Libnet.ro
UNICEF

19:00

Horoscop. Mesajul ingerilor pazitori pentru saptamana in curs. Gemenii trebuie sa aiba rabdare, Berbecii au multa energie

Antena3 Antena3,
Horoscop. Mesajul ingerilor pazitori pentru saptamana in curs. Gemenii trebuie sa aiba rabdare, Berbecii au multa energie

Horoscop. Iata mesajele de la ingerii pazitori ai fiecarei zodii pentru saptamana 11-17 MAI 2020 adresate de aceasta data tuturor persoanelor indigo. Si tu poti fi o persoana indigo, adica o persoana cu vibratie sensibila care capteaza usor energiile si starile celor din jur. continuă pe Antena3

Horoscop. Mesajul Fecioarei Maria pentru 12 mai. Capricornii sunt recunoscatori, Taurii se vindeca emotional

Horoscop. Primeste cu inima deschisa un mesaj al zilei de MARTI 12 MAI 2020 cu scop de imputernicire, sustinere si claritate pentru calatoria ta de viata.

Horoscop. Mesajul Fecioarei Maria pentru 11 mai. Leii sunt devotati, Pestii primesc binecuvantarea

Horoscop. Primeste cu inima deschisa un mesaj al zilei de LUNI 11 MAI 2020 cu scop de imputernicire, sustinere si claritate pentru calatoria ta de viata.

Horoscop. Mesajul Fecioarei Maria pentru 10 mai. Taurii trebuie sa fie intelepti, Balantele apeleaza la curaj

Horoscop. Primeste cu inima deschisa un mesaj al zilei de DUMINICA 10 MAI 2020 cu scop de imputernicire, sustinere si claritate pentru calatoria ta de viata.

Horoscop. Mesajul Fecioarei Maria pentru 9 mai. Berbecii sunt puternici, Leii trebuie sa spuna adevarul

Horoscop. Primeste cu inima deschisa un mesaj al zilei de SAMBATA 9 MAI 2020 cu scop de imputernicire, sustinere si claritate pentru calatoria ta de viata.

Horoscop Minerva pentru saptamana in curs. Leii lucreaza la un proiect important, Varsatorii incep sa ia iubirea in serios

Horoscop. Astrologul Minerva a prezentat previziunile astrologice pentru saptamana in curs. O perioada in care trebuie sa luam decizii.

Horoscop. Mesajele arhanghelilor pentru saptamana 11-17 mai. Pestii redescopera bandetea, Sagetatorii sunt creativi

Horoscop. Primeste-ti noul mesaj in functie de zodia ta, de la Arhangheli, pentru saptamana 11-17 MAI 2020. Viata traita in calauzire divina este o viata traita cu mai multa claritate. Drumul pe care sunt indicatoare este un drum parcurs mai usor. Mesajele arhanghelilor si ingerilor sunt aceste indicatoare presarate pe calea noastra.

Horoscop pentru saptamana 11-17 mai. Gemenii pun lucrurile in miscare, Varsatorii sunt interesati de prieteni

Horoscop pentru saptamana 11-17 mai. Iata horoscopul saptamanal 11-17 mai 2020; continua seria retrogradelor si este, poate, cea mai importanta saptamana la acest capitol.

Horoscop. Sfatul Arhanghelului Mihail pentru zodii 9 mai. Gemenii trebuie sa accepte provocari, Pestii aleg iubirea

Horoscop. Iata pentru SAMBATA 9 MAI 2020 calauzirea pentru fiecare zodie de la Arhanghelul Mihail si ingerii sai. Arhanghelul Mihail este foarte puternic, fiind coordonatorul tuturor arhanghelilor si fiintelor de lumina.

Horoscop Mariana Cojocaru pentru saptamana 10-16 mai. Leii se bazeaza pe confort, Varsatorii au parte de blocaje

Horoscop. Astrologul Mariana Cojocaru a prezentat previziuile astrologice pentru saptamana 10-16 mai. Asistam la reglari de conturi, dezechilibre si capcane pe destin.

Horoscop rune pentru saptamana 11-17 mai. Berbecii redescopera pacea si armonia, Varsatorii trec printr-un proces de tranzitie

Horoscop. Iata mesajele runelor pentru fiecare zodie in noua etalare dedicata saptamanii 11-17 MAI 2020. Etalarea si interpetarea runelor este una din cele mai vechi forme de divinatie disponibile si in zilele noastre. Este un instrument foarte valoros pentru cei ce cauta sfaturi profunde.

ştiri de la Antena3

actualitate, 19:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2136 seconds )