Libnet.ro
UNICEF

11:30

Horoscop cu Mihai Voropchievici. Runele pentru luna august 2020! Fecioara va sustine mai multe batalii, Pestii sunt misteriosi

Antena3 Antena3,
Horoscop cu Mihai Voropchievici. Runele pentru luna august 2020! Fecioara va sustine mai multe batalii, Pestii sunt misteriosi

Mihai Voropchievici a prezentat, sambata, la Adevaruri ascunse la Antena 3, previziunile runelor pentrutoata luna august 2020, pentru fiecare zodie in parte. continuă pe Antena3

Mihai Voropchievici, runa pentru Romania pentru august 2020: Fiti oameni civilizati si...

Numerologul Mihai Voropchievici a dezvaluit sambata seara, la emisiunea Adevaruri Ascunse, de la Antena 3, care este runa lunii august 2020 pentru Romania.

Mihai Voropchievici, despre cifra destinului si norocul in dragoste. Cine se uita intai la bani

Numerologul Mihai Voropchievici a vorbit la Adevaruri Ascunse, de la Antena 3, despre legatura nestiuta dintre numerologie si viata sentimentala. Cifra destinului vine cu o anumita forma de manifestare a dragostei.

Prognoza meteo august 2020. Cum va fi vremea in ultima luna de vara

Meteorologii au emis prognoza meteo pentru luna august 2020. Potrivit datelor Administratiei Nationale de Meteorologie ANM, n. r. ), ultima luna de vara va fi una a extremelor. in primele doua saptamani.

Horoscop 360 de grade cu Alina Badic, saptamana 2 - 8 august 2020. Nu foarte des avem planete atat de puternice in semne atat de puternice unde ele se gasesc in domiciliu (VIDEO)

Alina Badic a prezentat, in editia de sambata a emisiunii 360 de grade, predictiile astrale pentru saptamana 2 - 8 august 2020 alaturi de invitatul sau, Dragos Bogdan. Moment de mare forta.

Horoscop. August 2020 va fi cea mai buna luna pentru aceste 3 zodii! Ce-i asteapta si pe ceilalti nativi

Horoscop august 2020. Sfarsitul lunii iulie si inceputul lunii august nu numai ca semnaleaza vreme placuta cu cantitate potrivita de soare si ploaie), dar saluta si sezonul puternic al Leului, regele zodiacului.

Horoscop pentru saptamana 2-8 august 2020, cu Mariana Cojocaru. Berbecii sunt dezamagiti, Fecioarele pot avea probleme de sanatate

Horoscop pentru saptamana 2-8 august 2020, cu Mariana Cojocaru. Saptamana viitoare va avea loc o cuadratura rar intalnita, iar majoritatea nativilor vor fi afectati din mai multe puncte de vedere. Aveti mare grija!.

Horoscop 1 august 2020, cu Camelia Patrascanu. Sagetatorii au o relatie complicata cu banii, Varsatorii au atentionare la sanatate

Foarte multe incordari, astazi, mai ales daca avem obligatii si nu avem niciun chef de ele. O zi cu atentionari si e bine sa facem lucrurile la care ne pricepem. Iata horoscopul aferent zilei de 1 august 2020, pentru fiecare zodie in parte, prezentat sambata, de Camelia Patrascanu, la Antena 3.

Calendar crestin ortodox august 2020. Sarbatorile cu cruce rosie si postul Adormirii Maicii Domnului

Luna august aduce nu numai unul din posturile importante ale anului religios, dar si trei sarbatori majore ale ortodoxiei. Calendar crestin ortodox august 2020. Sarbatorile cu cruce rosie Pe 6.

CIOLACU: Am hotarat depunerea unei motiuni de cenzura in luna august

Presedintele interimar al PSD, Marcel Ciolacu, a anuntat azi ca social-democratii au decis depunerea unei motiuni de cenzura impotriva Guvernului Orban in luna august, conform Agerpres.

Marcel Ciolacu: Am hotarat depunerea unei motiuni de cenzura in luna august (VIDEO)

Liderul interimar al PSD,Marcel Ciolacu, a anuntat joi, la finalul sedintei Comitetului Executiv al partidului, ca social-democratii vor depune in luna august o motiune de cenzura impotriva Guvernului.

ştiri de la Antena3

actualitate, 11:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,207 seconds )