mult.

HOROSCOP 19 DECEMBRIE. Vesti excelente despre bani pentru unii nativi

Horoscop 19 decembrie Berbec Este o zi pe placul vostru, in care schimbarile contureaza un mediu prielnic interesului pentru nou. Variatia va stimuleaza imaginatia si umorul. Parerile celorlalti nu va influen.

Mesajul Comisiei Europene pentru premierul Viorica Dancila: Nimeni nu este lasat in urma!

Premierul Viorica Dancila a declarat ca isi doreste de ziua sa de nastere ca Romania sa fie respectata. Eu, in calitate de premier, am sa cer pentru tara mea sa fie intotdeauna tratata cu.

Mesajul Comisiei Europene pentru premierul Viorica Dancila: Sa ne urmareasca mai indeaproape!

Premierul Viorica Dancila a declarat ca isi doreste de ziua sa de nastere ca Romania sa fie respectata. Eu, in calitate de premier, am sa cer pentru tara mea sa fie intotdeauna tratata cu.

IGNATUL. Traditii si obiceiuri pentru 20 decembrie. De ce se taie porcul in aceasta zi

Alaiul sarbatorilor de iarna, care se intinde pe parcursul a trei saptamani, incepe in 20 decembrie, cu Sarbatoarea Ignatului. in religia crestin-ortodoxa este praznuit, in aceasta zi, Sfantul.

Horoscopul zilei pentru MIERCURI 19 DECEMBRIE. Ce rana nevindecata inca ai?

Astazi, Soarele este in cuadratura cu Chiron, micul astru vindecator al ranilor noastre si ni se da ocazia sa ne dedicam un moment, sa ne dam armura la o parte si sa abordam o reconciliere cu cineva care ne-a ranit.

ştiri de la Antena3

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2188 seconds )