Libnet.ro
UNICEF

00:07

Mesajul Comisiei Europene pentru premierul Viorica Dancila: Sa ne urmareasca mai indeaproape!

Antena3 Antena3,
Mesajul Comisiei Europene pentru premierul Viorica Dancila: Sa ne urmareasca mai indeaproape!

Premierul Viorica Dancila a declarat ca isi doreste de ziua sa de nastere ca Romania sa fie respectata. Eu, in calitate de premier, am sa cer pentru tara mea sa fie intotdeauna tratata cu. continuă pe Antena3

Mesajul Comisiei Europene pentru premierul Viorica Dancila: Nimeni nu este lasat in urma!

Premierul Viorica Dancila a declarat ca isi doreste de ziua sa de nastere ca Romania sa fie respectata. Eu, in calitate de premier, am sa cer pentru tara mea sa fie intotdeauna tratata cu.

VIDEO Reactia Comisiei Europene pentru Dancila: Sa ne urmareasca mai atent

Comisia Europeana este institutia care a creat poduri intre estul si vestul Europei, inclusiv prin alocarea de fonduri europene in est, a declarat, luni, la Bruxelles, purtatorul de cuvant al CE, Margaritis Schinas, in urma unor acuzatii lansate de premierul roman, Viorica Dancila.

Vicepresedintele Comisiei Europene pentru crestere economica: Investitorii vor fugi din Romania, daca nu se respecta statul de drept

Vicepresedintele Comisiei Europene pentru crestere economica, locuri de munca si investitii, Jyrki Katainen, a avertizat, vineri, intr-un interviu acordat HotNews. ro, ca investitorii internationali sunt ingrijorati de situatia statului de drept din Romania si ca unii dintre ei renunta la a mai face investitii in tara noastra daca aceasta nu se imbunatateste independenta justitiei.

VIORICA DANCILA: Bugetarii vor avea inca doua zile libere in decembrie

Premierul Viorica Dancila a anuntat astazi ca angajatii din sectorul bugetar vor avea inca doua zile libere, in 24 si 31 decembrie, precizand ca si plata pensiilor se va face inainte de sarbatori.

UPDATE ntlnire ntre USR si Viorica Dancila, la Guvern, pe tema ordonantei pe Codurile penale / Dan Barna ceruse oficial marti o audienta cu premierul

Patru reprezentanti USR, intre care liderul Dan Barna, au mers vineri la Guvern pentru a discuta cu premierul Viorica Dancila si ministrul Justitiei, Tudorel Toader, pe tema anuntatei ordonante de urgenta pe Codurile penale. intalnirea a fost initiata de USR si a avut loc la scurt timp dupa ce opozitia a depus la Parlament motiunea de cenzura impotriva Guvernului. UPDATE Barna, in numele grupului parlamentar USR de la Camera Deputatilor, a transmis premierului pe 11 decembrie o cerere de audienta in regim de urgenta. Vezi in articol textul acesteia.

Ilan Laufer spune ca Viorica Dancila l-a numit consilier onorific

Ilan Laufer, fost ministru pentru mediul de afaceri, a anuntat pe contul sau de Facebook, ca premierul Viorica Dancila l-a numit in functia de consilier onorific. Reamintim ca in luna noiembrie, Ilan Laufer a declansat un scandal urias dupa ce presedintele Klaus Iohannis a refuzat sa-l numeasca in functia de ministru al dezvoltarii. Laufer l-a acuzat atunci pe Iohannis ca este antisemit.

Viorica Dancila l-a numit pe Ilan Laufer consilier onorific, dupa ce Klaus Iohannis nu a acceptat propunerea acestuia la Ministerul Dezvoltarii

Premierul Viorica Dancila i-a oferit o functie in Guvern lui Ilan Laufer, dupa ce presedintele Klaus Iohannis a respins propunerea acestuia pentru conducerea Ministerului Dezvoltarii. Laufer a fost numit.

Viorica Dancila: Sunt un om puternic, care stie ce are de facut. Nu voi ceda!

Premierul Viorica Dancila a transmis duminica, la Parlament, la reuniunea Consiliului National PSD, ca nu va ceda. Nu a fost usor si vreau sa va multumesc pentru sustinere mai ales atunci cand avalansa.

ntlnire ntre USR si Viorica Dancila, la Guvern, pe tema ordonantei pe Codurile penale

Patru reprezentanti USR, intre care liderul Dan Barna, se afla la aceasta ora la Guvern unde discuta cu premierul Viorica Dancila si ministrul Justitiei, Tudorel Toader, pe tema anuntatei ordonante de urgenta pe Codurile penale. intalnirea a fost initiata de USR si are loc la scurt timp dupa ce opozitia a depus la Parlament motiunea de cenzura impotriva Guvernului.

Juncker s-a DEZLANTUIT la adresa lui Viktor Orban! Presedintele Comisiei Europene il denunta pe premierul maghiar pentru campaniile de dezinformare pe care le desfasoara

Jean-Claude Juncker, presedintele Comisiei Europene, a fost transant cu Viktor Orban, premierul Ungariei, pe care l-a acuzat, vineri, la Bruxelles, ca desfasoara campanii de dezinformare cu privire la migratie.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,22 seconds )