Libnet.ro
UNICEF

13:45

HOROSCOP. Mihai Voropchievici si mantrele in dragoste pentru fiecare zodie in 2019

Antena3 Antena3,
HOROSCOP. Mihai Voropchievici si mantrele in dragoste pentru fiecare zodie in 2019

Mihai Voropchievici a prezentat in emisiunea Adevaruri Ascunsemantrele in dragoste pentru fiecare zodie in 2019. continuă pe Antena3

HOROSCOP. Luna Noua in Berbec. Previziuni pentru fiecare zodie. Berbecii isi asuma rolul de conducator, Gemenii intalnesc oameni noi

Iata ce inseamna LUNA NOUA IN BERBEC pentru fiecare zodie :Luna Noua in Berbec energizeaza o zona diferita de viata pentru fiecare semn zodiacal. Afla in cazul zodiei tale in care domeniu sa spui adio intuneric.

HOROSCOP. Mihai Voropchievici, despre cum sa aduci primavara in casa in functie de zodie

Mihai Voropchievici a prezentat in emisiunea Adevaruri Ascunse cum saaducemprimavara in casa in functie de zodie. Berbec:Berbecul are nevoie de un.

HOROSCOP. Mesaje de la Arhanghelul Mihail pentru fiecare zodie. Berbecii trebuie sa fie atenti la vise, Gemenii au parte de o deblocare creativa

Iata calauzirea pentru fiecare zodie de la Arhanghelul Mihail si ingerii sai. Fii atent ce mesaj divin vine spre tine, iti este de mare folos. Traieste-ti ziua cu acest mesaj in gand si suflet. Asteapta-te la.

HOROSCOP. Cuvantul-cheie al lunii aprilie pentru fiecare zodie! Berbecii au incredere, Taurii au succese mici

Aprilie este o luna plina de emotii. Starea agitata a Berbecului o intrece chiar si pe cea capricioasa a vremii de primavara. Pentru a depasi cu bine aceasta perioada avem nevoie de cate o mantra speciala.

Magia Zilei, cu Mihai Voropchievici. Profesiile potrivite pentru nativii din zodia Leu

Mihai Voropchievici a vorbit la Magia Zilei despre cariera, profesia, joburile nativilor din zodia Leu. Cel nascut un Leu poate fi un bun conducator, administrator, organizator, lider, profesor, actor.

HOROSCOP weekend pentru fiecare zodie in parte. Berbecii au zile pline de optimism, Gemenii simt magia din aer

Iata horoscopul acestor zile de weekend sub aceste influente astrale: HOROSCOP BERBEC 21 martie 20 aprilie) HOROSCOP Noi zile pline de optimism incep sa rasara si saptamanile din spate dispar in neg.

HOROSCOP. Ce schimbari aduce Luna Noua in Berbec pentru fiecare zodie in parte. Pregateste-te sufleteste! Racii se confrunta cu noi inceputuri

Luna Noua in Berbec 2019 are loc pe 5 aprilie si aduce schimbari pentru toate zodiile. HOROSCOP BERBEC -Incepi sa intelegi cine devii cu adevarat. Ai crescut foarte mult in ultima perioada si a.

HOROSCOP. Magia Zilei, cu Mihai Voropchievici. Nativii din zodia Balanta pot fi buni profesori

Mihai Voropchievici a vorbit la Magia Zilei despre cariera, profesia, joburile nativilor din zodia Balanta. Poate fi un bun purtator de cuvant, diplomat, judecator, procuror,.

HOROSCOP. Previziunile runelor pentru saptamana 8-15 aprilie, cu Mihai Voropchievici. Scorpionii au parte de cadouri-surpriza, Leii castiga pe toate planurile

Numeorologul Mihai Voropchievici a prezentat in emisiunea Adevaruri Ascunse previziunile runelor pentru saptamana 8-15 aprilie. Berbec. Are o saptamana in care trebuie.

Mihai Voropchievici, de ce este bine sa pui sare la colturile casei: Dupa sapte zile, trebuie sa o maturi, dar nu oricum

Mihai Voropchievici a povestit in emisiunea Adevaruri Ascunse ce trebuie sa faci ca sa alungi energiile negative din casa. Pune cate o lingurinta in fiecare colt al casei. Lasasapte.

ştiri de la Antena3

actualitate, 13:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2112 seconds )