Libnet.ro
UNICEF

21:45

HOROSCOP. Mesajul Fecioarei Maria pentru 26 martie. Fecioarele primesc semne, Scorpionii sunt recunoscatori

Antena3 Antena3,
HOROSCOP. Mesajul Fecioarei Maria pentru 26 martie. Fecioarele primesc semne, Scorpionii sunt recunoscatori

Primeste cu inima deschisa un mesaj al zilei de JOI 26 MARTIE 2020 cu scop de imputernicire, sustinere si claritate pentru calatoria ta de viata. continuă pe Antena3

HOROSCOP. Mesajul Fecioarei Maria pentru 25 martie. Fecioarele trebuie sa aiba incredere in ele, Scorpionii vorbesc despre iubire

Primeste cu inima deschisa un mesaj al zilei de MIERCURI 25 MARTIE 2020 cu scop de imputernicire, sustinere si claritate pentru calatoria ta de viata.

HOROSCOP. Mesajul Fecioarei Maria pentru 24 martie. Racii sunt sfatuiti sa aiba rabdare, Capricornii se simt bine in familie

Primeste cu inima deschisa un mesaj al zilei de MARTI 24 MARTIE 2020 cu scop de imputernicire, sustinere si claritate pentru calatoria ta de viata.

HOROSCOP. Mesajul Fecioarei Maria pentru 23 martie. Berbecii traiesc momentul prezent, Racii sunt plini de speranta

Primeste cu inima deschisa un mesaj al zilei de LUNI 23 MARTIE 2020 cu scop de imputernicire, sustinere si claritate pentru calatoria ta de viata.

HOROSCOP. Mesajul ingerilor pazitori pentru saptamana in curs. Gemenii trebuie sa rezolve dezordinea, Pestii au beneficii la locul de munca

Iata mesajele de la ingerii pazitori ai fiecarei zodii pentru saptamana 23-29 martie 2020. Ingerii sunt mesageri divini puternici si plini de iubire, care nu sunt limitati in timp si spatiu deci te pot ajuta permanent, indiferent de marimea sau dificultatea lucrurilor pe care le ai de facut.

HOROSCOP. Sfatul Arhanghelului Mihail pentru zodii 26 martie. Berbecii sunt bucurosi, Fecioarele trebuie sa aiba incredere in ele

Iata pentru JOI 26 MARTIE 2020 calauzirea pentru fiecare zodie de la Arhanghelul Mihail si ingerii sai. Arhanghelul Mihail este foarte puternic, fiind coordonatorul tuturor arhanghelilor si fiintelor de lumina.

CALENDAR ORTODOX 26 MARTIE. Ce sfant este sarbatorit astazi

Sfantul Arhanghel Gavriil este cel care a adus vestea cea buna Fecioarei Maria; el este cel care a vestit taina cea din veac ascunsa; el este vestitorul Intruparii Fiului lui Dumnezeu.

HOROSCOP DRAGOSTE 26 MARTIE. Gemenii trebuie sa fie pozitivi, Varsatorii au nevoie de relaxare

Iata horoscopul zilnic dragoste pentru azi, JOI 26 MARTIE 2020. Luna se muta azi din Berbec in Taur si are multa treaba. Te-ai odihnit ieri mai bine? Pentru ca ziua de azi este mai provocatoare si solicitanta, este despre a ne simti total nestiutori in fata unor subiecte nefamiliare noua pe care vrem, nu vrem trebuie sa le vedem.

HOROSCOP 26 MARTIE. Taurii trebuie sa amane deciziile, Leii risca sa ajunga la epuizare

Iata horoscopul zilei de azi JOI 26 MARTIE 2020. Luna se muta azi din Berbec in Taur si are multa treaba. Te-ai odihnit ieri mai bine?.

Curs valutar BNR joi, 26 martie 2020. Cat costa euro si dolarul

Un nou curs BNR se va emite noul curs valutar joi, 26 martie 2020, in jurul orei 13. Astazi vom afla daca leul a mai reusit sa castige teren in fata monedei europene, sau nu, pe fondul crizei pandemice. Valorile principalelor valute internationale vor fi actualizate si afisate atat pe site-ul oficial al Bancii, cat .

Prognoza meteo joi, 26 martie 2020. Cat cresc temperaturile

Dupa episoadele de iarna adevarata, din intrevalul 23-25 martie 2020, iata ca vremea incepe sa se incalzeasca usor, dar vantul continua sa sufle cu putere mai ales in zonele de munte. Prognoza meteo joi, 26 martie 2020. Cat cresc temperaturile Ninsorile vor mai fi prezente doar pe alocuri, la altitudini mari, in rest pot aparea .

ştiri de la Antena3

actualitate, 21:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2131 seconds )